ATODERM CREME 200ml (TUBE)

Κωδικός: 2002855

Μάρκα: Bioderma

16,13 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Για ξηρή επιδερμίδα

2002855
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Origins Plantscription Powerful Lifting Cream 50ml

Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου με Εντατική Δράση Lifting στην Επιδερμίδα

Μία κρέμα αντιγηραντικής δράσης για την επιδερμίδα, που ανορθώνει και συσφίγγει ενώ παράλλα γεμίζει την επιδερμίδα.

Αυτή η εκπληκτική κρέμα συμβάλλει στην επαναφορά του περιγράμματος, στην αντιμετώπιση των έντονων γραμμών έκφρασης και επαναφέρει τον νεανικό όγκο και τη σφριγηλότητα σε μόλις 2 εβδομάδες!

Κατάλληλο για κανονικές, ξηρές και λιπαρές επιδερμίδες.

Lierac Premium La Creme Voluptueuse Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου Ημέρας με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

Κρέμα προσώπου ημέρας της εταιρείας Lierac. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

• Τύπος επιδερμίδας: Κανονική/Ξηρή

• Κατάλληλη για: Όλες τις ηλικίες

• Όγκος: 50 ml

TIME-FILLER 5XP Correction Cream-Gel All Types of Wrinkles 50ml

Αντιρυτιδική Κρέμα Filorga Time-Filler Τζελ (50 ml) είναι ένα ποιοτικό προϊόν σχεδιασμένο για απαιτητικούς ανθρώπους που φροντίζουν την εικόνα τους και αναζητούν τα καλύτερα καλλυντικά για να αναδείξουν την ομορφιά τους. Εάν είστε ένας από αυτούς, τα προϊόντα Filorga 100% αυθεντικά είναι κατασκευασμένα για εσάς.

Χωρητικότητα: 50 ml

Μικτή επιδερμίδα

Λιπαρό Δέρμα

Lierac Lotion Ντεμακιγιάζ The Moisturizing 200ml

Λοσιόν ντεμακιγιάζ προσώπου της Lierac, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Έχει διαυγή όψη και λεπτόρευστη υφή, βασιζόμενη στη σύστασή της που περιέχει περισσότερο νερό και λιγότερα έλαια, συγκριτικά με τις άλλες μορφές καλλυντικών. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Τύπος: Lotion

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Ντεμακιγιάζ

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Vichy Aqualia Thermal Ενυδατική Κρέμα Προσώπου Νυκτός για Κανονικές Επιδερμίδες με Υαλουρονικό Οξύ 75ml

Ενυδατική κρέμα νύχτας και μάσκα 2 σε 1, με δροσερή υφή και υποαλλεργική σύνθεση. Ιδανική για γυναίκες κάθε ηλικίας με αφυδατωμένη επιδερμίδα που εμφανίζει σημάδια δυσφορίας και κόπωσης. Η Aqualia Thermal Night Spa δρα την νύχτα ενυδατώνοντας την επιδερμίδα σε βάθος. Κατάλληλη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς είναι δοκιμασμένη υπό δερματολογικό έλεγχο και δεν περιέχει paraben.

Youth Lab. Youth Serum Προσώπου για Λεύκανση & Πανάδες 30ml

Dark Spot Remover Serum 30ml

Δραστικός ορός πρόληψης & αποχρωματισμού των έντονων κηλίδων & δυσχρωμιών

Δραστικός ορός για την πρόληψη & τον αποχρωματισμό όλων των τύπων υπερμελαγχρώσεων, όπως έντονες & επίμονες κηλίδες, δυσχρωμίες και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε κάθε τύπο δέρματος, καθώς στοχεύει τις διαφορετικές αιτίες πρόκλησής τους.

Τα εργαστήρια της YOUTH LAB. διευρύνουν τη σειρά επανόρθωσης και προστασίας Brightening Vitamin C που βασίζεται σε σταθεροποιημένη βιταμίνη C νέας γενιάς και εστιάζει στην πρόωρη γήρανση που προκαλείται από την έκθεση σε περιβαλλοντικές επιθέσεις όπως είναι: ηλιακή ακτινοβολία, ατμοσφαιρική ρύπανση και το μπλε φως.

Thank You Farmer Miracle Age Rich 24ωρη Αναπλαστική & Λευκαντική Κρέμα Προσώπου για Ξηρές Επιδερμίδες κατά των Πανάδων 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Thank You Farmer είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός.