• Μειωμένη τιμή
Hei Poa - Monoi De Tahiti Moringa Λάδι Σώματος & Μαλλιών, 100ml
Hei Poa - Monoi De Tahiti Moringa Λάδι Σώματος & Μαλλιών, 100ml

HEI POA TAHITI MONOI OIL UMHEI - ELIXIR D’AMOUR 100ML

Κωδικός:

Μάρκα: HEI POA

14,60 €
11,68 € -20%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Το Hei Poa Monoi Oil Umhei Elixir D'Amour, περιλαμβάνοντας 7 αφροδισιακά φυτά από την Πολυνησία, αυτό το λάδι αποτελεί έναν πραγματικό ύμνο στην αποπλάνηση και τον έρωτα.

Μία σύνθεση των Πολυνησιακών λέξεων Umu (αφροδισιακός) και Hei (μπουκέτο λουλουδιών), το Umhei Monoi Oil "Elixir of Love" είναι ένας πραγματικός ύμνος στην αποπλάνηση και τον έρωτα, μία πρόσκληση επαγρύπνησης των αισθήσεων, μία ανάκληση αναμνήσεων αγάπης και επιθυμίας!

Χρήση

Για χρήση στο σώμα: Κάντε απαλό μασάζ σε όλο το σώμα σε στεγνό ή υγρό δέρμα.

Για χρήση στα μαλλιά: Κάνετε μασάζ σε στεγνά ή νωπά μαλλιά, αφήστε το για 15-20 λεπτά, προχωρήστε στο λούσιμο και στη συνέχεια ξεβγάλτε. Εναλλακτικά, εφαρμόστε μικρή ποσότητα στις άκρες των μαλλιών μετά το λούσιμο. Δε χρειάζεται ξέβγαλμα σε αυτή την περίπτωση.

Το Monoi είναι ένα φυσικό προϊόν πλούσιο σε λιπαρά οξέα, που στερεοποιείται σε θερμοκρασία κάτω των 24 ° C. Για να απολαμβάνετε πλήρως τα οφέλη του ακόμα και το χειμώνα, αφήστε το μπουκάλι για λίγο κάτω από τρεχούμενο ζεστό νερό Θα επανέλθει στην αρχική του μορφή με όλες τις ιδιότητές του αναλλοίωτες.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 other products in the same category: