• Μειωμένη τιμή
Oral-B Stages Power Frozen 3+ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ
Oral-B Stages Power Frozen 3+ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ

Oral-B Stages Power Frozen 3+ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ

Κωδικός:

Μάρκα: Oral-b

30,00 €
21,00 € -30%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για παιδιά άνω των τριών ετών. Διαθέτει περιστρεφόμενη κεφαλή για καλύτερο καθαρισμό και απομάκρυνση της πλάκας σε σχέση με την απλή οδοντόβουρτσα. Οι ίνες της είναι μαλακές, μικρότερες για ήπιο βούρτσισμα και μακρύτερες στο κέντρο για απομάκρυνση των κηλίδων από τα δόντια, ενώ το μέγεθος είναι κατάλληλο για τα μικρά παιδικά στόματα. Η μπαταρία διαρκεί έως και 5 ημέρες.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

THE ORIGINAL LUNCHBAG KIDS| PURPLE UNICORN

The Original Kids Version Lunchbag με Purple Unicorn Print, lilac χερούλι και ρυθμιζόμενο λουρί ώμου.

Διαθέτει ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold © για να διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού σας αμετάβλητη για πολλές ώρες, ρυθμιζόμενο λουρί ώμου, 2 εξωτερικές θήκες για θερμό ή μπουκάλι. Κατάλληλο για το σχολείο, το παιδικό σταθμό, τη βόλτα, την εκδρομή και οπουδήποτε αλλού παίρνετε μαζί σας κρύο ή/και ζεστό φαγητό για το παιδί.

Διαστάσεις: M21cm x Π16cm x Y24cm (5lt)

Lierac Micellar Water Ντεμακιγιάζ 200ml

Micellar water ντεμακιγιάζ προσώπου της Lierac, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Το μικκυλιακό νερό είναι απεσταγμένο νερό με καθαριστικές ιδιότητες και ενυδατικά συστατικά όπως η γλυκερίνη ή άλλες ουσίες. Βοηθά στην ενυδάτωση και στην απομάκρυνση των ρύπων και του περιττού σμήγματος από το δέρμα, χωρίς να δημιουργεί μαύρα στίγματα, ενώ...

Δες όλη την περιγραφή

Τύπος: Micellar Water

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Ντεμακιγιάζ

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Vitabiotics Neurozan 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής θρεπτικών συστατικών για την εγκεφαλική λειτουργία. Τα συστατικά του, L-Γλουταμίνη, Ginkgo Biloba, σύμπλεγμα βιταμινών B ,συνένζυμο Q10, βιταμίνες C, Ε και ιχνοστοιχεία, βοηθούν στη διατήρηση της πνευματικής απόδοσης, στην εγκεφαλική λειτουργία, τη μνήμη και την προστασία του εγκεφάλου από τη γήρανση. Απευθύνεται σε όσους δουλεύουν σε συνθήκες έντονου στρες και χρειάζονται πνευματική διαύγεια, κατά την περίοδο εξετάσεων και σε άτομα προχωρημένης ηλικίας που οι εγκεφαλικές λειτουργίες αρχίζουν να φθίνουν. Δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητά χρώματα, γλουτένη, ζάχαρη, αλάτι ή μαγιά, φαρμακευτικές ουσίες ή ορμόνες.

Vichy Capital Soleil UV-Age Daily Αδιάβροχο Αντηλιακό Προσώπου SPF50 40ml

Λεπτόρρευστο αντιηλιακό κατά της φωτογήρανσης. Προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία και δρα ενάντια στα υπάρχοντα σημάδια φωτογήρανσης, όπως ρυτίδες και καφέ κηλίδες.

Οφέλη

Εξασφαλίζει αόρατο τελείωμα και έχει ανάλαφρη αίσθηση.

Προστατεύει από ηλιακές ακτινοβολίες UVA και UVB και από την ατμοσφαιρική ρύπναση.

Μειώνει σταδιακά τις ρυτίδες και τις καφέ κηλίδες.

Είναι μη κολλώδες, μη λιπαρό και δεν αφήνει λευκά ίχνη.