Munchkin Εκπαιδευτικό Κύπελλο Με Λαβές - Αλεπού 177 ml

Κωδικός: 16784

Μάρκα: MUNCHKIN

10,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
MUNCHKIN

16784
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lierac Lumilogie Double Concetrate 24ωρη Λεπτόρρευστη Κρέμα Προσώπου για Ατέλειες 2x15ml

Εμπνευσμένη από τη συνδυαστική αισθητική τεχνική LED + peeling, η Lumilogie παρέχει εξειδικευμένη λύση στη διόρθωση των κηλίδων σε κάθε στάδιο του σχηματισμού τους. Το διπλό της συμπύκνωμα αποτελείται από δύο μοναδικές συνθέσεις: μία για την ημέρα και μία για τη νύχτα. Στην καρδιά των συνθέσεων βρίσκονται τρία ενεργά συστατικά που δρουν στους τρεις τύπους

Ezpz Δίσκος Μπλε "Happy Mat" από Σιλικόνη για 24+ μηνών

Δίσκος φαγητού της εταιρείας Ezpz, με ειδικά χωρίσματα που σας επιτρέπουν να σερβίρετε το φαγητό με τρόπο που θα κινήσει το ενδιαφέρον του παιδιού. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία είναι κατάλληλη για τρόφιμα και ασφαλής για τα παιδιά, αφού είναι άθραυστη. Πλένεται εύκολα στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων.

Matchstick Monkey Monkey Teething Starter Set Pink 3+ μηνών 4τμχ

Αυτό το μασητικό, της εταιρίας Matchstick Monkey, θα ανακουφίσει το μωρό σας από τους πόνους και τις ενοχλήσεις που προκαλεί η οδοντοφυΐα και παράλληλα θα βοηθήσει στην υγιή ανάπτυξη των δοντιών. Κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία αποτρέπει τον τραυματισμό του στόματος, λόγω της μαλακής της σύνθεσης.

Υλικό: Σιλικόνης

Ηλικία: 3+ μηνών

Dr. Brown's Επιθέματα Στήθους Μιας Χρήσης 30τμχ (4022-GB)

Επιθέματα στήθους μίας χρήσης με υψηλή απορροφητική σύσταση. Διαθέτουν αυτοκόλλητη ταινία για να σταθεροποιούνται στο εσώρουχο της μητέρας. Είναι ασφαλή, χωρίς χημικά πολυμερή και πλήρως βιοδιασπώμενα.

Chilly's Δοχείο Φαγητού Θερμός Inox Silver 500ml

Τα Chilly’s δοχεία φαγητού λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν τα γεύματα εν κινήσει! Διατηρούν τη σούπα σας ζεστή και τη σαλάτα σας κρύα έως και 6 ώρες, όπου κι αν καταλήξετε να γευματίσετε. Κατασκευασμένα από ανθεκτικό, υψηλής ποιότητας, ανοξείδωτο ατσάλι 304 διπλού τοιχώματος, για να διατηρείται η γεύση και η φρεσκάδα του φαγητού σας.

Έως 6 ώρες κρύο ή ζεστό φαγητό ανεξαρτήτως καιρού

Βιδωτό καπάκι για αεροστεγές και χωρίς διαρροές κλείσιμο

Διατηρεί άρωμα και φρεσκάδα

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil 100ml

Ξηρό λάδι ενυδάτωσης που δεν αφήνει λιπαρότητα. Ενυδατώνει και προστατεύει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε και έχει ευχάριστο άρωμα. Χρησιμοποιήστε όλο το χρόνο, χειμώνα ή καλοκαίρι. Είναι ιδανικό για μετά την ηλιοθεραπεία.

Dock & Bay Quick Dry Summer Πετσέτα Θαλάσσης 200x90εκ.

Πετσέτα θαλάσσης από την Dock & Bay, για τις εξορμήσεις σας στην παραλία. Η σύνθεσή της είναι 100% βαμβάκι, ένα υλικό το οποίο καθιστά την πετσέτα ανθεκτική στην χρήση αλλά και απορροφητική καθώς επιτρέπει στο ύφασμα να αναπνέει, χωρίς να συγκρατεί την υγρασία.

Για τη φροντίδα της πετσέτας:

• Προτείνεται πλύση στους 30°C

• Σιδερώνεται σε χαμηλή θερμοκρασία

• Δεν ενδείκνυται η χρήση χλωρίου ή λευκαντικού

Διαστάσεις:

• Μήκος: 200εκ.

• Πλάτος: 90εκ.

• Βάρος: 475γρ.

Jabadabado Ξύλινο Κρουστό Ντέφι

Παιδικό κρουστό όργανο της εταιρίας Jabadabado, για τους μικρούς "μουσικούς" της οικογένειας. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ξύλο, ασφαλές στη χρήση από κάθε μικρό μας φίλο.

Τα μουσικά παιχνίδια βοηθούν, όχι μόνο στην εξάσκηση των κινητικών δεξιοτήτων των χεριών, αλλά και στον συντονισμό διαφορετικών ρυθμικών μοτίβων και ήχων, στην αφύπνιση της μουσικής ευαισθησίας, στην συγκέντρωση των παιδιών, καθώς και στην ανάπτυξη της δημιουργικότητάς τους.

Διαστάσεις:

Μήκος: 16cm

Πλάτος: 16cm

Ύψος: 7cm