Mavala Stop Βερνίκι Για Την Ονυχοφαγία 10ml

Κωδικός:

Μάρκα: MAVALA

€18.50
Tax included
Quantity
Last items in stock

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 Item
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

A-Derma Exomega Control Emollient Lotion Anti-Scratching Tube 200ml

Μαλακτικό γαλάκτωμα, για δέρμα με τάση ατοπίας ή ξηρότητα. Μειώνει την ξηρότητα και βοηθά στην αναδόμηση του δερματικού φραγμού. Ενδείκνυται για βρέφη, παιδιά, ενήλικες και είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα.

Fresk Παιδικό Μαγιό Αντιηλιακή (UV) Πάνα για Κορίτσι Ροζ

Ετοιμαστείτε για την παραλία ή την πισίνα με το απίθανο, πάνα - μαγιό της Fresk!  

Χάρη στην UV50 προστασία, το μικρό σας είναι προστατευμένο από τον ήλιο ενώ με το μαλακό και απορροφητικό υλικό στο εσωτερικό το δερματάκι του διατηρείται στεγνό και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τυχόν .... "διαρροές" που προκύψουν! 

Πολύ πρακτικό για να το χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά χωρίς να φορέσετε έξτρα πάνα. Απλά το πλένετε και το ξαναφοράτε smiley

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις συμβατικές πάνες κολύμβησης μιας χρήσης.

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Απορροφητικό εσωτερικό υλικό

Δεν υπάρχουν ... διαρροές 

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Vichy Dercos Nutrients Detox Ξηρό Σαμπουάν για Βαθύ Καθαρισμό για Όλους τους Τύπους Μαλλιών 150ml

Το Vichy Dercos Nutrients Detox Dry Shampoo είναι ένα εξισορροπιστικό ξηρό σαμπουάν κατά της λιπαρότητας, που προσφέρει εντατικό καθαρισμό και αναζωογόνηση των μαλλιών και του τριχωτού, χωρίς νερό. Για λιπαρά μαλλιά, ή μαλλιά που εκτίθενται καθημερινά στη ρύπανση.

Dreambaby Σετ Κουβαδάκι Παραλίας με Αξεσουάρ από Πλαστικό σε Μπλε Χρώμα (7τμχ)

Πλήρες σετ παιχνιδιών άμμου που περιλαμβάνει 1 κουβαδάκι χωρητικότητας 3 λίτρων, 1 τσουγκράνα, 1 φτυάρι, 1 κόσκινο, 2 κώνους παγωτού, 1 κουτάλι παγωτού

Σχεδιάστηκε για μεγάλη διασκέδαση με τη μικρότερη απαίτηση χώρου

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό πλαστικό, χωρίς BPA

Με εργονομικό σχεδιασμό

Helenvita Sun High Protection Αδιάβροχη Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50 50ml

Αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά της φωτογήρανσης με υψηλό δείκτη προστασίας SPF50. Περιέχει αντηλιακά φίλτρα ευρέως φάσματος που προστατεύουν από τη UVA, UVB και IR ακτινοβολία. Το εκχύλισμα του φυτού Φυσαλίδα προστατεύει την επιδερμίδα από την IR ακτινοβολία, υπεύθυνη για τη θερμική γήρανση ενώ παράλληλα μειώνει τους ερεθισμούς που προκαλούνται από την συνεχή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

Lavish Care Pomegranate Ενυδατική Κρέμα Σώματος 300ml

Κρέμα σώματος και χεριών με άρωμα ρόδι. Είναι προϊόν καθημερινής χρήσης για ενυδάτωση, προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας των χεριών και του σώματος. Προστατεύει το δέρμα από περιβαλλοντικούς παράγοντες, απορρυπαντικά, χρώματα, σκόνες, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα ξηροδερμίας και σκληρού δέρματος.

Chilly's Coffee Cup Gradient 0.34lt

Θερμός-Ποτήρι που διατηρεί την θερμοκρασία του σταθερή για ώρες. Ανθεκτική κατασκευή απο ανοξείδωτο χάλυβα  υψηλής ποιότητας που διατηρεί τα αρώματα και την γεύση του ροφήματός σου.   

Frezyderm Sun Screen on the Move Αδιάβροχη Αντηλιακή Λοσιόν Προσώπου SPF50 σε Spray 75ml

Αντηλιακό spray προσώπου ταχείας εφαρμογής και πολλαπλής χρήσης με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέoς φάσματος. Διαθέτει Τεχνολογία Super Fine Mist υψηλής προστασίας και Τεχνολογία On the Move για ταχύτατη εφαρμογή, ακόμα και εν κινήσει, ενώ χάρη στην τεχνολογία Hydro Cosmetic προσφέρει οπτική βελτίωση των ρυτίδων και ματ όψη.