• Μειωμένη τιμή

Phyto Phytopaisant Shampoo 250ml

Κωδικός:

Μάρκα: Phyto

14,50 €
10,88 € -25%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Phyto Phytoapaisant Shampoo

Με υποαλλεργική σύνθεση χωρίς θειικά άλατα που σέβεται το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής, το θεραπευτικό σαμπουάν PHYTOAPAISANT καταπραΰνει άμεσα την ευαίσθητη επιδερμίδα του κεφαλιού και καθαρίζει απαλά τα μαλλιά. Το τριχωτό της κεφαλής ηρεμεί και τα μαλλιά ξαναβρίσκουν τη ζωντάνια και την υγεία τους.

79% καταπραϋντικό αποτέλεσμα από την πρώτη χρήση.*
* Τεστ χρήσης υπό τον έλεγχο δερματολόγων σε 19 εθελοντές
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Thank You Farmer Back to Iceland Peeling Cream 150ml

Κρέμα απολέπισης της Thank You Farmer κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμό στο δέρμα. Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους, ανανεώνει και αφήνει το πρόσωπο πιο απαλό, λαμπερό και αναζωογονημένο.

Avenir Mosaic Junior Wild Animals

Μια διασκεδαστική δραστηριότητα για παιδιά άνω των 3 ετών. Τα μεγάλα αφρώδη αυτοκόλλητα διευκολύνουν την επίτευξη ενός εξαιρετικού έργου τέχνης όπου θα είστε υπερήφανοι με το αποτέλεσμα - απλώς ξεκολλήστε τα και κολλήστε τα ταιριάζοντας τα χρώματα και τα σχήματα στις εικόνες. Κάθε συσκευασία περιέχει 4 εικόνες και πάνω από 600 αφρώδη αυτοκόλλητα. Αφήστε τα παιδιά να δημιουργήσουν το πρώτο τους βιβλίο και μετά αφήστε τα να σας διηγηθούν την ιστορία τους!

Origins Plantscription Multi-Powered Youth Serum 30ml

Ορός προσώπου με αντιγηραντική δράση της Origins, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Fresk Παιδικό Καπέλο Jockey Υφασμάτινο Αντιηλιακό για Κορίτσι Ροζ

Το καπέλο της Fresk είναι τύπου λεγεωνάριου, με προστασία UV50 και προστατεύει το κεφαλάκι, τα αυτάκια και το σβέρκο του παιδιού!  

Με την βοήθεια του πρακτικού κορδονιού, μπορείτε να ρυθμίσετε το καπέλο ώστε να εφαρμόσει τέλεια στο κεφαλάκι του και να μην γλιστράει.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα συμβατά καπέλα.

Καλέστε μας για το μέγεθος!

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Origins Well Off Fast and Gentle Eye Makeup Remover 150ml

Υγρό ντεμακιγιάζ ματιών της Origins, κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Moller's Forte Omega 3 Μουρουνέλαιο και Ιχθυέλαιο Κατάλληλο για Παιδιά 60 κάψουλες

Μαλακές κάψουλες ω-3 λιπαρών οξέων από υψηλής ποιότητας μείγμα μουρουνέλαιου και συμπυκνωμένου ιχθυέλαιου σε αναλογία 1:3. Ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό και το νευρικό τους σύστημα, την καρδιά, τις εγκεφαλικές λειτουργίες, κ.λπ.

Kidzz Farm Milk Cow Bella Junior Φουσκωτό Χοροπηδηχτό Zωάκι

Η φουσκωτή Bella the cow έχει γίνει η αγαπημένη φίλη των παιδιών. Έχει μαλακά κέρατα και αυτάκια που το παιδάκι τα «μαγκώνει» εύκολα και έτσι το βοηθάει να κρατιέται καλά και να νιώθει ασφαλές.

Προτεινόμενη Ηλικία Κατασκευαστή:+ 12 μηνών 

A-Derma Exomega Control Emollient Cleansing Gel 2 in 1 500ml

Ειδικό σαμπουάν-αφρόλουτρο για βρέφη και παιδιά με ατοπικό δέρμα. Δεν περιέχει σαπούνι ωστόσο καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, χάρη στη σύνθεση 2 σε 1, δημιουργώντας έναν απαλό αφρό ο οποίος δεν τσούζει τα μάτια σε περίπτωση επαφής.

Κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα

Κάνει τα μαλλιά μεταξένια και απαλά

Σέβεται το pH της επιδερμίδας και ξεπλένεται εύκολα

Δεν τσούζει τα μάτια

Υποαλλεργικό

Χωρίς σαπούνι, paraben και φαινοξυαιθανόλη

Απαλά αρωματισμένο

Fresk Παιδικά Παπουτσάκια Θαλάσσης Καφέ

Τα παπουτσάκια θαλάσσης πέρα από άκρως χρηστικά, έχουν σχεδιαστεί και για να παρέχουν άνεση στα παιδικά ποδαράκια. Προσφέρουν ασφάλεια μέσα στη θάλασσα, αποτρέποντας τους τραυματισμούς από αχινούς, πέτρες και βράχια, επιτρέποντας στο παιδί να αισθάνεται σιγουριά όταν πατάει έχοντας την ελευθερία να εξερευνεί. Η χρηστικότητά τους δεν περιορίζεται μόνο μέσα στο νερό αλλά κι έξω από αυτό. Το παιδί θα περπατάει άνετα στην παραλία χωρίς να ανησυχείτε ότι θα καεί ή θα πατήσει κάποιο αιχμηρό αντικείμενο. Το συγκεκριμένο παπουτσάκι, της εταιρίας Fresk, διατίθεται σε καφέ χρώμα. Επιτρέπει στο παιδί να αλωνίζει στα πέρατα, ικανοποιώντας την δημιουργικότητα και την περιέργειά του.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ!