Synchroline Terproline Body Cream 125 ml

Κωδικός: K00005890

Μάρκα: Synchroline

29,22 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Με βάση έναν καινοτόμο και κατοχυρωμένο συνδυασμό ενεργών συστατικών βελτιώνει την ελαστικότητα και τον τόνο του δέρματος χαρίζοντας νεανική χωρίς ψεγάδια επιδερμίδα Ιδανική για χρήση μετά την εγκυμοσύνη επεμβάσεις στήθους λιποαναρρόφηση laserΧρήση Πρωί βράδυΣυσκευασία   ml

K00005890
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Vichy Aqualia Thermal Ενυδατική Κρέμα Προσώπου Νυκτός για Κανονικές Επιδερμίδες με Υαλουρονικό Οξύ 75ml

Ενυδατική κρέμα νύχτας και μάσκα 2 σε 1, με δροσερή υφή και υποαλλεργική σύνθεση. Ιδανική για γυναίκες κάθε ηλικίας με αφυδατωμένη επιδερμίδα που εμφανίζει σημάδια δυσφορίας και κόπωσης. Η Aqualia Thermal Night Spa δρα την νύχτα ενυδατώνοντας την επιδερμίδα σε βάθος. Κατάλληλη και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες, καθώς είναι δοκιμασμένη υπό δερματολογικό έλεγχο και δεν περιέχει paraben.

Jabadabado Pizza από Ξύλο για 2+ Ετών

Ξύλινο παιχνίδι μαγειρικής / κουζινικά από την εταιρία Jabadabado με το οποίο το παιδί ξεκινά να αναγνωρίζει ποιά είναι τα κουζινικά και σκεύη μαγειρικής, πως λειτουργούν και ποιά είναι η χρηστικότητά τους. Έτσι αναπτύσσει την φαντασία του δημιουργώντας σενάρια και καταστάσεις που καλείται να αντιμετωπίσει το ίδιο. Παράλληλα αποκτά δεξιότητες και μαθαίνει νέα πράγματα όπου μέρα με την μέρα ενισχύουν την αυτοπεποίθηση του.

Nuxe Merveillance Lift Κρέμα Προσώπου Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Ενυδάτωση & Αντιγήρανση 50ml

Η κρέμα προσώπου για σύσφιξη και λείανση των ρυτίδων της εταιρείας Nuxe, είναι μια κρέμα νυκτός κατάλληλη για ηλικίες 40+. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.

Origins Plantscription Anti Aging Power Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών 15ml

Κρέμα Plantscription Anti Aging Power της εταιρείας Origins για το περίγραμμα των ματιών. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος ακόμη και στην πιο ευαίσθητη περιοχή των ματιών και λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές

• Οφέλη: Ενυδάτωση & Αντιγήρανση

• Υφή: Κρέμα

• Κατάλληλο για Vegan

• Όγκος: 15 ml

BetterYou DLux 3000 Vitamin D Daily Oral Spray 15ml

"Σύμφωνα με μελέτες στη διεθνή βιβλιογραφία, έχει αποδειχτεί ότι η απορρόφηση της βιταμίνης D3 στη φαρμακοτεχνική μορφή αερολύματος από τον βλεννογόνο της στοματικής κοιλότητας είναι σημαντικά καλύτερη από άλλες φαρμακοτεχνικές μορφές, ιδιαίτερα όταν ο ψεκασμός γίνεται στο υπογλώσσιο. Σε σύγκριση με τη φαρμακοτεχνική μορφή της μαλακής κάψουλας, η χορήγηση με ψεκασμό φαίνεται να αυξάνει τα επίπεδα της βιταμίνης D3 στον ορό περισσότερο από 2 φορές"

Δρ. Νικόλαος Δρακούλης Επ. Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Lavish Care Freshly Squeezed Bliss Αφρόλουτρο σε Gel 500ml

Το αφρόλουτρο της Lavish Care σε gel, προσφέρει αναζωογόνηση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση