La Roche Posay Lipikar Baume AP+M Eco Ενυδατικό Balm Ανάπλασης Σώματος για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 200ml

Κωδικός: 3337875763790

Μάρκα: La Roche-Posay

21,50 €
με ΦΠΑ

Κρέμα σώματος και προσώπου που καταπραΰνει άμεσα το δέρμα και μειώνει τον κνησμό.

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Οφέλη

Εξισορροπεί το μικροβίωμα του δέρματος.

Με την αποτελεσματικότητά του ενάντια στις υποτροπές, αραιώνουν οι εξάρσεις ξηρότητας.

Θρέφει το δέρμα και επανορθώνει τον επιδερμιδικό φραγμό.

Σύνθεση κατάλληλη για βρέφη, παιδιά, ενήλικες με πολύ ξηρό δέρμα με τάση ατοπίας ή δέρμα με τάση αλλεργίας.

Συστατικά

Aqua / Water Butyrospermum Parkii Butter / Shea Butter Glycerin Dimethicone Niacinamide Cetearyl Alcohol Brassica Campestris Seed Oil / Rapeseed Seed Oil Glyceryl Stearate Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate Peg-100 Stearate Propanediol Ophiopogon Japonicus Root Extract Peg-20 Methyl Glucose Sesquistearate Sorbitan Tristearate Dimethiconol Sodium Chloride Mannose Coco-betaine Disodium Edta Capryloyl Glycine Caprylyl Glycol Vitreoscilla Ferment Citric Acid Maltodextrin Xanthan Gum Tocopherol Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate.


3337875763790
4 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lierac Phytolastil Solute Serum κατά των Ραγάδων 75ml

Μη λιπαρό διάλυμα υψηλής συγκέντρωσης και ενισχυμένο με αναδομητικό φυτικό σύμπλοκο σε ποσοστό 84% που διορθώνει τις σχηματισμένες ραγάδες. Συμβάλλει στη μείωση των εγκατεστημένων ραγάδων (βάθος, πλάτος, μήκος, χρώμα).

Origins Plantscription Youth Renewing Power Night Cream 50ml

Μία κρέμα νυκτός αντιγηραντικής δράσης που απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας. Συμβάλλει ορατά στην επαναφορά της νεανικής όψης και ανζωογονεί. Το αποτέλεσμα είναι μία νεανική και φρέσκια επιδερμίδα που διαρκεί περισσότερο. Κατάλληλο για ξηρές, κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες.

Anats Termosafety 140 Διπλό Ηλεκτρικό Υπόστρωμα Λευκό 120W 140x170εκ.

Ηλεκτρικό υπόστρωμα Termosafety 140 της εταιρείας Anats, με ισχύ 120 Watt. Οι διαστάσεις του είναι 140x170εκ. και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διπλό κρεβάτι.

Το υπόστρωμα τοποθετείται πάνω από το στρώμα και κάτω από το κατωσέντονο. Η ένταση της θερμότητας που εκλύεται είναι κατάλληλη για έναν ήρεμο και ζεστό ύπνο ενώ απομακρύνει την υγρασία.

Χαρακτηριστικά & Διαστάσεις

Μέγεθος: Διπλό

Ισχύς: 120W

Βαθμίδες Θέρμανσης: 2

Μήκος: 170εκ.

Πλάτος: 140εκ.

Apivita Bee Radiant White Peony & Patented Propolis Balm Προσώπου Νυκτός για Ενυδάτωση & Αντιγήρανση με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

Κρέμα νύχτας, από 96% συσταστικά φυτικής προέλευσης, που προλαμβάνει, καθυστερεί και επιδιορθώνει τη δημιουργία σημαδιών γήρανσης (λεπτές γραμμές, ρυτίδες).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 06/2024

La Roche Posay Αδιάβροχο Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Anthelios Dermo-Pediatrics για Πρόσωπο & Σώμα SPF50 250ml

Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία προσώπου και σώματος από ακτίνες UVA/UVB για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Δεν περιέχει άρωμα και paraben, με λεπτόρρευστη υφή, ώστε να απλώνεται εύκολα και ανθεκτικό στο νερό, την άμμο και τον ιδρώτα. Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο.

Avenir Φτιάξτε Οχήματα

Η Avenir υπενθυμίζει στους ενήλικες και μαθαίνει στους μικρούς της φίλους τη μαγεία της στάμπας! 15 διαφορετικές ξύλινες στάμπες για να φτιάξετε διαφορετικά μοτίβα και να ολοκληρώσετε την εικόνα. Η συσκευασία περιλαμβάνει 3 διαφορετικά χρώματα μελάνι για ζωηρότητα και φαντασία. Ο τέλειος συνδυασμός για τα παιδιά: διασκέδαση και εκμάθηση συμπλήρωσης μοτίβων και εικόνων.

Altion Kids Vitaminc C 60 μασώμενες ταμπλέτες

To ALTION Kids Vitamin C® είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, 100% φυτικής προέλευσης, καθώς προέρχεται αποκλειστικά από τους καρπούς του φυτού Ασερόλα και είναι ιδανικό για τη συμπλήρωση της καθημερινής διατροφής με έναν τρόπο πρακτικό και έξυπνο που αρέσει στα παιδιά.

TerraNova Vitamin B12 Methylcobalamin 500mcg 50 φυτικές κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής σε φυτικές κάψουλες με βιταμίνη B12 ως μεθυλοκοβαλαμίνη, κατάλληλη για χορτοφάγους και vegans.

Οφέλη:Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.Ενισχύει τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

Σύνθεση: εμπλουτισμένη με χυμό και φύλλα παντζαριού, φύλλα και ρίζα πικραλίδας, ρίζα γεντιανής, ρίζωμα ginger, φύλλα μαϊντανού και πίτουρο ρυζιού.

 1 κάψουλα την ημέρα

Ημερομηνία λήξης:04/2022

Τσαντάκι Φαγητού The Lunch Bags Kids Rainbows 81108

Διαθέτει ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold © για να διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού σας αμετάβλητη για πολλές ώρες, ρυθμιζόμενο λουρί ώμου, 2 εξωτερικές θήκες για θερμό ή μπουκάλι. Για το σχολείο, το παιδικό σταθμό, τη βόλτα, την εκδρομή και οπουδήποτε αλλού παίρνετε μαζί σας κρύο ή/και ζεστό φαγητό για το παιδί.

Διαστάσεις : M21cm x Π16cm x Y24cm (5lt)

Nuxe Nuxuriance Gold Nutri-Revitalizing Serum 30ml

Serum θρέψης και αναζωογόνησης
Η απόλυτη αντιγήρανση - Ξηρό Δέρμα, Αδυνατισμένο από την ηλικία
 
Αυτός ο ορός με τη βελούδινη αίσθηση βελτιώνει ορατά την υφή του δέρματος.
 
Η φόρμουλά του είναι ενισχυμένη με το Micro Υαλουρονικό οξύ, βοτανικής προέλευσης για ένα πιο oχυρωμένο δέρμα: απαλότερο, πιο σφρυγιλό και λιγότερο λεπτό.
 

Lierac Lift Integral Refill Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Ανταλλακτικό για συσφιγκτική κρέμα νύχτας που ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.