• Μειωμένη τιμή

Origins Ginzing Into the Glow Brightening Serum Ορός Λάμψης Προσώπου 30ml

Κωδικός: 717334250741

Μάρκα: ORIGINS

55,35 €
32,10 € -42%
με ΦΠΑ

Ένα άμεσης απόδοσης serum με βιταμίνη C και συστατικά λάμψης, που φωτίζει ορατά το θαμπό δέρμα και ενισχύει τη διαδικασία φυσικής απολέπισης, αποκαλύπτοντας μια απαλή και αναδομημένη επιδερμίδα.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

717334250741
2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lierac Lift Integral Refill Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Ανταλλακτικό για συσφιγκτική κρέμα νύχτας που ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του, αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal Rich Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου Ημέρας για Ξηρές Επιδερμίδες 50ml

Η ομορφιά σε ένα βάζο για μια γενική αναζωογόνηση της επιδερμίδας

Μια μοναδική, πολύ πλούσια κρέμα με butter υφή για μια πλήρη και ολική αναζωογόνηση κατά της γήρανσης. Οι τριπλοί μηχανισμοί αντι-γήρανσης συμβάλλουν στην ορατή μείωση γραμμών και ρυτίδων και στη βελτίωση της πυκνότητα των βαθύτερων στρωμάτων της επιδερμίδας, για μια ανορθωμένη εμφάνιση του περιγράμματος και πιο φωτεινή εμφάνιση.

Elgydium Sensitive Bio Οδοντόκρεμα για Ευαίσθητα Δόντια Βιολογική 100ml

Βιολογική πιστοποιημένη οδοντόκρεμα που συμβάλλει στη μείωση της ευαισθησίας των δοντιών. Προστατεύει τα ευαίσθητα δόντια άμεσα και για μεγάλο διάστημα. Είναι απαλή, χαμηλής τριβής, με φυσική φρεσκάδα μέντας και περιέχει αργινίνη και κιτρικό κάλιο και φροντίζει την ιδιαίτερα εύθραυστη επιφάνεια των ευαίσθητων δοντιών.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 03/2025

Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Cream Global Anti-Aging SPF20

Αντιγηραντική κρέμα ημέρας με πλούσια υφή που αναπλάθει και αναζωογονεί το δέρμα, ενώ αναδιαμορφώνει το οβάλ του προσώπου και λειαίνει τις ρυτίδες. Αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και απαλά αρωματισμένο με ανθούς πορτοκαλιού, βατόμουρο και σανταλόξυλο. Περιέχει 94,1% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι κατάλληλη για ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα.

Origins Plantscription Anti Aging Power Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών 15ml

Κρέμα Plantscription Anti Aging Power της εταιρείας Origins για το περίγραμμα των ματιών. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση του δέρματος ακόμη και στην πιο ευαίσθητη περιοχή των ματιών και λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές

• Οφέλη: Ενυδάτωση & Αντιγήρανση

• Υφή: Κρέμα

• Κατάλληλο για Vegan

• Όγκος: 15 ml

Vichy Liftactiv Supreme Αντιγηραντική & Συσφικτική Κρέμα Προσώπου Νυκτός 50ml

Αντιρυτιδική κρέμα νύχτας με αποτέλεσμα lifting μεγάλης διάρκειας και συσφικτική φροντίδα. Η Liftactiv Nuit διορθώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες, συσφίγγει την επιδερμίδα και μεταμορφώνει την υφή της.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Origins GinZing 24ωρο Ενυδατικό Gel Προσώπου για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες κατά των Ρύπων 50ml

Ελαφριά ενυδατική κρέμα με σύνθεση που ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 72 ώρες. Η ευεργετική Καφεΐνη & το Ginseng χαρίζουν φωτεινότητα και αναζωογόνηση, ενώ η τεχνολογία Hydra-Hug βοηθάει στη διατήρηση της υγρασίας.