• Μειωμένη τιμή

Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser 150ml

Κωδικός: 717334194014

Μάρκα: ORIGINS

31,05 €
18,01 € -42%
με ΦΠΑ

Κρέμα απολέπισης της Origins κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμό στο δέρμα. Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους, ανανεώνει και αφήνει το πρόσωπο πιο απαλό, λαμπερό και αναζωογονημένο.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

717334194014
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Origins Original Skin Retexturizing Mask with Rose Clay 75ml

Μάσκα προσώπου της Origins, η οποία έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό για τυχόν υπολείμματα της μάσκας που δεν έχουν απορροφηθεί. Περιέχει άργιλο, γνωστότερη και ως πηλός, η οποία έχει καθαριστικές, αντιοξειδωτικές και αντισηπτικές ιδιότητες για το δέρμα, καθώς απορροφά τη λιπαρότητα και τους ατμοσφαιρικούς ρύπους που συσσωρεύονται στην επιφάνεια του. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος βοηθώντας την αποκατάσταση της όψης της επιδερμίδας.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Τρόπος Εφαρμογής: Κρέμα

Δράση: Επανόρθωση

Darphin Intral De-Puffing Anti-Oxidant Eye Cream 15ml

Κρέμα με υφή τζελ για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με ισχυρά αντιοξειδωτικά και Χαμομήλι, Hawthorn και Peony προστατεύει από τους ερεθιστικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες, μειώνει ορατά τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους και την υγρασία στην περιοχή των ματιών.

Nuxe Nuxuriance Ultra Creme Nuit Redensifiante Toutes Peaux 50ml

Κρέμα  νύχτας ολικής αντιγήρανσης για την ώριμη επιδερμίδα Aντιμετωπίζει τις ρυτίδες επαναφέρει την πυκνότητα και ελαστικότητα της επιδερμίδας και επανασχηματίζει το οβάλ του προσώπου Επιπλέον χαρίζει ξεκούραστη όψη και απαλή επιδερμίδα Για όλους τους τύπους επιδερμίδας  των συστατικών είναι φυσικής προέλευσης

Youth Lab. Hydro Cloud 24ωρο Gel Προσώπου για Ενυδάτωση 50ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Youth Lab. είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Υφή: Gel

Nuxe Merveillance Lift Κρέμα Προσώπου Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Ενυδάτωση & Αντιγήρανση 50ml

Η κρέμα προσώπου για σύσφιξη και λείανση των ρυτίδων της εταιρείας Nuxe, είναι μια κρέμα νυκτός κατάλληλη για ηλικίες 40+. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος.

Nuxe Nuxuriance Ultra Αντιγηραντικό Serum Προσώπου 30ml

Φροντίδα για ολική αντιγήρανση για την περιοχή των ματιών και το περίγραμμα των χειλιών, με φυτικά σύμπλοκα από άνθος κρόκου, μπουκαμβίλια και καφεΐνη.

Εφαρμόστε τη Nuxuriance Ultra Global Anti-Ageing Eye and Lip Cream πρωί - βράδυ στο δέρμα σας γύρω από τα μάτια και τα χείλη.

Πιέστε μια φορά την αντλία για να βγει μια δόση προϊόντος και απλώστε την ανάμεσα στα δάχτυλα του κάθε χεριού.

Με τα μεσαία σας δάχτυλα απλώστε γύρω από τα πάνω και τα κάτω βλέφαρα δουλεύοντας προς τα έξω και διατηρώντας μια ανοδική πίεση για 3 δευτερόλεπτα στους κροτάφους. Επαναλάβετε 3 φορές.

Lierac Dioptiride Wrinkle Correction Filling Cream 15ml

Κρέμα filler βασισμένη στην αισθητική τεχνική των ενέσεων βοτουλινικής τοξίνης που προσφέρει τριπλή δράση για την καταπολέμηση των τριών τύπων ρυτίδων: εγκατεστημένες γραμμές, γραμμές έκφρασης και γραμμές αφυδάτωσης

Chilly's Artist Μπουκάλι Θερμός Psychedelic Dream 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

Filorga Nutri Filler Lips

Ένα απόλυτα ενυδατικό balm για τα πολύ ξηρά χείλη δίνοντας τους φυσική λάμψη. Αναζογωνεί και προστατεύει τα σκασμένα χείλη. Περιέχει κολλαγόνο και γεμίζει το περίγραμμα των χειλιών.
Η απόλυτη λύση, ένα υβριδικό προϊόν πολλαπλής δράσης!

1.Θρεπτική και επανορθωτική: ένα ντουέτο ελαίων υψηλής διατροφής σε συνδυασμό με βούτυρο καριτέ, θρέφει, αποκαθιστά και προστατεύει τα σκασμένα χείλη.

2.Λείανση και εξομάλυνση: ένα ενισχυτικό πεπτίδιο κολλαγόνου λειαίνει τα χείλη, επαναφέρει μια φυσική ενίσχυση του όγκου τους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα τους.

3.Αναζωογονητική λάμψη: το NTF®, ένα κοκτέιλ αναζωογόνων συστατικών, σε συνδυασμό με ένα στοιχείο που αποκαλύπτει λάμψη, και επαναφέρει αμέσως το φυσικό χρώμα των χειλιών.