• Μειωμένη τιμή

Jabadabado Ξύλινα Τουβλάκια Κατασκευών Teddy για 2+ Ετών 49τμχ

Κωδικός: 7332599071967

Μάρκα: jabadabado

34,90 €
33,16 € -5%
με ΦΠΑ

Αυτά τα τουβλάκια της εταιρίας Jabadabado, χαρίζουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και αναπτύσσουν την δημιουργικότητα του παιδιού. Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ξύλο. Είναι κατάλληλα για ηλικίες από 2 ετών και άνω.

Τεμάχια: 49τμχ

Υλικό: Ξύλινα

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

7332599071967
2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Jabadabado Παιδικά Εργαλεία Teddy από Ξύλο για 3+ Ετών

Ξύλινα παιδικά εργαλεία από την εταιρία Jabadabado με τα οποία το παιδί μαθαίνει να αναγνωρίζει τι είναι απαραίτητο να διαθέτει κάποιος που είτε είναι μάστορας στο επάγγελμα είτε θέλει να μαστορέψει κάτι. Αναπτύσει την φαντασία του, αποκτά δεξιότητες κα μαθαίνει νέα πράγματα όπου μέρα με τη μέρα ενισχύουν την αυτοπεποίθηση του.

Jabadabado Βαλιτσάκι Με Σκυλάκι Και Αξεσουάρ

Παιχνίδι από την εταιρία Jabadabado με το οποίο το παιδί ξεκινά να αναπτύσσει την φαντασία του και να καλλιεργεί τις κοινωνικές και επικοινωνιακές δεξιότητές του. Όλα τα παιχνίδια ρόλων και μίμησης είναι στον πυρήνα τους εκπαιδευτικά και προσφέρουν στο παιδί ένα διασκεδαστικό τρόπο ώστε να μαθαίνει καινούργια πράγματα παίζοντας.

Sophie La Girafe Κρεμαστό Παιχνίδι Κούνιας και Αυτοκινήτου με Μουσική Touch & Play Board για 3+ Μηνών

Το απόλυτο, διαδραστικό μουσικό πάνελ δραστηριοτήτων, ιδανικό για την διασκέδαση των μωρών!

Είτε το έχετε στο έδαφος, είτε στα γόνατα ή ακόμα και κρεμασμένο στην κουνιά ή στο κάθισμα του αυτοκινήτου το μωρό θα ανακαλύψει τις πολλές του δραστηριότητες. Χάρη στην κατασκευή του από foam καθιστά το παιχνίδι μαζί του απολύτως ασφαλές. 

Kidzz Farm Milk Cow Bella Junior Φουσκωτό Χοροπηδηχτό Zωάκι

Η φουσκωτή Bella the cow έχει γίνει η αγαπημένη φίλη των παιδιών. Έχει μαλακά κέρατα και αυτάκια που το παιδάκι τα «μαγκώνει» εύκολα και έτσι το βοηθάει να κρατιέται καλά και να νιώθει ασφαλές.

Προτεινόμενη Ηλικία Κατασκευαστή:+ 12 μηνών 

Avenir Ράψε το Ζωάκι σου

Τα παιδιά θα λατρέψουν να δημιουργήσουν από μόνα τους ένα κουκλάκι με το DIY Sewing Kit της Avenir.

Είναι εύκολο να ράψετε και να ενώσετε τα κομμάτια που βρίσκονται στην κυλινδρική συσκευασία και στη συνέχεια να προσθέσετε το γέμισμα ώστε να δημιουργήσετε ένα αξιολάτρευτο κουκλάκι.

Απλά διαλέξτε το αγαπημένο σας ζωάκι και διακοσμείστε το δωμάτιο! Όλοι θα το αγαπήσουν.

Jabadabado Pizza από Ξύλο για 2+ Ετών

Ξύλινο παιχνίδι μαγειρικής / κουζινικά από την εταιρία Jabadabado με το οποίο το παιδί ξεκινά να αναγνωρίζει ποιά είναι τα κουζινικά και σκεύη μαγειρικής, πως λειτουργούν και ποιά είναι η χρηστικότητά τους. Έτσι αναπτύσσει την φαντασία του δημιουργώντας σενάρια και καταστάσεις που καλείται να αντιμετωπίσει το ίδιο. Παράλληλα αποκτά δεξιότητες και μαθαίνει νέα πράγματα όπου μέρα με την μέρα ενισχύουν την αυτοπεποίθηση του.

Avenir Κούκλα Ραψίματος για Μπρελόκ Λάμα

Τα παιδιά θα λατρέψουν να δημιουργήσουν από μόνα τους ένα κουκλάκι με το DIY Sewing Kit της Avenir.

Είναι εύκολο να ράψετε και να ενώσετε τα κομμάτια που βρίσκονται στην κυλινδρική συσκευασία και στη συνέχεια να προσθέσετε το γέμισμα ώστε να δημιουργήσετε ένα αξιολάτρευτο κουκλάκι.

Απλά διαλέξτε το αγαπημένο σας ζωάκι και διακοσμείστε το δωμάτιο! Όλοι θα το αγαπήσουν!

Orchard Bus Stop

Τρέξτε προς το σταθμό του λεωφορείου, παίρνοντας και αφήνοντας επιβάτες καθώς πηγαίνετε! Ρίξτε το ζάρι για να μετακινήσετε το λεωφορείο σας γύρω από τον πίνακα είτε σε ένα τετράγωνο πρόσθεσης ή αφαίρεσης. Οι παίκτες περιστρέφουν τον περιστρεφόμενο πίνακα για να καθορίσουν τον αριθμό των επιβατών που θα επιβιβαστούν ή αποβιβαστούν από το λεωφορείο τους

Dreambaby Σετ Κουβαδάκι Παραλίας με Αξεσουάρ από Πλαστικό σε Ροζ Χρώμα (7τμχ)

Πλήρες σετ παιχνιδιών άμμου που περιλαμβάνει 1 κουβαδάκι χωρητικότητας 3 λίτρων, 1 τσουγκράνα, 1 φτυάρι, 1 κόσκινο, 2 κώνους παγωτού, 1 κουτάλι παγωτού

Σχεδιάστηκε για μεγάλη διασκέδαση με τη μικρότερη απαίτηση χώρου

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό πλαστικό, χωρίς BPA

Με εργονομικό σχεδιασμό