• Μειωμένη τιμή

Youth Lab. Anti-Stress Bergamot, Jasmine & Vanilla Ενυδατική Lotion Σώματος 400ml

Κωδικός: 5200142101480

Μάρκα: YOUTHLAB

15,90 €
8,75 € -45%
με ΦΠΑ

Λεπτόρρευστο, μη λιπαρό γαλάκτωμα σώματος, μειώνει τις συνέπειες του στρες & δημιουργεί αίσθημα ευφορίας. Με άρωμα Περγαμόντο, Γιασεμί & Βανίλια.

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Λεπτόρρευστο, μη λιπαρό γαλάκτωμα σώματος, μειώνει τις συνέπειες του στρες & δημιουργεί αίσθημα ευφορίας. Με άρωμα Περγαμόντο, Γιασεμί & Βανίλια.

Οφέλη

Αυτό το λεπτόρρευστο, μη λιπαρό γαλάκτωμα σώματος, είναι η επιστημονική απάντηση της YOUTH LAB. στον έλεγχο των επιπέδων κορτιζόλης στο σώμα, καθώς περιέχει ένα καινοτόμο σύμπλεγμα φυτο-ενδορφινών που μειώνει τις συνέπειες του στρες στην επιδερμίδα, δημιουργώντας άμεσα αίσθημα ευφορίας.

Συνδυαστικά δε και με τα υπόλοιπα συστατικά, προστατεύει το μικροβίωμα, ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και τα επίπεδα ενυδάτωσης, κλειδώνοντας την υγρασία στην επιδερμίδα.

Χαρακτηριστικά

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου και του ευαίσθητου. 

Απορροφάται άμεσα και δεν αφήνει κολλώδη αίσθηση, διευκολύνοντας το γρήγορο ντύσιμο.

Δερματολογικά ελεγμένο

Μη φαγεσωρογόνο

Χωρίς παραβένες, γλουτένη

Δε δοκιμάζεται σε ζώα

Κατάλληλο για Vegans

Ενδείξεις

Αφυδάτωση & θαμπάδα

Λιπαρότητα & εξάρσεις ακμής

Κοκκινίλες & ερυθρότητα

Ενεργά Συστατικά

Σύμπλεγμα φυτο-ενδορφινών από εκχύλισμα Λυγαριάς σε συνδυασμό με ενκαψυλιωμένα αντιοξειδωτικά συστατικά, εκμεταλλεύεται την ικανότητα των κερατινοκυττάρων να παράγουν ενδορφίνες, συμβάλλοντας στην παραγωγή των «ορμονών της ευτυχίας». Παράλληλα, βοηθάει στην αύξηση των επιπέδων υγρασίας & την επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος, καθώς διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου.

Πρεβιοτικά φυσικής προέλευσης συμβάλλουν στην εξισορρόπηση του μικροβιώματος, ενισχύοντας και προστατεύοντας τον επιδερμικό φραγμό.

Βιομιμητικό σύμπλεγμα Υδατανθράκων για ενισχυμένη ενυδάτωση, καθώς έχει πανομοιότυπη μορφή με τα συστατικά του NMF οπότε «κλειδώνει» την υγρασία στο δέρμα, ακόμα και μετά από το καθημερινό ντους, ανακουφίζοντας από τις ανεπιθύμητες επιπτώσεις της αφυδάτωσης, όπως τράβηγμα, χαρίζοντας έτσι, απαλή και λεία επιδερμίδα.

Πατενταρισμένο σύμπλεγμα συστατικών του NMF μαζί με Ινοσιτόλη, για μείωση της διαδερμικής απώλειας νερού, αύξηση των επιπέδων υγρασίας και επαναφορά της ελαστικότητας στο δέρμα.

Προβιταμίνη Β5, χάρη στην ικανότητάς της να δεσμεύει νερό, ενισχύει τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας, διατηρώντας την ελαστικότητά της, καθώς επίσης την προστατεύει από επιθετικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες.

Οδηγίες Χρήσης

Μετά το ντουζ ή το μπάνιο σας, απλώστε σε όλο το σώμα κάνοντας απαλό μασάζ. 

Απορροφάται αμέσως, διευκολύνοντας το γρήγορο ντύσιμο.

Συστατικά

Aqua, Dicaprylyl Ether, Coco-Caprylate / Caprate, Cetearyl Alcohol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Parfum, Dimethicone, Betaine, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Allantoin, Sodium Pca, Sodium Lactate, Glycine, Niacinamide, Urea, Inositol, Saccharide Isomerate, Alcohol, Lecithin, Olus Oil / Vegetable Oil, Tocopherol, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Cyclodextrin, Vitex Agnus Castus Extract, Microcrystalline Cellulose, Cellulose Gum, Acrylates / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Citrate, Citric Acid, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool

Κατασκευαστής

Youth Lab.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Τύπος ΕπιδερμίδαςΌλοι οι Τύποι

ΥφήLotion

για ΕρεθισμούςΌχι

για Ατοπική ΔερματίτιδαΌχι

Χωρίς ΆρωμαΌχι

ΔράσηΕνυδάτωση

ShimmerΌχι

χωρίς ParabensΌχι

Ποσότητα

Όγκος400 ml


5200142101480
10 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

related products

16 other products in the same category: