• Μειωμένη τιμή

Winmedica Sideral Forte 20 κάψουλες

Κωδικός: 16692

Μάρκα:

20,80 €
17,68 € -15%
με ΦΠΑ

Συμπλήρωμα διατροφής για την αντιμετώπιση της έλλειψης σιδήρου, την συχνότερη διατροφική ανεπάρκεια, που ευθύνεται για το 50% των περιπτώσεων αναιμίας. Περιέχει και βιταμίνη C, η οποία συμμετέχει στη διαδικασία σχηματισμού της αίμης, που είναι βασικό συστατικό της αιμοσφαιρίνης. Αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου από τον οργανισμό και δεν προκαλεί ανεπιθύμητες ενέργειες όπως κοιλιακό άλγος, ναυτία, εμετό, δυσκοιλιότητα ή διάρροια.

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Συστατικά

To SiderAL® Forte περιέχει εκτός από τον σίδηρο και βιταμίνη C, η οποία:

  • Είναι πολύτιμο συστατικό για τον ανθρώπινο οργανισμό γιατί συμμετέχει σε πολλές μεταβολικές λειτουργίες όπως η διατήρηση της σταθερότητας των αιμοφόρων αγγείων, ο μεταβολισμός των αμινοξέων κ.α. 
  • Έχει ιδιαίτερη σημασία για τα άτομα που παρουσιάζουν έλλειψη σιδήρου γιατί συμμετέχει στη διαδικασία σχηματισμού της αίμης, που είναι βασικό συστατικό της αιμοσφαιρίνης

Οφέλη

Το SiderAL®Forte αντιμετωπίζει την έλλειψη σιδήρου γιατί χάρη σε μία προηγμένη τεχνολογία μεταφοράς και απόδοσης του σιδήρου στον οργανισμό προσφέρει πολλαπλά οφέλη:

  • Αυξάνει σημαντικά τη βιοδιαθεσιμότητα και την απορρόφηση του σιδήρου
  • Βελτιώνει την αποτελεσματικότητα χρησιμοποιώντας μικρή δόση σιδήρου
  • Δεν έχει ενοχλητικές ανεπιθύμητες ενέργειες από το γαστρεντερικό σύστημα

Κατασκευαστής

Winmedica (Μέταλλα)

16692
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Quest Pregnal Bio Lact 30 κάψουλες & 60 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής σε διπλή συσκευασία που συνδυάζει πολυθρεπτικές ταμπλέτες με ασβέστιο και DHA κάψουλες, που προσφέρει τη μέγιστη διατροφική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 01/2024

ZzzQuil Natura Συπλήρωμα Διατροφής με Μελατονίνη 60 ζελεδάκια

Συμπλήρωμα διατροφής με μελατονίνη, βιταμίνη β6 και ένα συνδυασμό βοτάνων από χαμομήλιλεβάντα και βαλεριάνα που συμβάλλει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης και ρυθμίζει τον ύπνο με φυσικό τρόπο.

Humana Ditrevit Forte K50 Βιταμίνη 15ml

Συμπλήρωμα διατροφής για βρέφη με βάση τις βιταμίνες D και K με DHA, που ενδείκνυται σε περίπτωση αυξημένης ανάγκης ή χαμηλής πρόσληψης αυτών των θρεπτικών ουσιών. Η βιταμίνη D συμβάλλει στη διατήρη της φυσιολογικής κατάστασης των δοντιών και των οστών. Η βιταμίνη K συμβάλλει στη φυσιολογική πήξη του αίματος.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 07/2024

Vitabiotics Menopace Night 30 Tabs

Το Menopace Night της Vitabiotics είναι ένας μοναδικός συνδυασμός συστατικών που απευθύνεται ειδικά στις γυναίκες στην εμμηνόπαυση που υποφέρουν από έντονα “νυχτερινά” συμπτώματα όπως ανησυχία, ευερεθιστικότητα & διαταραχές στον ύπνο.

Adamah EIE Curcuma 30ml

Συμπλήρωμα διατροφής με υδροενζυματικό εκχύλισμα κουρκουμά με αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητισιακές, αντιοξειδωτικές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Vitabiotics Menopace plus Botanicals 56 Tabs

Το Menopace Plus της Vitabiotics είναι μια διπλή συσκευασία που περιλαμβάνει τις ταμπλέτες Menopace μαζί με δραστικές ταμπλέτες βοτάνων με φυτοοιστρογόνα για γυναίκες που υποφέρουν σε μεγάλο βαθμό από τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και επιζητούν μια πιο δραστική ενίσχυση του οργανισμού τους. 

Doctor's Formulas Vitamin C Fast Action 1000mg 30 κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής φόρμουλα βιταμίνης C 1000mg γρήγορης απορρόφησης με εκχυλίσματα ασερόλα και κάμου κάμου που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Altion Kids Vitaminc C 60 μασώμενες ταμπλέτες

To ALTION Kids Vitamin C® είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, 100% φυτικής προέλευσης, καθώς προέρχεται αποκλειστικά από τους καρπούς του φυτού Ασερόλα και είναι ιδανικό για τη συμπλήρωση της καθημερινής διατροφής με έναν τρόπο πρακτικό και έξυπνο που αρέσει στα παιδιά.