Korres Seaweed Grains And Caffeine Exfoliating Body Soap 125g

Κωδικός: K00054100

Μάρκα: Korres

5,54 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
ΔράσηΈνα νέο προϊόν με απολεπιστική δράση που τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας ενισχύει την κατηγορία περιποίησης σώματος ΚΟΡΡΕΣΠληροφορίεςΤο νέο Απολεπιστικό Σαπούνι για μασάζ με Kόκκους Φυκιών amp Καφεΐνη αυξάνει την ελαστικότητα και τα επίπεδα ενυδάτωσης της επιδερμίδας συμβάλλοντας σημαντικά στη δράση κατά της κυτταρίτιδαςΤο νέο Απολεπιστικό Σαπούνι εστιάζει στις πιο απαιτητικές ανάγκες του δέρματος με τον πιο φυσικό τρόπο το ποσοστό φυσικού περιεχομένου φθάνει το ενώ δεν περιέχει αμφιλεγόμενες συνθετικές ουσίες όπως paraben mineral oil σιλικόνη SLES PCM και phthalatesΜε ενυδατική φυτική γλυκερίνη βασίζει τη δράση του στο συνδυασμό καφεΐνης από τις πλέον δημοφιλείς λιποδιαλυτικές ουσίες με επιλεγμένα ενεργά θαλάσσια συστατικά Το μείγμα καφεΐνης και εκχυλισμάτων από εξειδικευμένα καφέ φύκια επιταχύνει τη διαδικασία της λιπόλυσης ενώ η πούδρα κόκκινων φυκιών με υψηλή συγκέντρωση σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία απολεπίζει φυσικά και βοηθά στην αποτοξίνωση της επιδερμίδας

K00054100
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Yellow Rose Herbal Body Scrub 250ml

Body Scrub με φυσικούς κρυστάλλους από ζάχαρη, εκχυλίσματα βοτάνων και φυσικά αιθέρια έλαια. Καθαρίζει απομακρύνοντας ρύπους και νεκρά επιφανειακά κύτταρα. Συστατικά 98% φυσικής προέλευσης. Η επιδερμίδα γίνεται φωτεινότερη, πιο λεία και απαλή.

CeraVe Moisturizing Cream 177ml

Η κρέμα αυτή ενυδατώνει και βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού στο πρόσωπο και στο σώμα. Με 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ. Είναι κατάλληλη για ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα.

  • Εφαρμόστε ελεύθερα όσο συχνά χρειάζεται. Κατάλληλο για ενήλικους και παιδιά.

Lierac Phytolastil Solute Serum κατά των Ραγάδων 75ml

Μη λιπαρό διάλυμα υψηλής συγκέντρωσης και ενισχυμένο με αναδομητικό φυτικό σύμπλοκο σε ποσοστό 84% που διορθώνει τις σχηματισμένες ραγάδες. Συμβάλλει στη μείωση των εγκατεστημένων ραγάδων (βάθος, πλάτος, μήκος, χρώμα).

Lavish Care Sweet Citrus Garden Αφρόλουτρο σε Gel 500ml

Το αφρόλουτρο της Lavish Care σε gel, προσφέρει αναζωογόνηση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση

Korres Body Smoothing Jasmine Ενυδατική Lotion Σώματος με Άρωμα Γιασεμί 200ml

Πλούσιο κρεμώδες body butter, εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ και ελληνικό λάδι αμυγδάλου, που ενισχύει την ενυδάτωση και την ελαστικότητα της επιδερμίδας χαρίζοντας πιο νεανική και λεία όψη. Με φρέσκο άρωμα από άνθη γιασεμιού.

Korres Σετ Περιποίησης 30ml

Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Korres, ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Περιεχόμενα σετ: Νεσεσέρ, Serum, Κρέμα Σώματος, Κρέμα Προσώπου

Δράση: Αντιγήρανση, Ενυδάτωση