Vichy Neovadiol Peri Menopause Σετ Περιποίησης για Αντιγήρανση με Καθαριστικό Προσώπου , Κρέμα Προσώπου & Νεσεσέρ 50ml

Κωδικός: 5201100644087

Μάρκα: Vichy

33,50 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Vichy Neovadiol Peri-Menopause Light Cream για Περιεμμηνόπαυση Κρέμα Ημέρας Θρέψη για Εφέ Lifting & Ενίσχυση Πυκνότητας για Κανονικές - Μικτές Επιδερμίδες 50ml

Κατά την περι-εμμηνόπαυση, οι ορμονικές αλλαγές επιταχύνουν τα σημάδια γήρανσης στην επιδερμίδα, οδηγώντας σε απώλεια της ελαστικότητας και της πυκνότητας, αλλά και σε αλλοίωση του περιγράμματος του προσώπου.

Η Neovadiol αντιγηραντική κρέμα ημέρας για κανονικές - μικτές επιδερμίδες, επανενεργοποιεί τους μηχανισμούς της επιδερμίδας : ελαστικότητα, σφριγηλότητα, ξηρότητα.

Επειδή η αποτελεσματικότητα είναι προτεραιότητά μας στη Vichy, οι συνθέσεις έχουν κλινικά αξιολογηθεί από δερματολόγους σε εμμηνοπαυσιακές γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα.

Εφαρμόστε το πρωί, στο πρόσωπο, στο περίγραμμα και στο λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Purete Thermale 3 in 1 Γαλάκτωμα Καθαρισμού / Ντεμακιγιάζ Προσώπου 100ml

Γαλάκτωμα Καθαρισμού 3 σε 1, καθαρισμός, τονωτική λοσιόν και ολοκληρωμένο ντεμακιγιάζ ακόμα και για τις ευαίσθητες επιδερμίδες.

Τύπος Επιδερμίδας : Όλους τους Τύπους.

Αποτελεσματικότητα Προϊόντος

Το Ντεμακιγιάζ 3 σε 1 Purete Thermale συνδυάζει γαλάκτωμα καθαρισμού+ τονωτική λοσιόν + ντεμακιγιάζ ματιών σε ένα μόνο προϊόν. Χάρη στον συνδυασμό πολύ αποτελεσματικών και απαλών καθαριστικών παραγόντων Ιαματικού Ηφαιστειακού Νερού και Βουτύρου Καριτέ, το δροσερό γαλάκτωμα-gel αφαιρεί με μια κίνηση το μακιγιάζ, ενώ σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα. Η επιδερμίδα είναι απόλυτα καθαρή, δροσερή και άνετη.

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Αφήνει την επιδερμίδα δροσερή : 93%. Χαρίζει στην επιδερμίδα αίσθηση άνεσης : 93%. Δεν ερεθίζει τα μάτια : 100% Κατάλληλο για χρήστες φακών επαφής.

Υποαλλεργικό. Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.

Εφαρμόστε με βαμβάκι σε πρόσωπο και μάτια ή εφαρμόστε με τα ακροδάχτυλα σας, κάντε απαλό μασάζ και αφαιρέστε με βαμβάκι. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό.


5201100644087
3 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 other products in the same category: