• Μειωμένη τιμή
Dukan Μπισκότα βρώμης με γεύση καρύδα 225gr
Dukan Μπισκότα βρώμης με γεύση καρύδα 225gr

Dukan Μπισκότα βρώμης με γεύση καρύδα 225gr

Κωδικός:

Μάρκα: DUKAN

6,61 €
5,29 € -20%
με ΦΠΑ
Τα μπισκότα βρώμης Dukan με γεύση καρύδα είναι μια μοναδική καλοκαιρινή απόλαυση με όλη τη θρεπτική αξία της βρώμης. Οι ατομικές συσκευασίες τριών μπισκότων σου επιτρέπουν να τα παίρνεις μαζί σου παντού, για να έχεις μια στιγμή απόλαυσης όταν το θες!

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Τα μπισκότα βρώμης Dukan με γεύση καρύδα είναι μια μοναδική καλοκαιρινή απόλαυση με όλη τη θρεπτική αξία της βρώμης. Οι ατομικές συσκευασίες τριών μπισκότων σου επιτρέπουν να τα παίρνεις μαζί σου παντού, για να έχεις μια στιγμή απόλαυσης όταν το θες!

  • ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ!
  • Προσφέρουν μοναδικές ευεργετικές ιδιότητες και καταπολεμούν την αίσθηση πείνας.
  • Πλούσια σε φυτικές ίνες & ιχνοστοιχεία
  • Με μόνο 40 θερμίδες ανά μπισκότο
  • Συσκευασία: 6 σακουλάκια x 3 μπισκότα για απόλαυση ανά πάσα στιγμή          

Πως λειτουργεί η βρώμη;

Κατά τη χώνεψη η βρώμη αναμιγνύεται με άλλα φαγητά και οι φυτικές ίνες απορροφούν το νερό, ώστε δημιουργούν μια γέλη που γεμίζει το στομάχι και δημιουργούν αίσθηση κορεσμού. Χρησιμοποιείται συχνά σε όλες τις διατροφές για την απώλεια βάρους και χαμηλής χοληστερόλης.

Το μεγάλο πλεονέκτημα των μπισκότων βρώμης Dukan είναι η μοναδική γεύση τους. Το κλειδί της επιτυχίας σε μια δίαιτα πρωτεϊνών και λαχανικών είναι να επιβραβεύει τον εαυτό σου για την καλή προσπάθεια. Αυτό σου προσφέρουν τα μπισκότα Dukan, σε ευχαριστούν και αποζημιώνουν τη σκληρή του προσπάθεια και επιμονή!

Διατροφικές αξίες

Ανά 100g.

1 μερίδα (3 μπισκότα)

Ενέργεια

1354 kJ

324 kcal

508 kJ

121 kcal

Λιπαρά

Εκ των οποίων κορεσμένα

10,9 g.

1,3 g.

4,1 g.

0,5 g.

Υδατάνθρακες

Εκ των οποίων σάκχαρα

41,6 g.

0,9 g.

15,6 g.

0,3 g.

Φυτικές Ίνες

15,2 g.

5,7 g.

Πρωτεΐνες

9,9 g.

3,7 g.

Άλατα

1,2 g.

0,4 g.

Επιτρεπόμενες ποσότητες σύμφωνα με τη δίαιτα Dukan®:

Φάση Επίθεσης: 0

Φάση Κρουαζιέρας: 3

(αντιστοιχεί σε 2 επιτρεπόμενες τροφές ανά ημέρα)

Φάση Σταθεροποίησης: 4 μπισκότα

(αντιστοιχεί σε 3 επιτρεπόμενες τροφές ανά ημέρα)

Φάση Συντήρησης: απεριόριστα

 (επιπλέον της ημερήσιας συνιστώμενης ποσότητας βρώμης)

Συστατικά:

Συστατικά: Βρώμη 65% (γλουτένη), φυτικές ίνες ακακίας, γλυκαντικό: μαλτιτόλη, αποβουτυρωμένο γάλα σε σκόνη 5%, κραμβέλαιο 5%, αυγό πλήρες σε σκόνη, πρωτεΐνες γάλακτος: καζεΐνη, γλουτένη σίτου, φυσικό άρωμα καρύδας 1%, διογκωτική ουσία: αμμωνία και ανθρακικό νάτριο, αλάτι, γλυκαντική ουσία: σουκραλόζη. Περιέχει μόνο φυσικά σάκχαρα από τη βρώμη και το γάλα. Το προϊόν παράγεται σε εργοστάσιο που επεξεργάζεται λευκό αλεύρι, σουσάμι, σόγια και ξηρούς καρπούς. Καταναλώστε το ως μέρος μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Αποθήκευση: Διατηρήστε το σε μέρος δροσερό και ξηρό. Ημερομηνία λήξης: Επί της συσκευασίας / Προϊόν Γαλλίας.

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Uni-Pharma Vitorange Immuno Vitamin C + Zn Βιταμίνη για Ενέργεια & Ανοσοποιητικό Πορτοκάλι 30 μασώμενες ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με με τη συνεργιστική δράση της βιταμίνης C και του ψευδαργύρου που συμβάλλει στην μείωση της κόπωσης και ενισχύει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού. Είναι σε μορφή μασώμενων δισκίων με ευχάριστη γεύση πορτοκάλι.

Lierac Premium The Eye Αντιγηραντική Κρέμα Ματιών κατά των Μαύρων Κύκλων με Υαλουρονικό Οξύ για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 20ml

Κρέμα Premium The Eye της εταιρείας Lierac για το περίγραμμα των ματιών. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές ενώ παράλληλα δρα καταπολεμώντας τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες.

• Οφέλη: Αντιγήρανση

• Αντιμετώπιση: Μαύροι Κύκλοι & Σακούλες

• Υφή: Κρέμα

• Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες

• Όγκος: 20 ml

KiETLA Ourson 0-1 Year Βρεφικά Γυαλιά Ηλίου Peach

Βρεφικά γυαλιά ηλίου για κορίτσια σε ροζ χρώμα από την εταιρεία KiETLA. Διαθέτουν φακούς με εξωτερική επίστρωση καθρέφτη, που αντανακλά μεγάλο μέρος της ακτινοβολίας, μειώνοντας την ποσότητα του φωτός που εισέρχεται στα μάτια, περιορίζοντας όμως και τη φωτεινότητα. Είναι κατάλληλοι για δραστηριότητες σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας και σε επιφάνειες μεγάλης αντανάκλασης, όπως στα χιόνια και στη θάλασσα.

Φύλο: Κορίτσι

Βρεφικά

Καθρέφτης

Youth Lab. Youth Serum Προσώπου για Λεύκανση & Πανάδες 30ml

Dark Spot Remover Serum 30ml

Δραστικός ορός πρόληψης & αποχρωματισμού των έντονων κηλίδων & δυσχρωμιών

Δραστικός ορός για την πρόληψη & τον αποχρωματισμό όλων των τύπων υπερμελαγχρώσεων, όπως έντονες & επίμονες κηλίδες, δυσχρωμίες και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε κάθε τύπο δέρματος, καθώς στοχεύει τις διαφορετικές αιτίες πρόκλησής τους.

Τα εργαστήρια της YOUTH LAB. διευρύνουν τη σειρά επανόρθωσης και προστασίας Brightening Vitamin C που βασίζεται σε σταθεροποιημένη βιταμίνη C νέας γενιάς και εστιάζει στην πρόωρη γήρανση που προκαλείται από την έκθεση σε περιβαλλοντικές επιθέσεις όπως είναι: ηλιακή ακτινοβολία, ατμοσφαιρική ρύπανση και το μπλε φως.

Oral-B iO Series 3 Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα με Αισθητήρα Πίεσης

H επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-B, αφαιρεί περισσότερη πλάκα και χαρίζει πιο υγιή ούλα από τις κλασικές χειροκίνητες οδοντόβουρτσες. Με μια πλήρη φόρτιση η μπαταρία της μπορεί να διαρκέσει έως 2 εβδομάδες περίπου, αν βουρτσίζετε τα δόντια σας δύο φορές τη μέρα.

Επιπλέον διαθέτει αισθητήρα πίεσης ο οποίος μειώνει αυτόματα την ταχύτητα της οδοντόβουρτσας προκειμένου να προστατεύσει τα ούλα σας από το έντονο βούρτσισμα.

Δυνατότητες & Λειτουργίες: Αισθητήρας Πίεσης

Αριθμός Κεφαλών: 1τμχ

KiETLA Woam 4-6 Years Παιδικά Γυαλιά Ηλίου Bottle Green

Παιδικά γυαλιά ηλίου unisex σε πράσινο χρώμα από την εταιρεία KiETLA, τα οποία παρέχουν προστασία από τις επιπτώσεις που προκαλούν στα μάτια οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά

Ηλικία4-6 Years

ΦύλοΑγόρι, -, Κορίτσι

Χρώμα ΣκελετούΠράσινο

Γενικά

ΒρεφικάΌχι

Τύπος Φακού

PolarizedΌχι

ΚαθρέφτηςΌχι

Ειδικά Χαρακτηριστικά

Με λάστιχοΌχι

ΆθραυσταΌχι

Elancyl Innovation Slimming Concentrate Κρέμα για την Κυτταρίτιδα & Glove 200ml

Μέθοδος μασάζ για αδυνάτισμα, που συνδυάζει τα αποτελέσματα ενός επαγγελματικού μασάζ ειδικά σχεδιασμένου από φυσιοθεραπευτές, με αυτά ενός τζελ κατά της κυτταρίτιδας. Η δράση του σε συνδυασμό με το γάντι, αποσυμφορρεί τους ιστούς και διεγείρει τη μικροκυκλοφορία ώστε να δεχτεί πολύ καλύτερα τις επόμενες αγωγές.

Jowae Fluide Mattifiant Equilibrant 40ml ΛΕΠΤΟΡΡΕΥΣΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

ΛΕΠΤΟΡΡΕΥΣΤΗ ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ

Με αντιοξειδωτικές Φωτοφαινόλες & Ιερό λωτό 
Μεικτές - λιπαρές επιδερμίδες, ακόμη και ευαίσθητες. Πρόσωπο.

TIME-FILLER 5XP Correction Cream-Gel All Types of Wrinkles 50ml

Αντιρυτιδική Κρέμα Filorga Time-Filler Τζελ (50 ml) είναι ένα ποιοτικό προϊόν σχεδιασμένο για απαιτητικούς ανθρώπους που φροντίζουν την εικόνα τους και αναζητούν τα καλύτερα καλλυντικά για να αναδείξουν την ομορφιά τους. Εάν είστε ένας από αυτούς, τα προϊόντα Filorga 100% αυθεντικά είναι κατασκευασμένα για εσάς.

Χωρητικότητα: 50 ml

Μικτή επιδερμίδα

Λιπαρό Δέρμα

Thank You Farmer Back to Iceland Peeling Cream 150ml

Κρέμα απολέπισης της Thank You Farmer κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμό στο δέρμα. Απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει αποτελεσματικά τους πόρους, ανανεώνει και αφήνει το πρόσωπο πιο απαλό, λαμπερό και αναζωογονημένο.