Tol Velvet Hygienic Shower Camelia 300ml

Κωδικός: K00050290

Μάρκα: PharmaSept

7,03 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Δράση Η ειδικά μελετημένη του σύνθεση χωρίς αλκάλια amp σαπούνι καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα χωρίς να ξηραίνει ή να ερεθίζει Οι ήπιοι αντιμικροβιακοί παράγοντες εξουδετερώνουν αποτελεσματικά τα βακτήρια και τις δυσάρεστες οσμές προσφέροντας υγιεινή καθαριότητα και φρεσκάδα που διαρκεί Παράλληλα τα φυσικά εκχυλίσματα και το pH επαναφέρουν τη φυσιολογική ισορροπία του δέρματος αφήνοντάς το ενυδατωμένο και απαλόΠληροφοριές Υγιεινή καθαριότητα amp φρεσκάδαΤα ήπια καθαριστικά amp αντιμικροβιακά συστατικά σε συνδυασμό με τη φυσική Βιζαμπολόλη εξουδετερώνουν τους μικροοργανισμούς και τα βακτήρια που προκαλούν την κακοσμία Όλες οι πρώτες ύλες είναι αποκλειστικά φυτικές ιδιαίτερα φιλικές με το δέρμα και εύκολα βιοδιασπώμενεςΕνυδάτωση amp μαλακτική δράσηΟι πρωτεΐνες Σιταριού σε συνδυασμό με την Προβιταμίνη Β βοηθούν στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και επαναφέρουν την ελαστικότητά τηςΚαταπραϋντική δράσηΤα εκχυλίσματα Καλέντουλας Aloe Vera και Αλλαντοΐνης με ευεργετικές για το δέρμα ιδιότητες ανακουφίζουν την επιδερμίδα από ερεθισμούς amp κοκκινίλεςΕλληνικό προϊόνΔερματολογικά ΕλεγμένοAllergens Parabens Soap freeΧρήση Απλώστε επαρκή ποσότητα σε βρεγμένη επιδερμίδα και πλύνετε απαλά Στη συνέχεια ξεβγάλετε με άφθονο νερό Για ολοκληρωμένη φροντίδα χρησιμοποιήστε μετά το μπάνιο την ενυδατική κρέμα Tol Velvet Body Soothing Cream

K00050290
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Origins Plantscription Powerful Lifting Cream 50ml

Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου με Εντατική Δράση Lifting στην Επιδερμίδα

Μία κρέμα αντιγηραντικής δράσης για την επιδερμίδα, που ανορθώνει και συσφίγγει ενώ παράλλα γεμίζει την επιδερμίδα.

Αυτή η εκπληκτική κρέμα συμβάλλει στην επαναφορά του περιγράμματος, στην αντιμετώπιση των έντονων γραμμών έκφρασης και επαναφέρει τον νεανικό όγκο και τη σφριγηλότητα σε μόλις 2 εβδομάδες!

Κατάλληλο για κανονικές, ξηρές και λιπαρές επιδερμίδες.

Chilly's Coffee Cup Gradient 0.34lt

Θερμός-Ποτήρι που διατηρεί την θερμοκρασία του σταθερή για ώρες. Ανθεκτική κατασκευή απο ανοξείδωτο χάλυβα  υψηλής ποιότητας που διατηρεί τα αρώματα και την γεύση του ροφήματός σου.   

Elancyl Slim Design 45+ Κρέμα για Αδυνάτισμα Σώματος 200ml

Κρέμα της Elancyl που βοηθάει στην καταπολέμηση του συσσωρευμένου τοπικού πάχους. Ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία, βοηθάει την λιποδιάλυση και συμβάλλει στην αποσυμφόρηση των περιττών υγρών. Είναι κατάλληλη για χρήση σε όλο το σώμα.

Περιοχή Χρήσης: Για όλο το σώμα

Είδη: Κρέμα

Χρήση: Αδυνάτισμα

Hei Poa Shower Cream Tropical Scent 150ml

Το αφρόλουτρο της Hei Poa με κρεμώδη υφή, προσφέρει ενυδάτωση & θρέψη ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

• Το προϊόν δεν περιέχει parabens

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση

Darphin Essential Oil Elixir Vetiver Aromatic Care Stress Relief Detox Oil Mask 50ml

Η μάσκα Elixir Aux Huiles Essentieles Masque Huile Detox Anti-Stress της Darphin αποτοξινώνει την επιδερμίδα από τα σημάδια του στρες και του άγχους. 

Η σύνθεσή της περιέχει αιθέρια έλαια vetiver, λεβάντα, γεράνι και μαντζουράνα.

Lierac Dioptiride Wrinkle Correction Filling Cream 15ml

Κρέμα filler βασισμένη στην αισθητική τεχνική των ενέσεων βοτουλινικής τοξίνης που προσφέρει τριπλή δράση για την καταπολέμηση των τριών τύπων ρυτίδων: εγκατεστημένες γραμμές, γραμμές έκφρασης και γραμμές αφυδάτωσης

Chilly's Thermos Sports Monochrome Grey 500ml

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιεί ενισχυμένη μόνωση από διπλό τοίχωμα προκειμένου η θερμοκρασία του περιεχομένου να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα θερμός μονού τοιχώματος. Με το επιστόμιο θα μπορέσετε να πιείτε το ρόφημά σας χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδώσετε το καπάκι. Ιδιαίτερα βολικά σε περιπτώσεις γυμναστικής ή άθλησης.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt