Eubos Urea 5% Face Cream 50ml

Κωδικός: K00012889

Μάρκα: Eubos

14,73 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Κρέμα υψηλής περιποίησης ειδικά σχεδιασμένη για την καθημερινή φροντίδα της ξηρής και ιδιαίτερης επιδερμίδας του προσώπουΚαταπραϋντική φροντίδα O W γαλάκτωμα για ξηρό τραχύ και σφιχτό  δέρμα προσώπουΓρήγορα απορροφούμενο γαλάκτωμα έλαιο σε νερό owΜε το ενεργό συστατικό ουρία αυξάνεται σημαντικά η ενυδάτωσητου δέρματος που διαρκεί έως ώρες μετά τη χρήσηΟ πολύτιμος συνδυασμός αλλαντοΐνης με έλαιο macadamia γλυκερίνη γαλακτικό νάτριο ενισχύει την προστατευτική λειτουργία του δέρματος και αυξάνει την ελαστικότητά του ενώ συγχρόνως του προσφέρει βελούδινη υφήΛειαίνει το δέρμα και μειώνει σημαντικά το αίσθημα τραβήγματος Εφαρμόζετε πρωί και βράδυ με απαλό μασάζΕυρήματαΔερματολογικά ελεγχόμενες δοκιμές στο δέρμα και φυσιολογικές μετρήσεις παρέχουν απόδειξη εξαιρετικής ανοχής και  αποτελεσματικότητας  του EUBOS UREA FACE CREAM Μετά από μία περίοδο εφαρμογής ημερών τα αποτελέσματα όσον αφορά την αποτελεσματικότητα και την ανεκτικότητα ήταν εξαιρετικάΑπαλλαγμένο από  ʼρωμαΧρωστικέςΛανολίνηParabenPEGΟρυκτέλαια Συστήνεται ως συνοδευτική φροντίδα πχ στην περίπτωση ψωρίασης ή της ατοπικής δερματίτιδας  Καμία ασυμβατότητα δεν παρατηρήθηκε σε οποιοδήποτε από τις μετρήσεις Ειδικές ιδιότητεςΚάνει το δέρμα λείο και μειώνει την αίσθηση τραβήγματοςΑυξάνει σημαντικά την  ενυδάτωση του δέρματος ακόμη και ώρες μετά την εφαρμογήΚατάλληλο ως βάση μακιγιάζ

K00012889
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Vichy Mineral 89 Σετ Περιποίησης για Ενυδάτωση με Καθαριστικό Προσώπου , Κρέμα Προσώπου & Νεσεσέρ 50ml

Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Vichy, ιδανικό για ξηρές επιδερμίδες.

Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Περιεχόμενα σετ: Καθαριστικό Προσώπου, Κρέμα Προσώπου, Νεσεσέρ

Δράση: Ενυδάτωση

Lierac Premium Le Serum Absolu 2023 Edition Αντιγηραντικό Serum Προσώπου για Λάμψη 30ml

Ορός λάμψης προσώπου με αντιγηραντική δράση της Lierac, κατάλληλος για ευαίσθητη επιδερμίδα. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία και αποκαθιστώντας τη χαμένη φωτεινότητα.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Αντιγήρανση, Λάμψη

Τύπος Επιδερμίδας: Ευαίσθητη

Lierac Premium La Creme Soyeuse Light 24ωρη Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου Ημέρας με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

Κρέμα προσώπου ημέρας 24ωρης διάρκειας της εταιρείας Lierac. Εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

• Τύπος επιδερμίδας: Κανονική/Μικτή

• Κατάλληλη για: Όλες τις ηλικίες

• Υφή: Light

• Όγκος: 50 ml

Origins Drink Up 10 Minute Hydrating Mask With Apricot & Swiss Glacier Water 75ml

Μάσκα προσώπου της Origins, η οποία έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό για τυχόν υπολείμματα της μάσκας που δεν έχουν απορροφηθεί. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος εξαλείφοντας τα σημάδια κόπωσης.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Τρόπος Εφαρμογής: Κρέμα

Δράση: Αναζωογόνηση

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει εύκολη εφαρμογή και αφαιρείται εύκολα.

CeraVe Moisturizing Cream 177ml

Η κρέμα αυτή ενυδατώνει και βοηθά στην αποκατάσταση του επιδερμιδικού φραγμού στο πρόσωπο και στο σώμα. Με 3 απαραίτητα ceramides και υαλουρονικό οξύ. Είναι κατάλληλη για ξηρό έως πολύ ξηρό δέρμα.

  • Εφαρμόστε ελεύθερα όσο συχνά χρειάζεται. Κατάλληλο για ενήλικους και παιδιά.

CeraVe SA Smoothing Cream For Dry, Rough, Bumpy Skin 340gr

Ενυδατική και απολεπιστική κρέμα. Η σύνθεσή της με 3 απαραίτητα ceramides, ουρία, LHA και σαλικυλικό οξύ ενυδατώνει και απολεπίζει την ξηρή τραχιά επιδερμίδα καθώς αποκαθιστά τον προστατευτικό επιδερμικό φραγμό.

Vichy Supreme H.A. Epidermic Filler Σετ Περιποίησης

Vichy Promo Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler 30ml & Δώρο Mineral 89 Booster 10ml & Capital Soleil UV- Age Spf50+ Daily 3ml & Νεσεσέρ

Ορός Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ για Αναπλήρωση της Πυκνότητας της Επιδερμίδας & Booster Ενυδάτωσης Προσώπου & Λεπτόρρευστο Αντιρυτιδικό Αντηλιακό Προσώπου Πολύ Υψηλής Προστασίας

Lierac Lotion Ντεμακιγιάζ The Moisturizing 200ml

Λοσιόν ντεμακιγιάζ προσώπου της Lierac, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Έχει διαυγή όψη και λεπτόρευστη υφή, βασιζόμενη στη σύστασή της που περιέχει περισσότερο νερό και λιγότερα έλαια, συγκριτικά με τις άλλες μορφές καλλυντικών. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Τύπος: Lotion

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Ντεμακιγιάζ

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι