Korres Wild Rose Natural Glow Primer Προσώπου σε Κρεμώδη Μορφή 40ml

Κωδικός: 5203069113918

Μάρκα: Korres

€11.00
Tax included
Quantity
Last items in stock

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

5203069113918
2 Items
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Korres Σετ Περιποίησης 30ml

Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Korres, ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Περιεχόμενα σετ: Νεσεσέρ, Serum, Κρέμα Σώματος, Κρέμα Προσώπου

Δράση: Αντιγήρανση, Ενυδάτωση

Lierac Sunissime BB Fluid Anti Age Global Golden Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ με Χρώμα 40ml

Το αντηλιακό της Lierac είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Περιέχει χρώμα που μπορεί να προσφέρει ελαφριά κάλυψη σε σημάδια, δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου

Δείκτης Αντηλιακής Προστασίας (SPF): 50SPF

Υφή: Κρέμα

Χρώμα: Με Χρώμα

Apivita Bee Radiant White Peony & Patented Propolis Balm Προσώπου Νυκτός για Ενυδάτωση & Αντιγήρανση με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

Κρέμα νύχτας, από 96% συσταστικά φυτικής προέλευσης, που προλαμβάνει, καθυστερεί και επιδιορθώνει τη δημιουργία σημαδιών γήρανσης (λεπτές γραμμές, ρυτίδες).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 06/2024

Korres Pure Greek Olive Χρυσό Μήλο Ενυδατική Κρέμα Σώματος 200ml

Ενυδατική κρέμα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς. Απορροφάται άμεσα και διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.

Korres Olive Βιολογικό και Ξηρό Βερικοκέλαιο για Πρόσωπο και Σώμα Αντιγηραντικό με Άνθη Ελιάς 100ml

Ξηρό λάδι σώματος με εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών, που ενυδατώνει, θρέφει, αποκαθιστά την ελαστικότητα και διατηρεί τη νεανικότητα της επιδερμίδας.

TerraNova Vitamin B12 Methylcobalamin 500mcg 50 φυτικές κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής σε φυτικές κάψουλες με βιταμίνη B12 ως μεθυλοκοβαλαμίνη, κατάλληλη για χορτοφάγους και vegans.

Οφέλη:Συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος.Ενισχύει τη φυσιολογική ψυχολογική λειτουργία.

Σύνθεση: εμπλουτισμένη με χυμό και φύλλα παντζαριού, φύλλα και ρίζα πικραλίδας, ρίζα γεντιανής, ρίζωμα ginger, φύλλα μαϊντανού και πίτουρο ρυζιού.

 1 κάψουλα την ημέρα

Ημερομηνία λήξης:04/2022

Lierac Phytolastil Solute Serum κατά των Ραγάδων 75ml

Μη λιπαρό διάλυμα υψηλής συγκέντρωσης και ενισχυμένο με αναδομητικό φυτικό σύμπλοκο σε ποσοστό 84% που διορθώνει τις σχηματισμένες ραγάδες. Συμβάλλει στη μείωση των εγκατεστημένων ραγάδων (βάθος, πλάτος, μήκος, χρώμα).

Korres Santorini Grape Μάσκα Προσώπου για Καθαρισμό / Απολέπιση με Άργιλο 70ml

Μάσκα ήπιας απολέπισης, με ηφαιστειακή άμμο και σφαιρίδια ενεργού άνθρακα για ορατή σύσφιγξη πόρων και απομάκρυνση λιπαρότητας. Χαρίζει λεία, λαμπερή επιδερμίδα, με ματ υφή.

Quest Vitamin C Timed Release Βιταμίνη για Ενέργεια & Ανοσοποιητικό 1000mg 90 ταμπλέτες

Παρέχει στον οργανισμό βιταμίνη C σε συνδυασμό με βιοφλαβονοειδή. Η βιταμίνη C μπορεί να μειώσει τις πιθανότητες εμφάνισης λοιμώξεων και κρυολογημάτων και είναι απαραίτητη για ένα υγιές ανοσοποιητικό σύστημα.Προστατεύει τα κύτταρα από οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από τοξίνες και το περιβάλλον, είναι απαραίτητη για τη σύνθεση του κολλαγόνου κι επομένως ένα σημαντικό δομικό συστατικό για το συνδετικό ιστό του δέρματος (ελαστικότητα), τα αγγεία του δέρματος, τους τένοντες, τους συνδέσμους και τα οστά.Ενισχύει τη δραστηριότητα των αντι-στρες ορμονών, υποστηρίζει την καλή καρδιαγγειακή υγεία, διατηρεί τη χοληστερόλη σε καλά επίπεδα και αυξάνει την απορρόφηση του σιδήρου.

Aboca Fitonasal Spray από 6 Ετών 30ml

Συμπυκνωμένο σπρέι που δημιουργεί ένα προστατευτικό αποσυμφορητικό φιλμ και ενδείκνυται για όλους τους τύπους κρυολογήματος, αλλεργίας και, γενικά, για τις περιπτώσεις συμφόρησης και ερεθισμού των ρινικών κοιλοτήτων, που συνδέονται με οξεία ή χρόνια προβλήματα.

Solgar Vitamin D3 Βιταμίνη για Ανοσοποιητικό 1000iu 100 μαλακές κάψουλες

Συμπλήρωμα διατροφής της εταιρείας Solgar με βιταμίνη D3 οπού υποστηρίζει την άμυνα του οργανισμού και την υγεία οστών & μυών, ενώ συμβάλλει και στη γενικότερη ευεξία του οργανισμού.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 06/2024

Korres Aloe & Dittany Shampoo 2x250ml

Απαλό σαμπουάν με ήπιους καθαριστικούς και μαλακτικούς παράγοντες. Mε εκχυλίσματα από ΔίκταμοΜατζουράνα και Τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας από την Κρήτη. Δεν περιέχει σιλικόνες και λοιπές επιβλαβείς συνθετικές ενώσεις, όπως paraben, mineral oils, προπυλενογλυκόλη, αιθανολαμίνες. Ιδανικό για καθημερινή χρήση.