Aboca Fitonasal Spray από 6 Ετών 30ml

Κωδικός: 8032472016212

Μάρκα: Aboca

6,50 €
με ΦΠΑ

Συμπυκνωμένο σπρέι που δημιουργεί ένα προστατευτικό αποσυμφορητικό φιλμ και ενδείκνυται για όλους τους τύπους κρυολογήματος, αλλεργίας και, γενικά, για τις περιπτώσεις συμφόρησης και ερεθισμού των ρινικών κοιλοτήτων, που συνδέονται με οξεία ή χρόνια προβλήματα.

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Συμπυκνωμένο σπρέι που δημιουργεί ένα προστατευτικό αποσυμφορητικό φιλμ και ενδείκνυται για όλους τους τύπους κρυολογήματος, αλλεργίας και, γενικά, για τις περιπτώσεις συμφόρησης και ερεθισμού των ρινικών κοιλοτήτων, που συνδέονται με οξεία ή χρόνια προβλήματα.

Οφέλη

Το συμπυκνωμένο Fitonasal Spray είναι ένα προϊόν, η δράση του οποίου οφείλεται στο σύνολο των συστατικών της σύνθεσής του.

Τα φυσικά αρώματα του Ευκαλύπτου και Μέντας δίνουν μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας.

Δεν περιέχει αγγειοσυσταλτικά αποσυμφορητικά και, χάρη στον καινοτόμο μη φαρμακολογικό μηχανισμό δράσης του, δεν προκαλεί εθισμό, δεν ξηραίνει τον βλεννογόνο, δεν ερεθίζει και μπορεί να χρησιμοποιείται συχνά, ακόμη και για παρατεταμένες χρονικές περιόδους.

Η συντήρηση παρέχεται από τη διαδικασία παραγωγής με σύστημα αποστειρωτικής διήθησης και συσκευασίας σε ένα μικροβιολογικά ελεγχόμενο περιβάλλον, χωρίς τη χρήση συντηρητικών.

Μεταξύ αυτών, ιδιαίτερα σημαντικό είναι το μοριακό σύμπλοκο που αποτελείται από Τανίνες, Φλαβονοειδή και Αλίτη, τα οποία, σε συνδυασμό με τη φυτική γλυκερίνη, προσφέρουν στο προϊόν τις εξής ιδιότητες:

 Αποσυμφορητική μη φαρμακολογική δράση, που οφείλεται στην ισορροπημένη και προτυποποιημένη ωσμωτικότητα (750 mOsm/Kg), η οποία ευνοεί την προσέλκυση των υγρών από τον συμφορημένο βλεννογόνο, την ρευστοποίηση της βλέννας και τη διευκόλυνση της απομάκρυνσής της, μέσω και της μηχανικής δράσης πλύσης της ρινικής κοιλότητας, χωρίς να προκαλείται ερεθισμός και ξηρότητα.

Προστατευτική δράση, χάρη στις βλεννοπροσκολλητικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες που συμβάλλουν στη διατήρηση της ακεραιότητας του επιθηλιακού φραγμού και τη διαδικασία αναγέννησης του βλεννογόνου.

Οφέλη

Δοσολογία ενηλίκων και εφήβων άνω των 12 ετών: Ψεκάστε 2 φορές ανά ρουθούνι, φυσήξτε τη μύτη και επαναλάβετε την εφαρμογή.

Δοσολογία παιδιών από 6 έως 12 ετών: Ψεκάστε 1 φορά ανά ρουθούνι, φυσήξτε τη μύτη και επαναλάβετε την εφαρμογή.

Μετά από κάθε χρήση, καθαρίστε το απλικατέρ με ένα καθαρό και υγρό πανί, και μετά στεγνώστε το επιμελώς. 

Συνιστάται να εφαρμόζετε το συμπυκνωμένο Fitonasal Spray περισσότερες φορές στη διάρκεια της ημέρας ακόμη και σε συχνά διαστήματα και να επαναλάβετε την εφαρμογή πριν ξαπλώσετε.

Συστατικά

Προτυποποιημένο μοριακό σύμπλοκο που αποτελείται από κλάσμα τανινών και κλάσμα φλαβονοειδών (από Αμαμελίδα και Θυμάρι) και Αλίτη (ορυκτό άλας που δεν έχει υποστεί χημική επεξεργασία). Νερό, Φυτική γλυκερίνη, Φυσικό άρωμα Ευκαλύπτου και Φυσικό άρωμα Μέντας.

Το προϊόν δεν περιέχει συντηρητικά, γαλακτωματοποιητές και άλλες συνθετικές ουσίες.

Κατασκευαστής

Aboca

Χαρακτηριστικά

Γενικά

ΤύποςSpray

ΗλικίαΕνηλίκων

Ρινικές ΠλύσειςΌχι

ΗλεκτρικάΌχι

Ποσότητα

Όγκος30 ml


8032472016212
23 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

11 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Physiomer Baby Nasal Cleansing Spray 115ml

Ρινικό σπρέι ισότονο με 100% θαλασσινό νερό για νεογνά και μωρά 2 εβδομάδων που καθαρίζει, ενυδατώνει και ελευθερώνει τη ρινική κοιλότητα. Είναι επίσης ιδανικό για μικρά παιδιά ηλικίας έως 2 ετών.