Korres Midnight Dahlia Eau de Toilette 50ml

Κωδικός: 5203069092275

Μάρκα: Korres

18,77 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Midnight Dahlia Eau de Toilette (50ml)

Το λουλουδάτο, φρουτένιο, chypre, γυναικείο άρωμα Midnight Dahlia Eau de Toilette της Korres συνδυάζει το ζουμερό βερίκοκο με την ήρεμη δύναμη της πεόνιας και ολοκληρώνεται από νότες σανταλόξυλου και musk.

Ο όρος Chypre στην αρωματοποιία προσδιορίζει μία ολόκληρη αρωματική οικογένεια που περιλαμβάνει ξεχωριστές ξυλώδεις συνθέσεις, άρωμα από πατσουλί, αρωματικό έλαιο περγαμόντου, έλαιο κέδρου, castoreum, καθώς επίσης και πολλά άλλα συστατικά που δημιουργούν αυτή την πολύτιμη και δημοφιλή αρωματική οικογένεια.

Ο ανθός της Ντάλιας δεν μυρίζει τόσο, όσο εντυπωσιακός και αν είναι. Τα φύλλα και οι μίσχοι που χρησιμοποιούνται στο άρωμα, δίνουν μια ελαφριά πικρή νότα.

 

  • Νότες κορυφής: λίτσι, ντάλια, περγαμόντο. 
  • Μεσαίες νότες: παιώνια, σανδαλόξυλο, βατόμουρο.
  • Νότες βάσης: πατσουλί, gourmand, κεχριμπάρι.

5203069092275
5 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Korres Pure Greek Olive Χρυσό Μήλο Ενυδατική Κρέμα Σώματος 200ml

Ενυδατική κρέμα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς. Απορροφάται άμεσα και διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.

Korres Mint Tea Αφρόλουτρο 1000ml

Το αφρόλουτρο της Korres προσφέρει αναζωογόνηση & ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Η περιεκτικότητα του σε αλόη, προσφέρει μαλακτική, ενυδατική και καταπραϋντική δράση.

Korres Γυναικείο Σετ με Eau de Toilette 2τμχ

Το White Tea σετ περιέχει White Tea Eau de Toilette 50 ml + Αφρόλουτρο 250 ml.

Άρωμα δροσερό με νότες φρεσκοκομμένων λουλουδιών και γλυκόπικρων εσπεριδοειδών που υπογραμμίζει η ντελικάτη αίσθηση του πολύτιμου λευκού τσαγιού, τυλιγμένη σε νότες κέδρου και βελανιδιάς.

TOP NOTES: Bergamot, Neroli, Mandarine

HEART NOTES: Jasmine, Peony, White Tea, Freesia

BASE NOTES: Cedarwood, Oak Moss, Musk

Scent Identity: Floral, Fresh, Citrus

Youth Lab. Youth Serum Προσώπου για Λεύκανση & Πανάδες 30ml

Dark Spot Remover Serum 30ml

Δραστικός ορός πρόληψης & αποχρωματισμού των έντονων κηλίδων & δυσχρωμιών

Δραστικός ορός για την πρόληψη & τον αποχρωματισμό όλων των τύπων υπερμελαγχρώσεων, όπως έντονες & επίμονες κηλίδες, δυσχρωμίες και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε κάθε τύπο δέρματος, καθώς στοχεύει τις διαφορετικές αιτίες πρόκλησής τους.

Τα εργαστήρια της YOUTH LAB. διευρύνουν τη σειρά επανόρθωσης και προστασίας Brightening Vitamin C που βασίζεται σε σταθεροποιημένη βιταμίνη C νέας γενιάς και εστιάζει στην πρόωρη γήρανση που προκαλείται από την έκθεση σε περιβαλλοντικές επιθέσεις όπως είναι: ηλιακή ακτινοβολία, ατμοσφαιρική ρύπανση και το μπλε φως.

Lierac Dioptiride Wrinkle Correction Filling Cream 15ml

Κρέμα filler βασισμένη στην αισθητική τεχνική των ενέσεων βοτουλινικής τοξίνης που προσφέρει τριπλή δράση για την καταπολέμηση των τριών τύπων ρυτίδων: εγκατεστημένες γραμμές, γραμμές έκφρασης και γραμμές αφυδάτωσης

Lierac Sunissime Anti-Aging Global Milk Αντηλιακή Λοσιόν για το Σώμα SPF15 σε Spray 150ml

Το αντηλιακό της Lierac είναι σε μορφή λοσιόν. Το σύστημα φίλτρων (UVA/UVB), φυτικά φλαβονοειδή και κλάσματα μελανίνης προστατεύουν την επιδερμίδα από το πλήρες φάσμα και προλαμβάνουν όλα τα ορατά σημάδια της φωτογήρανσης: ρυτίδες, χαλάρωση επιδερμίδας, κηλίδες. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του...

Vichy Liftactiv Supreme Αντιγηραντική & Συσφικτική Κρέμα Προσώπου Νυκτός 50ml

Αντιρυτιδική κρέμα νύχτας με αποτέλεσμα lifting μεγάλης διάρκειας και συσφικτική φροντίδα. Η Liftactiv Nuit διορθώνει ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες, συσφίγγει την επιδερμίδα και μεταμορφώνει την υφή της.

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Elancyl My Coach Σετ Περιποίησης

Το Elancyl My Coach Αφρόλουτρο, χάρη στις ιδιότητες του Γκουαράνα, επανορθώνει τη λάμψη και το χρώμα του δέρματος, ενώ η καφεΐνη αποδεσμεύει τα λιπίδια. Η πλούσια σύνθεσή του, με κισσό αποσυμφορεί την επιδερμίδα και αναδεικνύει ένα σφριγηλό και τονωμένο δέρμα.