Frezyderm Niacinamide 10% Ενυδατικό & Αντιγηραντικό Serum Προσώπου για Σύσφιξη , Λάμψη & Λεύκανση 30ml

Κωδικός: 5202888273223

Μάρκα: Frezyderm

€30.00
Tax included
Quantity
Last items in stock

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

5202888273223
2 Items
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

6 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Frezyderm Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Ρετινόλη για Σύσφιξη 30ml

Ορός προσώπου με ρετινόλη της Frezyderm, κατάλληλος για. Η ρετινόλη γνωστή και ως βιταμίνη Α, συμβάλλει σημαντικά στην λειτουργία της ανανέωσης των κυττάρων, δίνει σφριγηλότητα και βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος. Συστήνεται οι πρώτες εφαρμογές να είναι σε πιο αραιά διαστήματα, για παράδειγμα, 1 με 2 φορές την βδομάδα. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία και σύσφιξη.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Συστατικό: Ρετινόλη

Δράση: Αντιγήρανση, Σύσφιξη

Frezyderm Wrinkle Plumper Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ για Σύσφιξη 30ml

Ορός προσώπου με υαλουρονικό της Frezyderm, κατάλληλος για. Βασικό δομικό συστατικό του οργανισμού, το υαλουρονικό οξύ ελαττώνει αποτελεσματικά την εμφάνιση ανεπιθύμητων ρυτίδων, ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και αναζωογονεί το δέρμα. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία και σύσφιξη.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Συστατικό: Υαλουρονικό

Δράση: Αντιγήρανση, Σύσφιξη

Χαρακτηριστικά

Περιοχή ΧρήσηςΠρόσωπο

ΑμπούλεςΌχι

BoosterΌχι

ΣυστατικόΥαλουρονικό

ΔράσηΑντιγήρανση, Σύσφιξη

Ποσότητα

Όγκος30 ml

Frezyderm Pure Collagen Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Κολλαγόνο για Σύσφιξη 30ml

Ορός προσώπου με κολλαγόνο της Frezyderm, κατάλληλος για. Βασικό δομικό συστατικό του δέρματος, το κολλαγόνο προστατεύει την επιδερμίδα από την απορρόφηση και την εξάπλωση παθογόνων ουσιών, όπως τοξίνες και μικροοργανισμούς. Δίνει σφριγηλότητα στην επιδερμίδα, βοηθάει στην αντιγήρανση και μειώνει τις λεπτές γραμμές. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία και σύσφιξη.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Συστατικό: Κολλαγόνο

Δράση: Αντιγήρανση, Σύσφιξη

Frezyderm Super Skin Code Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Κολλαγόνο για Σύσφιξη & Λεύκανση 30ml

Ορός προσώπου με κολλαγόνο της Frezyderm, κατάλληλος για. Βασικό δομικό συστατικό του δέρματος, το κολλαγόνο προστατεύει την επιδερμίδα από την απορρόφηση και την εξάπλωση παθογόνων ουσιών, όπως τοξίνες και μικροοργανισμούς. Δίνει σφριγηλότητα στην επιδερμίδα, βοηθάει στην αντιγήρανση και μειώνει τις λεπτές γραμμές. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία, λεύκανση και σύσφιξη.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Συστατικό: Κολλαγόνο

Δράση: Αντιγήρανση, Λεύκανση, Σύσφιξη

Frezyderm Ενυδατικό & Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ 30ml

Ορός προσώπου με υαλουρονικό της Frezyderm, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Βασικό δομικό συστατικό του οργανισμού, το υαλουρονικό οξύ ελαττώνει αποτελεσματικά την εμφάνιση ανεπιθύμητων ρυτίδων, ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα και αναζωογονεί το δέρμα. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία και ενυδάτωση.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Συστατικό: Υαλουρονικό

Δράση: Αντιγήρανση, Ενυδάτωση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Frezyderm Vitamin 5C3 Stable Αντιγηραντικό Serum Προσώπου με Βιταμίνη C για Λάμψη , Λεύκανση & Ακμή 30ml

Ορός προσώπου με βιταμίνη C της Frezyderm, κατάλληλος για. Πλούσια σε αντιοξειδωτικά στοιχεία, η Βιταμίνη C για το δέρμα, δίνει λάμψη, ομοιομορφία και μειώνει τις δυσχρωμίες. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία, λεύκανση, καταπολεμώντας την ακμή, αποκαθιστώντας τη χαμένη φωτεινότητα και μειώνοντας τις πανάδες.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Συστατικό: Βιταμίνη C

Δράση: Ακμή, Αντιγήρανση, Λάμψη, Λεύκανση, Πανάδες