Make my Day Σαλιάρα Σιλικόνης Ice Cream

Κωδικός: 16786

Μάρκα:

€17.00
Tax included
Quantity

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

16786
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Elgydium Eco-Friendly Toothbrush Wood White Hairs Medium

Χειροκίνητη οδοντόβουρτσα κατασκευασμένη από ξύλο οξιάς δασών 100% οικολογικής διαχείρισης FSC και ίνες 100% φυσικής προέλευσης.

Βασικά χαρακτηριστικά:

100% Φυσικά Υλικά

Ξύλο Οξιάς FSC

0% Πλαστικό

Ανακυκλωμένη Συσκευασία

Oral-B Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα Vitality Star Wars & Travel Case για 3+ χρονών

Ηλεκτρική οδοντόβουρτσα για ηλικίες 3+ με σχέδιο από την ταινία Star Wars. Διαθέτει στρογγυλή κεφαλή που περιβάλλει κάθε δόντι και αφαιρεί περισσότερη πλάκα από μια απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα.

Lierac Αφρός Ντεμακιγιάζ La Mousse Nettoyante 200ml

Αφρός ντεμακιγιάζ προσώπου της Lierac, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με ανάλαφρη υφή που απλώνεται με κινήσεις μασάζ στο πρόσωπο και ξεπλένεται με νερό. Αφαιρεί τα υπολείμματα που αφήνει το μακιγιάζ στο δέρμα, αποτρέποντας το φράξιμο των πόρων και βοηθώντας το να αναπνεύσει καλύτερα. Ταυτόχρονα αποφεύγεται η πρόκληση φαγούρας, ερεθισμών, ερυθρότητας καθώς και διαφόρων άλλων δυσάρεστων για την επιδερμίδα συνεπειών.

Τύπος: Αφρός

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Ντεμακιγιάζ

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Chilly's Gradient Monochrome Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Μπουκάλι θερμός κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι (304), που διατηρεί τα υγρά 24 ώρες κρύα ή 12 ώρες ζεστά.

Δεν γίνεται υγροποίηση

Διατηρεί άρωμα και φρεσκάδα

Χωρίς BPA (δεν περιέχει την βλαβερή ουσία Δισφαινόλη Α)

500ml – 0.36kg – 26cm x 7cm

Μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος (vacuum)

Βιδωτό καπάκι για αεροστεγές & χωρίς διαρροές κλείσιμο

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί διατηρεί ικανοποιητικά την θερμοκρασία του και κλείνει καλά χωρίς διαρροές.

Nuxe Huile Prodigieuse Multi-Purpose Dry Oil 100ml

Ξηρό λάδι ενυδάτωσης που δεν αφήνει λιπαρότητα. Ενυδατώνει και προστατεύει πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Είναι πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε και έχει ευχάριστο άρωμα. Χρησιμοποιήστε όλο το χρόνο, χειμώνα ή καλοκαίρι. Είναι ιδανικό για μετά την ηλιοθεραπεία.

Munchkin Splash & Swim

Πάμε για βουτιές στο επόμενο μπανάκι! Το παιχνίδι μπάνιου Mermaid_ και Scuba_ της Munchkin έχει σχεδιαστεί για υποβρύχια διασκέδαση, με μια ουρά που τινάζεται και κάνει τη γοργόνα να κολυμπάει στη μπανιέρα.

Helenvita Αδιάβροχο Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Emulsion για Πρόσωπο & Σώμα SPF30 150ml

Παιδικό αντηλιακό από τη σειρά Emulsion της εταιρείας Helenvita, σε μορφή γαλακτώματος. Προσφέρει υψηλή προστασία από τις ακτίνες UVA/UVB στο προσώπο και το σώμα του ευαίσθητου παιδικού δέρματος.

Συμβουλές χρήσης:

Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο.

Επαναλάβετε συχνά χρησιμοποιώντας επαρκή ποσότητα ιδίως μετά το κολύμπι, το σκούπισμα με πετσέτα και την έντονη εφίδρωση.

Lierac Homme 50ml

Η ανδρική κρέμα προσώπου της εταιρείας Lierac είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Ακόμη, χάρη στο χρώμα που περιλαμβάνει, μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει και μια ελαφριά κάλυψη, απαλύνοντας ατέλειες και ερυθρότητα.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 50ml

Υφή: Gel