Korres Santorini Grape Μάσκα Προσώπου για Καθαρισμό / Απολέπιση με Άργιλο 70ml

Κωδικός:

Μάρκα: Korres

€12.50
Tax included
Quantity

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

3 Items
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lierac Sunissime BB Fluid Anti Age Global Golden Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50+ με Χρώμα 40ml

Το αντηλιακό της Lierac είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Περιέχει χρώμα που μπορεί να προσφέρει ελαφριά κάλυψη σε σημάδια, δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου

Δείκτης Αντηλιακής Προστασίας (SPF): 50SPF

Υφή: Κρέμα

Χρώμα: Με Χρώμα

Korres Pure Greek Olive Χρυσό Μήλο Ενυδατική Κρέμα Σώματος 200ml

Ενυδατική κρέμα με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, φυσική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών και τονωτικό εκχύλισμα φύλλων ελιάς. Απορροφάται άμεσα και διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ενυδατωμένη.

Inpa Moducare Modullon Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 90 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής που ρυθμίζει το ανοσιακό σύστημα του οργανισμού μας. Η απορρύθμιση του ανοσιακού έχει ως αποτέλεσμα ο οργανισμός να μη μπορεί ν’ αντιμετωπίσει τα συχνά κρυολογήματα και τις ιώσεις και να προσβάλλεται από αυτοάνοσες και χρόνιες ιογενείς καταστάσεις. Κλινικά δοκιμασμένο προϊόν  ως ανοσορυθμιστικό με εξειδικευμένες μετρήσεις σε άτομα με αλλεργία, σύνδρομο χρόνιας κόπωσης, HPV, HIV και άλλες χρόνιες αυτοάνοσες και ιογενείς καταστάσεις.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 05/2024

Youth Lab. Youth Serum Προσώπου για Λεύκανση & Πανάδες 30ml

Dark Spot Remover Serum 30ml

Δραστικός ορός πρόληψης & αποχρωματισμού των έντονων κηλίδων & δυσχρωμιών

Δραστικός ορός για την πρόληψη & τον αποχρωματισμό όλων των τύπων υπερμελαγχρώσεων, όπως έντονες & επίμονες κηλίδες, δυσχρωμίες και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε κάθε τύπο δέρματος, καθώς στοχεύει τις διαφορετικές αιτίες πρόκλησής τους.

Τα εργαστήρια της YOUTH LAB. διευρύνουν τη σειρά επανόρθωσης και προστασίας Brightening Vitamin C που βασίζεται σε σταθεροποιημένη βιταμίνη C νέας γενιάς και εστιάζει στην πρόωρη γήρανση που προκαλείται από την έκθεση σε περιβαλλοντικές επιθέσεις όπως είναι: ηλιακή ακτινοβολία, ατμοσφαιρική ρύπανση και το μπλε φως.

Vichy Micellar Water Ντεμακιγιάζ Purete Thermale Mineral για Ευαίσθητες Επιδερμίδες 400ml

Καθαριστικό νερό για ενυδάτωση που ενδυναμώνει τον επιδερμιδικό φραγμό, δυναμώνει και προστατεύει από την ξηρότητα στο πρόσωπο και τα μάτια. Κατάλληλο για την ευαίσθητη επιδερμιδα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 04/2024

Apivita Bee Radiant White Peony & Patented Propolis Balm Προσώπου Νυκτός για Ενυδάτωση & Αντιγήρανση με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

Κρέμα νύχτας, από 96% συσταστικά φυτικής προέλευσης, που προλαμβάνει, καθυστερεί και επιδιορθώνει τη δημιουργία σημαδιών γήρανσης (λεπτές γραμμές, ρυτίδες).

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 06/2024

Synchroline Synchroelast Body Cream Συσφικτική Για Ραγάδες 200ml

Κρέμα σώματος που ενισχύει την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος. Ενδείκνυται για την βελτίωση της εμφάνισης της επιδερμίδας σε στήθος, κοιλιά, γλουτούς, μηρούς.

Οφέλη

Πρόληψη των δερματικών ραβδώσεων (ραγάδες) από τον 3ο μήνα κύησης και διατήρηση της ελαστικότητας και σφριγηλότητας του δέρματος.

Βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος κατά τη διάρκεια της δίαιτας και σε περιπτώσεις απότομης απώλειας βάρους.

Πρόληψη των δερματικών ραβδώσεων (ραγάδες) σε περιπτώσεις απότομης ανάπτυξης.Εφαρμόστε δύο φορές την ημέρα .

Συστατικά : Asiatic and madecassic heterosides, acetylglucosamine, proline linoleate, fibronectine glycopeptides .

Ημερομηνία λήξης :11/2022

Solgar Echinacea 100 φυτικές κάψουλες

Φυτικό συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, τονώνει την συνολική υγεία του οργανισμού και βοηθά σε περιπτώσεις κρυολογημάτων, γρίπης και μολύνσεων

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 06/2024