Chicco Οδοντόβουρτσα Μπλε

Κωδικός: K00013126

Μάρκα: Chicco

€3.26
Tax included
Quantity

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

K00013126
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Fresk Παιδικό Μαγιό Ολόσωμο Αντιηλιακό (UV) Φούξια

Fresk, η οικολογική επιλογή που μας έρχεται από την Ολλανδία, με Σκανδιναβική αισθητική, λιτές γραμμές, αρμονία και χαρακτήρα. Κορυφαία ποιότητα και προστασία για τα παιδάκια μας! Η μικρή σας γοργονίτσα θα εντυπωσιάσει μέσα στο χαριτωμένο, ολόσωμο μαγιό της Fresk!

KiETLA CraZyg Zag SUN BuZZ 6-9 Years BU5SUNBLUE Blue

Βασικά χαρακτηριστικά:

Μοντέρνο Στυλ

Ζιγκ Ζαγκ Βραχίονες

Άθραυστοι Φακοί & Σκελετός

Παιδικά γυαλιά ηλίου με ελαφρύ σκελετό σε κομψό οβάλ πλήρες πλαίσιο και φακούς κατηγορίας 3 που προστατεύουν 100% από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Fresk Παιδικό Μαγιό Αντιηλιακή (UV) Μπλούζα για Κορίτσι Ροζ

Με αυτή την μακρυμάνικη μπλούζα της Fresk οι μέρες στην παραλία ή την πισίνα θα είναι πιο ευχάριστες!

Χάρη στην προστασία UV50 προστατεύει το ευαίσθητο δερματάκι του παιδιού από τον ήλιο. Επιπλέον, το ανθεκτικό υλικό, τα μακριά μανίκια και ο κοντός, όρθιος, γιακάς παρέχουν πρόσθετη αντιηλιακή προστασία.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τις συμβατές μπλούζες με UV προστασία.

Καλέστε μας για το νούμερο!!

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Grobag Χειμερινός Υπνόσακος με Πόδια Steppee 18-36Μ 2.5 tog Woodland

Αυτός ο χειμερινός υπνόσακος - σάκος, της εταιρίας Grobag, θα κρατήσει το μικρό σας ζεστό και προστατευμένο κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ο σχεδιασμός του, δημιουργεί ένα άνετο περιβάλλον δίνοντας στο παιδί τη δυνατότητα να κινείται μέσα σε αυτόν, ενώ παραμένει σταθερός στη θέση του. Τα 2.5 tog το κρατούν στη σωστή, για την εποχή, θερμοκρασία.

Χαρακτηριστικά:

Είδος: Σάκος

Τύπος: Χειμερινός

Βαθμοί Tog: 2.5tog

Χρώμα: Πράσινο

Chilly's Artist Rainbows Galore Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

Sophie La Girafe Κρεμαστό Παιχνίδι Κούνιας και Αυτοκινήτου με Μουσική Touch & Play Board για 3+ Μηνών

Το απόλυτο, διαδραστικό μουσικό πάνελ δραστηριοτήτων, ιδανικό για την διασκέδαση των μωρών!

Είτε το έχετε στο έδαφος, είτε στα γόνατα ή ακόμα και κρεμασμένο στην κουνιά ή στο κάθισμα του αυτοκινήτου το μωρό θα ανακαλύψει τις πολλές του δραστηριότητες. Χάρη στην κατασκευή του από foam καθιστά το παιχνίδι μαζί του απολύτως ασφαλές. 

Sophie La Girafe Bathtub Boat Μπουγελόφατσα για 6+ Μηνών

Οι μπουγελόφατσες της εταιρίας Sophie La Girafe, είναι μαλακές και εύκαμπτες ώστε να μπορούν να λυγίζουν από τα μικρά παιδικά χεράκια και να εκτοξεύουν νερό. Τα παιχνίδια μπάνιου αποτελούν τον πιο απλό και διαδραστικό τρόπο για να προσφέρουν έντονο παιχνίδι και ατελείωτη διασκέδαση ακόμη και σε περιορισμένους χώρους. Έχουν εκπαιδευτικό χαρακτήρα, μιας και βοηθούν το παιδί να εξασκήσει τις κινητικές του δεξιότητες ενώ παράλληλα, χάρη στα έντονά τους χρώματα, διεγείρουν τις οπτικές του αισθήσεις, κρατώντας το απασχολημένο κατά τη διάρκεια του μπάνιου. Τέλος, επιδρούν θετικά και στην ψυχολογία του παιδιού, καθώς το βοηθούν να εξοικειωθεί με το νερό και να βλέπει την ώρα του μπάνιου ως μία ευχάριστη διαδικασία.

Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 6+ μηνών.

Προσθήκη στη Σύγκριση menu Munchkin Catch & Score Hoop

Αποκτήστε δύο κλασικά παιχνίδια μπάνιου μαζί, βοηθώντας στην ανάπτυξη συντονισμού χεριών-ματιών, προσφέροντας παράλληλα μια καλή διασκέδαση στο μπάνιο. Αυτό το διασκεδαστικό σετ περιλαμβάνει μια λαβή πολύ εύκολη στο πιάσιμο για τα μικρά χεράκια και 3 μπουγελόφατσες. Το μικρό σας θα διασκεδάσει προσπαθώντας να ψαρέψει τις μπουγελόφατσες καθώς επιπλέουν. Και όταν θέλουν μια νέα πρόκληση, χρησιμοποιήστε τη βάση με το δίχτυ ως μπασκέτα και σκοράρετε με τις μπουγελόφατσες! Η διπλή χρήση σε συνδυασμό με τα έντονα χρώματα και τον έξυπνο σχεδιασμό κάνουν αυτό το παιχνίδι απόλαυση!

 

Δύο διασκεδαστικά παιχνίδια μπάνιου μαζί: «απόχη για ψάρεμα» και μπάσκετ

Σπρώξτε κινούμενους χαρακτήρες ή αναρροφήστε το δίχτυ στην μπανιέρα για ένα παιχνίδι μπάσκετ για μπάνιο

Κατάλληλο από 12m+

Dreambaby Σετ Κουβαδάκι Παραλίας με Αξεσουάρ από Πλαστικό σε Ροζ Χρώμα (7τμχ)

Πλήρες σετ παιχνιδιών άμμου που περιλαμβάνει 1 κουβαδάκι χωρητικότητας 3 λίτρων, 1 τσουγκράνα, 1 φτυάρι, 1 κόσκινο, 2 κώνους παγωτού, 1 κουτάλι παγωτού

Σχεδιάστηκε για μεγάλη διασκέδαση με τη μικρότερη απαίτηση χώρου

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας, ανθεκτικό πλαστικό, χωρίς BPA

Με εργονομικό σχεδιασμό