Chicco Δοσομετρητής Σκόνης Γάλακτος

Κωδικός: K00015887

Μάρκα: Chicco

7,02 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Ο δοσομετρητής σκόνης γάλακτος της Chicco αποτελείται από δοχεία το κάθε ένα φτιαγμένο να ικανοποιεί τις ανάγκες της μητέρας και του μωρού σε κάθε φάση της ανάπτυξής τουΠληροφορίες Τους πρώτους μήνες μπορείτε να έχετε έτοιμες τις δόσεις γάλακτος του παιδιού σας Στο δεύτερο δοχείο μπορείτε να βάλετε ξεχωριστά τα snack του παιδιού σας φρούτα ομογενοποιημένες τροφές γιαούρτια Αφαιρώντας τα εσωτερικά διαχωριστικά τα δύο δοχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν απλά δοχεία αποθήκευσης φαγητού Μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στον φούρνο μικροκυμάτων αφού αφαιρεθεί το καπάκι τους

K00015887
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Chilly's Artist City Larks Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

Munchkin Δίχτυ Φαγητού Μωβ "Fresh Foo Feeder 11087" από Ύφασμα για 6+ μηνών

Δίχτυ φαγητού της εταιρείας Munchkin, στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε μέσα κομμάτια φρούτου ή λαχανικών για να δοκιμάσει το μωρό σας καινούριες τροφές και νέες γεύσεις, χωρίς κίνδυνο πνιγμού. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από ύφασμα που το καθιστά ασφαλές για μωρά και παιδιά.

Chilly's Emma Bridgewater Μπουκάλι Θερμός Polka Star 500ml

Χρησιμοποιώντας ένα προηγμένο κενό διπλού τοιχώματος αυτή η λειτουργική φιάλη μένει ανεπηρέαστη από την εξωτερική θερμοκρασία.

24 ώρες κρύο - ανεξαρτήτως καιρού

12 ώρες ζεστό

Διατηρεί άρωμα και φρεσκάδα

Δεν γίνεται υγροποίηση

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι (304) μέσα και έξω

Μόνωση διπλού τοιχώματος με κενό αέρος

Βιδωτό καπάκι για αεροστεγές και χωρίς διαρροές κλείσιμο

Χωρίς BPA (χωρίς βλαβερές ουσίες πλαστικών)

500ml - 360gr - 26cm x 7cm

260ml - 270gr - 20.6cm x 6.4cm

Κατασκευαστής

Chilly's

A Little Lovely Company Ανοξείδωτο Παγούρι Θερμός Rainbow σε Ροζ χρώμα 350ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από ανοξείδωτο υλικό που δεν σπάει και δεν σκουριάζει με την πάροδο του χρόνου. Λόγω του υλικού του, δεν επηρεάζεται από τα όξινα ροφήματα όπως οι χυμοί φρούτων σε αντίθεση με το αλουμίνιο. Επιπλέον, είναι και θερμός το οποίο έχει την ιδιότητα να διατηρεί σταθερή την θερμοκρασία του υγρού για αρκετή ώρα

Ezpz Σετ Φαγητού "Tiny" από Σιλικόνη Μπλε 4τμχ

Σετ φαγητού της εταιρίας Ezpz, που θα διευκολύνει τα πρώτα γεύματα του παιδιού σας. Τα ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά σετ φαγητού, είναι προσαρμοσμένα σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα, βοηθώντας το μωρό ή το μικρό παιδί να τρώει μόνο του, χωρίς βοήθεια. Με αυτό τον τρόπο καλλιεργείται η αντίληψη, αναπτύσσεται ο συντονισμός κινήσεων και ενθαρρύνεται η ανεξαρτησία του παιδιού, όσο μεγαλώνει.

Το σετ αυτό είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία είναι κατάλληλη για τρόφιμα και ασφαλής για τα παιδιά, αφού είναι άθραυστη. Πλένεται εύκολα στο πλυντήριο πιάτων.

Περιεχόμενα Σετ: Δίσκος, Κουτάλι, Ποτήρι

Little Lovely Company Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού Unicorn

Δεν περιέχει BPA

Ακατάλληλα για πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμάτων

Διαστάσεις lunch box: 15.8 x 14 x 7 εκ.

Διαστάσεις μεγάλου δοχείου: 12 x 12 x 5.5 εκ.

Διαστάσεις μεσαίου δοχείου: 10.5 x 10.5 x 5 εκ.

Διαστάσεις μικρού δοχείου: 9 x 9 x 4.5 εκ.

Τσαντάκι Φαγητού The Lunch Bags Kids Rainbows 81108

Διαθέτει ισοθερμικό μηχανισμό Thermo Hot&Cold © για να διατηρεί τη θερμοκρασία του φαγητού σας αμετάβλητη για πολλές ώρες, ρυθμιζόμενο λουρί ώμου, 2 εξωτερικές θήκες για θερμό ή μπουκάλι. Για το σχολείο, το παιδικό σταθμό, τη βόλτα, την εκδρομή και οπουδήποτε αλλού παίρνετε μαζί σας κρύο ή/και ζεστό φαγητό για το παιδί.

Διαστάσεις : M21cm x Π16cm x Y24cm (5lt)

Munchkin Δοχείο Ροζ "Snack" από Πλαστικό για 12+ μηνών

Δοχείο φαγητού της εταιρείας Munchkin, για αποθήκευση βρεφικών και άλλων τροφών στο ψυγείο ή την κατάψυξη. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, υλικό ελαφρύ και ασφαλές, που πλένεται εύκολα στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων.

Little Lovely Company Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού Dinosaurs

Αποθηκεύστε το αγαπημένο του σνακ ή φαγητό σε αυτό το όμορφο σετ με θέμα την ζούγκλα! Φρούτα, λαχανικά, μπισκότα, γλυκά, σάντουιτς μπορούν εύκολα να χωρέσουν μέσα στα δοχεία. 

Το σετ περιλαμβάνει 4 διαφορετικά μεγέθη δοχείων και είναι τέλειο για το σχολείο ή την βόλτα σας.

Είναι κατασκευσμένα με BPA και Phthalate free polythene. Δεν είναι κατάλληλα για πλυντήριο πιάτων και φούρνο μικροκυμμάτων.

Συστήνουμε να πλένεται τα δοχεία πριν την πρώτη χρήση.

Lunch box: 15.8x14x7cm

Μικρό δοχείο: 9x9x4.5cm

Μεγάλο δοχείο: 12x12x5.5cm

Μεσαίο δοχείο: 10.5x10.5x5cm

A Little Lovely Company Πλαστικό Παγούρι με Καλαμάκι Butterflies σε Ροζ χρώμα 450ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από πλαστικό υλικό και αρκετά ελαφρύ. Λόγω του υλικού του μπορείτε να το πλένετε εύκολα και να το γεμίσετε με όλα τα είδη ροφημάτων, επίσης είναι ανθεκτικό σε χτυπήματα και πτώσεις.

A Little Lovely Company Forest Friends Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού 0.85lt Μ18 x Π12 x Υ6cm

Παιδικό, πλαστικό σετ φαγητού της εταιρείας A Little Lovely Company σε μέντα χρώμα. H χωρητικότητα του είναι 0.85lt. Λόγω του σχεδίου και του μεγέθους του είναι κατάλληλο για τη μεταφορά snacks, ώστε να έχετε μαζί σας πάντοτε κάτι να τσιμπήσετε.

Lunch box: 15.8x14x7cm

Μικρό δοχείο: 9x9x4.5cm

Μεγάλο δοχείο: 12x12x5.5cm

Μεσαίο δοχείο: 10.5x10.5x5cm

Fresk Ανοξείδωτο Παιδικό Δοχείο Φαγητού Ροζ Μ18 x Π13 x Υ7cm

Παιδικό, ανοξείδωτο δοχείο φαγητού της εταιρείας Fresk σε ροζ χρώμα. Είναι κατάλληλο για την αποθήκευση και μεταφορά ενός πλήρους γεύματος στο σχολείο, στο πάρκο αλλά και στις σχολικές εκδρομές.

Ύψος: 7cm

Μήκος: 18cm

Πλάτος: 13cm