Nuk Easy Learning Πιάτο με καπάκι 8+M

Κωδικός: K00012806

Μάρκα: NUK

8,95 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Για προετοιμασία φαγητού και τάισμα αλλά και για να τρώει μόνο τουΜε το που θα δοκιμάσουν την πρώτη τους στερεή τροφή τα περισσότερα παιδιά αρχίζουν να έχουν νέες απαιτήσεις θέλουν πια να κάθονται στο τραπέζι και να τρώνε όπως οι μεγάλοι Ωστόσο μερικές φορές το ξεκίνημα είναι δύσκολο Το πιάτο EASY LEARNING της NUK κάνει τα πράγματα ευκολότερα για εσάς και το παιδί σαςμε κεκλιμένο χείλος ώστε το φαγητό να μην πέφτει εύκολα από το κουτάλιμε αντιολισθητική επίστρωση για σίγουρο πάτημα και καλύτερο κράτημααπό άθραυστο πλαστικό κατάλληλο τόσο για τον φούρνο μικροκυμάτων όσο και για το πλυντήριο πιάτωνμε καπάκι για να διατηρείται φρέσκο το φαγητόΤο πιάτο Easy Learning είναι ιδανικό για μωρά από μηνών και πάνω Όλα τα προϊόντα της σειράς EASY LEARNING της NUK έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμπληρώνουν το ένα το άλλο συντελώντας το καθένα με τον τρόπο του στην ανάπτυξη του παιδιού σας 

K00012806
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Dr. Brown's Γυάλινο Μπιμπερό Options+ Wide Neck Κατά των Κολικών με Θηλή Σιλικόνης 150ml για 0+ μηνών

Εργονομικά σχεδιασμένο μπιμπερό με φαρδύ λαιμό, που μέσω της καινοτομίας της διέλευσης του αέρα εξασφαλίζει μοναδικά πλεονεκτήματα στο τάισμα. Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή σιλικόνης.

Λαχανί

Περιλαμβάνει βάση με βεντούζα και βαθιές πλευρές για εύκολη αφαίρεση


Η ισχυρή βάση συμβάλλει στην αποφυγή της ακαταστασίας και των διαρροών


Χωρίς BPA


Πλένεται με ασφάλεια στο πλυντήριο πιάτων

Ηλικία 6+ μηνών

Chilly's Artist City Larks Μπουκάλι Θερμός 0.5lt

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία μόνωσης διπλού τοιχώματος με κενό εξασφαλίζει ότι η θερμοκρασία από το εσωτερικό δεν μπορεί να κινηθεί προς τα έξω. Το κενό που μεσολαβεί μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού τοιχώματος καθυστερεί πολύ την αλλαγή θερμοκρασίας επιτρέποντας έτσι να παραμένει το περιεχόμενο στην θερμοκρασία που θέλετε. Ιδανική επιλογή όταν θέλετε να διατηρήσετε την θερμοκρασία για πολλές ώρες, όπως για παράδειγμα το καλοκαίρι στην παραλία. Το προϊόν δεν έχει κατασκευαστεί με τις βλαβερές, πλαστικές ουσίες BPA κι έτσι είναι ασφαλές για επαφή με τρόφιμα και υγρά.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt

Ιδιότητες: BPA Free, Άθραυστο

Munchkin Δίχτυ Φαγητού Μωβ "Fresh Foo Feeder 11087" από Ύφασμα για 6+ μηνών

Δίχτυ φαγητού της εταιρείας Munchkin, στο οποίο μπορείτε να τοποθετήσετε μέσα κομμάτια φρούτου ή λαχανικών για να δοκιμάσει το μωρό σας καινούριες τροφές και νέες γεύσεις, χωρίς κίνδυνο πνιγμού. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από ύφασμα που το καθιστά ασφαλές για μωρά και παιδιά.

Munchkin Snack Collation (12m+) Μπλε 1τεμάχιο

Δοχείο φαγητού της εταιρείας Munchkin, για αποθήκευση βρεφικών και άλλων τροφών στο ψυγείο ή την κατάψυξη. Το προϊόν είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, υλικό ελαφρύ και ασφαλές, που πλένεται εύκολα στο χέρι ή στο πλυντήριο πιάτων.

 

Chilly's Gradient Edition Μπουκάλι Θερμός Ανοξείδωτο BPA Free 500ml

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό, υψηλής ποιότητας, ανοξείδωτο ατσάλι 304 και φινιρισμένο με προηγμένης διαδικασίας βαφή πούδρας. Το αεροστεγές βιδωτό καπάκι αποτρέπει τις τυχαίες διαρροές και τις λερωμένες τσάντες!

24 ώρες κρύο - ανεξαρτήτως καιρού

12 ώρες ζεστό

Κλείσιμο χωρίς διαρροές

Διατηρεί άρωμα και φρεσκάδα

Δεν γίνεται υγροποιήση

Χωρίς BPA

Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 304 μέσα και έξω

Μόνωση με κενό αέρος με διπλό τοίχωμα για μόνωση

Βιδωτό καπάκι για αεροστεγές και χωρίς διαρροές κλείσιμο 

Fresk Ηedgehog Ισοθερμικό Τσαντάκι Φαγητού Χειρός Μπλε

Σχολικό τσαντάκι φαγητού χειρός της Fresk, σε μπλε χρώμα. Κατασκευασμένο από ισοθερμικό υλικό, ώστε να μην επιτρέπει την ανταλλαγή θερμότητας με το περιβάλλον, και επομένως να διατηρεί σταθερή τη θερμοκρασία του φαγητού στο εσωτερικό του.

A Little Lovely Company Πλαστικό Παγούρι με Καλαμάκι Rainbows 450ml

Το παγούρι της εταιρείας A Little Lovely Company είναι από πλαστικό υλικό και αρκετά ελαφρύ. Λόγω του υλικού του μπορείτε να το πλένετε εύκολα και να το γεμίσετε με όλα τα είδη ροφημάτων, επίσης είναι ανθεκτικό σε χτυπήματα και πτώσεις. Διαθέτει ακόμη και καλαμάκι για την εύκολη και ελεγχόμενη ροή όταν πίνει το παιδί.

Υλικό: Πλαστικό

Καλαμάκι

Χωρητικότητα: 450ml

Dr. Brown's Σακουλάκια Αποθήκευσης Μητρικού Γάλακτος 25x180ml

Πρακτικά προ-αποστειρωμένα σακουλάκια, για τη σωστή αποθήκευση του μητρικού γάλακτος. Με προηγμένη ανθεκτικότητα, διαθέτουν διπλό σύστημα σφράγισης, που διασφαλίζει απολύτως τις πολύτιμες ουσίες του μητρικού γάλακτος. Η βάση τους επιτρέπει την κάθετη στήριξή τους, ενώ διαθέτουν διάτρητο μέρος στην κορυφή, για ευκολία στην πρόσβαση. 

A Little Lovely Company Forest Friends Πλαστικό Παιδικό Σετ Φαγητού 0.85lt Μ18 x Π12 x Υ6cm

Παιδικό, πλαστικό σετ φαγητού της εταιρείας A Little Lovely Company σε μέντα χρώμα. H χωρητικότητα του είναι 0.85lt. Λόγω του σχεδίου και του μεγέθους του είναι κατάλληλο για τη μεταφορά snacks, ώστε να έχετε μαζί σας πάντοτε κάτι να τσιμπήσετε.

Lunch box: 15.8x14x7cm

Μικρό δοχείο: 9x9x4.5cm

Μεγάλο δοχείο: 12x12x5.5cm

Μεσαίο δοχείο: 10.5x10.5x5cm