• Μειωμένη τιμή

Korres Suntan Oil Face & Body Walnut-Coconut SPF10 150ml

Κωδικός: K00001864

Μάρκα: Korres

16,00 €
9,60 € -40%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Λάδι μαυρίσματος εξαιρετικά πλούσιο σε φυτικά έλαια για βαθύ και ομοιόμορφο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας. Με φυσικό χρώμα καρυδιάς.

ΚΥΡΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Τα έλαια από Καρύδι και Σησάμι προσφέρουν φυσική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ το φυτικό έλαιο Καρύδας διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ελαστική.

ΧΡΗΣΗ

Ανακινήστε καλά και απλώστε ομοιόμορφα στο πρόσωπο και το σώμα τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο. Επαναλάβετε τη χρήση συχνά, ιδιαίτερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα. Για να επιτύχετε την προστασία που αντιστοιχεί στο δείκτη ηλιακής προστασίας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ποσότητα 2mg/cm² (περίπου 6 κουταλάκια του γλυκού για το σώμα ενός ενήλικα). Η μείωση της ενδεικνυόμενης ποσότητας περιορίζει σημαντικά το επίπεδο προστασίας. Μην εκτίθεστε πολλή ώρα στον ήλιο ακόμα και αν χρησιμοποιείτε αντιηλιακό. Η υπερβολική έκθεση στον ήλιο αποτελεί σοβαρή απειλή για την υγεία.

ΜΗ ΦΑΓΕΣΩΡΟΓΟΝΟ

ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ


K00001864
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

La Roche Posay Αδιάβροχο Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Anthelios Dermo-Pediatrics για Πρόσωπο & Σώμα SPF50 250ml

Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία προσώπου και σώματος από ακτίνες UVA/UVB για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Δεν περιέχει άρωμα και paraben, με λεπτόρρευστη υφή, ώστε να απλώνεται εύκολα και ανθεκτικό στο νερό, την άμμο και τον ιδρώτα. Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο.

Lierac Sunissime Anti-Aging Global Milk Αντηλιακή Λοσιόν για το Σώμα SPF30 σε Spray 150ml

Το αντηλιακό της Lierac είναι σε μορφή λοσιόν, με λεπτόρευστη υφή που απλώνεται εύκολα και προορίζεται για το σώμα. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Apivita After Sun Δροσιστική Κρέμα Gel Για Πρόσωπο - Σώμα Με Σύκο, Αλόη και Πρόπολη 100ml

Ενυδατικό after sun με υφή κρέμα-gel, εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά συστατικά, που δροσίζει και καταπραΰνει άμεσα την επιδερμίδα. Ιδανικό για χρήση μετά από κάθε έκθεση στον ήλιο