Daily Sunscreen Gel Cream SPF 50 Oily Skin 50ml

Κωδικός: LAB.1311

Μάρκα: YOUTHLAB

20,57 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Αντιηλιακό κρεμοτζέλ προσώπου με χρώμα, για υψηλή προστασία και ματ αποτέλεσμα στο λιπαρό δέρμα To Daily Sunscreen Gel Cream SPF 50 Oily Skin παρέχει υψηλή προστασία από την UVΑ & UVB ακτινοβολία και ταυτόχρονα, χάρη στην έγχρωμη σύνθεση του που προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο του δέρματος, χαρίζει ομοιόμορφη κάλυψη, ομαλοποιώντας δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες. Βελτιώνει τα επίπεδα υγρασίας του δέρματος και επαναφέρει την ελαστικότητα της επιδερμίδας με τις Βιταμίνες Ε και PP, αποτρέπει τη διαδερμική απώλεια νερού και την πρόωρη γήρανση, ενώ το άμυλο Καλαμποκιού ρυθμίζει τη λιπαρότητα, δίνοντας ματ αποτέλεσμα. Έχει λεπτόρευστη, μη λιπαρή σύνθεση, ευχάριστο άρωμα, παραμένει σταθερό και αναλλοίωτο για πολλές ώρες, ενώ είναι ιδανικό ακόμη και για καθημερινή χρήση στην πόλη! Δερματολογικά ελεγμένο, μη φαγεσωρογόνο, χωρίς parabens.


LAB.1311
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

La Roche Posay Αδιάβροχο Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα Anthelios Dermo-Pediatrics για Πρόσωπο & Σώμα SPF50 250ml

Πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία προσώπου και σώματος από ακτίνες UVA/UVB για το ευαίσθητο παιδικό δέρμα. Δεν περιέχει άρωμα και paraben, με λεπτόρρευστη υφή, ώστε να απλώνεται εύκολα και ανθεκτικό στο νερό, την άμμο και τον ιδρώτα. Εφαρμόστε πριν από την έκθεση στον ήλιο.

Korres Yoghurt Σετ με Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου

Αντηλιακή κρέμα προσώπου με ενυδατική δράση, για καθημερινή χρήση. Προσφέρει προστασία από το ηλιακό φάσμα UVA/ UVB. 

- Aντηλιακό γαλάκτωμα σώματος με μη-λιπαρή υφή που απορροφάται εύκολα. Η προβιταμίνη Β5 προσφέρει μαλακτική δράση, ενώ αντιμετωπίζει τα συμπτώματα των φλεγμονών. 

Thank You Farmer Sun Project Silky Calming Αντηλιακό Stick Προσώπου SPF50 14gr

Το αντηλιακό της Thank You Farmer είναι σε μορφή stick και προορίζεται για το πρόσωπο. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.


Περιοχή Χρήσης: Προσώπου

Δείκτης Αντηλιακής Προστασίας (SPF): 50SPF

Υφή: Stick

Χρώμα: Χωρίς Χρώμα

La Roche Posay Anthelios Pigment Correct Photocorrection Daily Αντηλιακό Προσώπου SPF50 με Χρώμα 50ml

Το αντηλιακό της La Roche Posay είναι σε μορφή κρέμας και προορίζεται για το πρόσωπο. Περιέχει χρώμα που μπορεί να προσφέρει ελαφριά κάλυψη σε σημάδια, δερματικές ατέλειες και δυσχρωμίες. Συστήνεται η εφαρμογή του πριν την έκθεση στον ήλιο, καθώς και η συχνή ανανέωσή του ειδικότερα μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα.

Περιοχή Χρήσης: Προσώπου

Δείκτης Αντιηλιακής Προστασίας (SPF): 50SPF

Υφή: Κρέμα

Χρώμα: Με Χρώμα