• Μειωμένη τιμή

Phyto Phytosquam Hydratant Για Πιτυρίδα & Ξηρά Μαλλιά 200m

Κωδικός: K00059533

Μάρκα: Phyto

17,40 €
13,92 € -20%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Αφιερωμένο στα ξηρά μαλλιά το ενυδατικό σαμπουάν PHYTOSQUAM εξαλείφει την πιτυρίδα με αποτέλεσμα που διαρκεί ενώ εξασφαλίζει ενυδάτωση και λάμψη στα μαλλιά .

Η κρεμώδης του σύνθεση εμπλουτισμένη με φυτικά ενεργά συστατικά που εκθειάζουν τα μαλλιά ενυδατώνει και αναδομεί την τρίχα . Απελευθερωμένα για πάντα από την πιτυρίδα τα μαλλιά ανακτούν ελαστικότητα μεταξένια υφή και απαλότητα .

Σε περίπτωση έντονης πιτυρίδας με κνησμό χρησιμοποιείτε το σαμπουάν εντατικής αγωγής PHYTOSQUAM INTENSE που εξαλείφει σε χρόνο ρεκόρ την επίμονη πιτυρίδα με αποτέλεσμα που διαρκεί .

Χρήση με φορές την εβδομάδα . Εφαρμόζετε το σαμπουάν σε νωπά μαλλιά .Ξεβγάζετε . Επαναλαμβάνετε την εφαρμογή . Κάνετε απαλό μασάζ  .

Το ογκομετρημένο αντιπιτυριδικό σύμπλοκο μαύρο πιπέρι ,  ξύλο είναι φυτικής και φυσικής προέλευσης . Μοναδικό συνδυάζει την ομορφιά των μαλλιών με την αποδεδειγμένη αντιπιτυριδική αποτελεσματικότητα . Το εκχύλισμα ιαπωνικής σοφόρας επανορθώνει και ενισχύει τον δερματικό φραγμό προλαμβάνοντας την επανεμφάνιση της πιτυρίδας Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα ταμάρινδου και με πολτό οξυφοίνικα το PHYTOSQUAM εξασφαλίζει απαλότητα και λάμψη


K00059533
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

4 other products in the same category: