Nexcare Cold-Hot Gel Compress Comfort 26cmx11cm

Κωδικός: K00010537

Μάρκα: Nexcare

11,48 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Ιδανικό για παιδιά και ενήλικεςΈνα αναλγητικό και αποσυμφορητικόΚαθησυχαστικές για πονοκεφάλους τους πονόδοντους σταυρός ρευματικούς πόνουςΠάντα μαλακό και εύπλαστοLay με το σχήμα του σώματοςΟικονομικά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε πολλές φορές περίοδος ισχύος των πέντε ετώνΑσφαλή στη χρήση εύκολο στη χρήσηΜπορείτε να το πλύνετε με σαπούνι και νερόΓεμιστά μπλε μη τοξικό τζελ εξασφαλίζει την απόλυτη ασφάλεια Η πηκτή τοποθετήθηκε σε ένα ανθεκτικό και ανθεκτικό σε βλάψει το φιλμ

K00010537
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

11 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Vitabiotics Jointace Gel 75ml

Το Jointace Gel της Vitabiotics αποτελεί ένα εξελιγμένο gel για μασάζ στις αρθρώσεις και τους μύες, που συνδυάζει την ωφέλιμη δράση της διαλυτής γλυκοσαμίνης και χονδροϊτίνης σε μια λιπόφιλη φόρμουλα με αρωματο-δραστικά αιθέρια έλαια και μινθόλη.

Anats Termosafety 200 Μονό Ηλεκτρικό Υπόστρωμα Πλενόμενο Λευκό 60W 80x150εκ.

Ηλεκτρικό υπόστρωμα Termosafety 200 της εταιρείας Anats, με ισχύ 60 Watt. Οι διαστάσεις του είναι 80x150εκ. και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μονό κρεβάτι.

Το υπόστρωμα τοποθετείται πάνω από το στρώμα και κάτω από το κατωσέντονο. Η ένταση της θερμότητας που εκλύεται είναι κατάλληλη για έναν ήρεμο και ζεστό ύπνο 

Χαρακτηριστικά & Διαστάσεις

Μέγεθος: Μονό

Ισχύς: 60W

Βαθμίδες Θέρμανσης: 2

Μήκος: 150εκ.

Πλάτος: 80εκ.

Anats Termosafety 140 Διπλό Ηλεκτρικό Υπόστρωμα Λευκό 120W 140x170εκ.

Ηλεκτρικό υπόστρωμα Termosafety 140 της εταιρείας Anats, με ισχύ 120 Watt. Οι διαστάσεις του είναι 140x170εκ. και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διπλό κρεβάτι.

Το υπόστρωμα τοποθετείται πάνω από το στρώμα και κάτω από το κατωσέντονο. Η ένταση της θερμότητας που εκλύεται είναι κατάλληλη για έναν ήρεμο και ζεστό ύπνο ενώ απομακρύνει την υγρασία.

Χαρακτηριστικά & Διαστάσεις

Μέγεθος: Διπλό

Ισχύς: 120W

Βαθμίδες Θέρμανσης: 2

Μήκος: 170εκ.

Πλάτος: 140εκ.

A.Vogel Rheuma (Atrogel) Gel 100ml

Η άρνικα περιέχει αιθέρια έλαια, τερπενικές λακτόνες, αλκαλοειδή, φλαβονοειδή, πολυακετυλένια και ταννίνη, δραστικά συστατικά με αντιφλεγμονώδη και ισχυρά παυσίπονη δράση.