• Μειωμένη τιμή

Frezyderm Ac-Norm Active Foam Plus 150ml

Κωδικός: K00059475

Μάρκα: Frezyderm

14,76 €
10,33 € -30%
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ενεργός αφρός καθαρισμού και περιποίησης κατάλληλος για το λιπαρό δέρμα με τάση ακμής.  Σε πρακτική μορφή έτοιμου αφρού, που δεν απαιτεί τρίψιμο, για απαλό καθαρισμό χωρίς ερεθισμούς.

Αφαιρεί αποτελεσματικά το υπερβολικό σμήγμα, τους ρύπους και το μακιγιάζ από την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα καταπολεμά την ανάπτυξη του P.Acnes, ρυθμίζει την υπερέκκριση σμήγματος (με ΑΗΑ) και αναστέλλει την ανάπτυξη φλεγμονών και μικροβίων. Ενυδατώνει και μειώνει τη δερματική δυσανεξία, χάρη στον παράγοντα Deepsan που περιέχει, για άνεση και ευεξία της  επιδερμίδας.

Χρησιμοποιείται πρωί και βράδυ, σε πρόσωπο, ράχη και στέρνο. Για ήπια δράση το εφαρμόζετε σε βρεγμένο δέρμα, καθαρίζετε απαλά με κυκλικές κινήσεις και ξεβγάζετε με άφθονο νερό ενώ για πιο ενισχυμένη δράση το εφαρμόζετε σε βρεγμένο δέρμα, καθαρίζετε απαλά με κυκλικές κινήσεις και απομακρύνετε με χαρτομάντηλο.

Μη φαγεσωρογόνο, δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει parabens. 


K00059475
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

6 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: