Avene Hydrance Optimale Hydratant Perfecteur de Teint Riche SPF30 40ml

Κωδικός: K00069329

Μάρκα: Avene

22,67 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
 Τα οφέλη της Η φροντίδα αυτή με διακριτικό χρώμα για να ταιριάζει στις περισσότερες επιδερμίδες προσφέρει άριστη ενυδάτωση και όμορφη και λαμπερή όψη τελειοποιώντας το χρώμα του δέρματος χάρη Στο συνδυασμό δραστικών συστατικών της Μειβωσερίνης και της Λιπομουκίνης που εξασφαλίζουν ομοιογενή διάχυση του ιαματικού Νερού της Av?ne στο δέρμα και παρεμποδίζουν την εξάτμισή του  Στο συνδυασμό ορυκτών και μαργαριταρένιων χρωστικών για λάμψη που διορθώνουν άμεσα τις χρωματικές ατέλειες   Στο φωτοπροστατευτικό της σύστημα SPF που προστατεύει το δέρμα από τις βλαπτικές επιδράσεις των UVΕίναι κατάλληλη για μένα Η Hydrance Optimale Hydratant perfecteur de teint Riche ενυδατικό που τελειοποιεί το χρώμα του δέρματος ενδείκνυται ειδικά για το ευαίσθητο αφυδατωμένο ξηρό και πολύ ξηρό δέρμα τραβήγματα αισθήματα έλλειψης άνεσης θαμπό δέρμα χωρίς λάμψη Οι σωστές κινήσεις Εφαρμόστε την το πρωί σε πρόσωπο και λαιμό μόνη της ή σε συνδυασμό με ορό  Αποφύγετε τα βλέφαρα και την περιοχή των ματιών

K00069329
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Froika Hyaluronic AHA-8 Cream 50ml Δερματολογική Κρέμα με Α Υδροξυοξέα Φρούτων

Φυσική κρέμα απολέπισης με οξέα α-υδροξυ φρούτων σε συγκέντρωση ΑΗΑ 8%Βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύτηκαν στην επιφάνεια του δέρματος και επανενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία …

Thank You Farmer Be Beautiful CC Luminous Κρέμα Προσώπου Ημέρας με SPF30 για Ενυδάτωση 40ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Thank You Farmer είναι μια κρέμα ημέρας κατάλληλη για ηλικίες 30+. Ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος. Ανήκει στην κατηγορία των cc creams, είναι δηλαδή μια κρέμα με χρώμα η οποία μαζί με την ενυδάτωση προσφέρει κάλυψη σε ατέλειες και ερυθρότητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση αντί για make up, χωρίς να είναι όμως εξίσου καλυπτική.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 40ml

Δείκτης αντιηλιακής προστασίας (SPF): 30SPF

Υφή: Cream

Origins Drink Up 10 Minute Hydrating Mask With Apricot & Swiss Glacier Water 75ml

Μάσκα προσώπου της Origins, η οποία έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό για τυχόν υπολείμματα της μάσκας που δεν έχουν απορροφηθεί. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος εξαλείφοντας τα σημάδια κόπωσης.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Τρόπος Εφαρμογής: Κρέμα

Δράση: Αναζωογόνηση

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει εύκολη εφαρμογή και αφαιρείται εύκολα.

Korres Korres Santorini Grape Velvet Ξηρό Λάδι Προσώπου για Ενυδάτωση , Θρέψη & Λάμψη 30ml

Ξηρό λάδι προσώπου για βελούδινη επιδερμίδα με μία μόνο σταγόνα. Ενυδατώνει και απαλύνει τις ατέλειες χάρη στο πλούσιο σε αντιοξειδωτικά εκχύλισμα από αμπέλι Σαντορίνης, χαρίζοντας αναζωογονημένη και λαμπερή όψη.

Nuxe Creme Fraiche De Beaute Multi-Purpose 24ωρη Κρέμα Προσώπου για Ενυδάτωση 100ml

Το μυστικό αυτής της 48ωρης κρέμας εμπλουτισμένης με φυτικό γάλα και έλαιο γλυκού αμυγδάλου, βρίσκεται στη νέα της σύνθεση και την ακαταμάχητη υφή της. Μπορεί να εφαρμοστεί σε διαφορετικές ποσότητες για να καλύψει κάθε ανάγκη.