Eubos Cream 50ml

Κωδικός: K00012869

Μάρκα: Eubos

9,68 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Ενυδατική κρέμα ημέρας για ξηρή επιδερμίδαΧάρη στη συνδυαστική δράση βιταμίνης Επανθενόληςαλλαντοΐνης και φυτικών ελαίων αυξάνει την ελαστικότητα του δέρματος προστατεύει από τους ερεθισμούς προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και αναζωογονεί το δέρμαMε ευχάριστο υποαλλεργικό άρωμα Εξισορροπημένη περιποίηση αποτελεσματική προστασία Διατηρεί τον τόνο του δέρματος και το περιεχόμενό του σε ενυδατικούς παράγοντες και λιπίδια σε φυσιολογικά επίπεδα Βελτιώνει την απαλότητα του δέρματος και ενισχύει την αντίστασή του κατά της ξηρότητας της απολέπισης και των βλαπτικών περιβαλλοντικών επιδράσεων Προστατεύει τη φυσική βιόσφαιρα ακόμη και στις περιπτώσεις ευαίσθητου δέρματοςΔερματολογικά ελεγμένηΑπαλλαγμένο απόParabenPEGΧρωστικές ουσίεςΛανολίνη ΣΥΝΘΕΣΗΓαλάκτωμα Νερό σε Έλαιο ΣΥΣΤΑΤΙΚΑΤο έλαιο jojoba με μια υψηλή αναλογία ακόρεστων λιπαρών οξέων βελτιώνει το περιεχόμενο λιπιδίων και ενυδατικών παραγόντων του δέρματος και το κάνει λείο και απαλό Η Αλλαντοΐνη έχει επουλωτική δράση καταπραΰνει από τους ερεθισμούς και απαλύνει το τραχύ και αφυδατωμένο δέρμα Η Προβιταμίνη Β Πανθενόλη αυξάνει την ικανότητα ενυδάτωσης του δέρματος βελτιώνει την ελαστικότητά του και παρεμποδίζει τους ερεθισμούς και τις φλογώσεις Η Βιταμίνη Ε εμποδίζει την ανάπτυξη πρόωρων ρυτίδων που οφείλονται στις ελεύθερες ρίζες και αυξάνει την ικανότητα κατακράτησης υγρασίας από την κεράτινη στοιβάδα 

K00012869
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Froika Hyaluronic AHA-8 Cream 50ml Δερματολογική Κρέμα με Α Υδροξυοξέα Φρούτων

Φυσική κρέμα απολέπισης με οξέα α-υδροξυ φρούτων σε συγκέντρωση ΑΗΑ 8%Βοηθά στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύτηκαν στην επιφάνεια του δέρματος και επανενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία …

Filorga LIFT-DESIGNER Ultra-Lifting Serum 30ml

Ένας ορός για εντατική σύσφιγξη με φόρμουλα βασισμένη στα δραστικά συστατικά των αισθητικών επεμβάσεων  για απόλυτη αντιγηραντική δράση.

Ο μοναδικό αυτός ορός διεισδύει γρήγορα στην επιδερμίδα και εξασφαλίζει άμεσο “ξετσαλάκωμα” της επιδερμίδας με διπλή δράση σύσφιγξης και λάμψης.

Αποτελέσματα ορατά σε 7 ημέρες και με διάρκεια. Δέρμα σφριγηλό, ανανεωμένο και με αίσθηση φρεσκάδας.

Ενσωματωμένο για πρώτη φορά σε μια κρέμα το Plasmatic Lifting Factors® (συνδυάζει κυτταρικούς παράγοντες+κολλαγόνο+υαλουρονικό οξύ) για την ομοιόμορφ αναμόρφωση των χαρακτηριστικών, την επαναφορά του όγκου του δέρματος και τον επανασχηματισμό του περιγράμματος.

Ο συνδυασμός δύο δραστικών συστατικών με βιολογική και μηχανική δράση, εξασφαλίζουν την ανόρθωση και σύσφιγξη του κυτταρικού ιστού.

Darphin Hydraskin Ενυδατικό Serum Προσώπου 30ml

Ορός υψηλής αποτελεσματικότητας για το αφυδατωμένο δέρμα με αίσθηση τραβήγματος που απαλύνει άμεσα και ενυδατώνει για να επαναφέρει στο δέρμα ελαστικότητα και λάμψη. Με πανίσχυρο Ρόδι διεισδύει στο δέρμα και το βοηθά να αναπληρώσει τα φυσικά αποθέματα υγρασίας του. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται άμεσα και γίνεται πιο λαμπερη.

Origins GinZing 24ωρο Ενυδατικό Gel Προσώπου για Κανονικές/Μικτές Επιδερμίδες κατά των Ρύπων 50ml

Ελαφριά ενυδατική κρέμα με σύνθεση που ενισχύει τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας και χαρίζει ενυδάτωση που διαρκεί έως και 72 ώρες. Η ευεργετική Καφεΐνη & το Ginseng χαρίζουν φωτεινότητα και αναζωογόνηση, ενώ η τεχνολογία Hydra-Hug βοηθάει στη διατήρηση της υγρασίας.

Vichy Supreme H.A. Epidermic Filler Σετ Περιποίησης

Vichy Promo Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler 30ml & Δώρο Mineral 89 Booster 10ml & Capital Soleil UV- Age Spf50+ Daily 3ml & Νεσεσέρ

Ορός Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ για Αναπλήρωση της Πυκνότητας της Επιδερμίδας & Booster Ενυδάτωσης Προσώπου & Λεπτόρρευστο Αντιρυτιδικό Αντηλιακό Προσώπου Πολύ Υψηλής Προστασίας

Darphin Hydraskin Light Σετ Περιποίησης για Ενυδάτωση με Κρέμα Ματιών & Κρέμα Προσώπου 50ml

Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Darphin, ιδανικό για λιπαρές επιδερμίδες.

Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Περιεχόμενα σετ: Κρέμα Ματιών, Κρέμα Προσώπου

Δράση: Ενυδάτωση