Lamberts Rhodiola Rosea 1000mg 90Tabs

Κωδικός: K00008444

Μάρκα: Lamberts

37,33 €
με ΦΠΑ
Το Rhodiola Rosea, γνωστό και ως Golden root ή Roseroot, είναι ένα από τα 50 διαφορετικά είδη της rhodiola, αποτελώντας όμως το μόνο που χρησιμοποιείται ευρέως και με ασφάλεια. Η Rhodiola Rosea περιέχει ένα μεγάλο εύρος φυτοχημικών δραστικών συστατικών, τα σημαντικότερα εκ των οποίων είναι οι rosavins.
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Το συγκεκριμένο σκεύασμα είναι υψηλής περιεκτικότητας εκχύλισμα ισοδύναμο με mg Rhodiola Rosea παρέχοντας εγγυημένο επίπεδο mg rosavins ανά ταμπλέταΧρήση ταμπλέτα την ημέραΣυσκευασία ταμπλέτες

K00008444
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Quest Immune Q Life Συμπλήρωμα για την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού 30 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με συνδυασμό των πιο σημαντικών βιταμινών και μετάλλων που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Vitabiotics Pregnacare Plus 56tabs

Το Pregnacare Plus της Vitabiotics περιλαμβάνει τις ταμπλέτες Pregnacare Original με τη μοναδική σύνθεση των 19 απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων και τις ωμέγα-3 κάψουλες, που παρέχουν τα ωμέγα-3 απαραίτητα λιπαρά οξέα DHA και EPA.

Lamberts Flax Seed Oil 1000mg 90 κάψουλες

Το Flax Seed Oil (λάδι από λιναρόσπορο) αποτελεί ένα ιδανικό υποκατάστατο για την πρόσληψη Ω3 λιπαρών οξέων για άτομα που είναι αλλεργικά στο λάδι του ψαριού, γιατί παρέχει 60% Α-λινολενικό οξύ (περίπου τη διπλάσια ποσότητα Omega 3 λιπαρών οξέων ανά γραμμάριο σε σύγκριση με τα ιχθυέλαια).

Adamah EIE Rhodiola 30ml

Το εκχύλισμα Ροδιόλας συμβάλλει στη ρύθμιση της διάθεσης βελτιώνοντας την απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών όπως Σεροτονίνη, ντοπαμίνη και υποστηρίζει την μνήμη, μάθηση & την πνευματική απόδοση. Επίσης η ροδιόλα είναι εξαιρετικό αντιστρεσσογόνο μειώνοντας τόσο και σωματικές όσο και τις λειτουργικές επιδράσεις του άγχους και του στρες.

Humana Ditrevit Forte K50 Βιταμίνη 15ml

Συμπλήρωμα διατροφής για βρέφη με βάση τις βιταμίνες D και K με DHA, που ενδείκνυται σε περίπτωση αυξημένης ανάγκης ή χαμηλής πρόσληψης αυτών των θρεπτικών ουσιών. Η βιταμίνη D συμβάλλει στη διατήρη της φυσιολογικής κατάστασης των δοντιών και των οστών. Η βιταμίνη K συμβάλλει στη φυσιολογική πήξη του αίματος.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 07/2024

Vitabiotics Immunace 30caps

Το Immunace της Vitabiotics είναι ένας μοναδικός ισχυρός συνδυασμός αντιοξειδωτικών και απαραίτητων θρεπτικών συστατικών που βοηθούν στην προστασία του ανοσοποιητικού και την άμυνα του οργανισμού.