• Μειωμένη τιμή

Lamberts 5-HTP 100mg 60 ταμπλέτες

Κωδικός: 5055148404383

Μάρκα: Lamberts

39,35 €
29,51 € -25%
με ΦΠΑ

Το 5-HTP, συντομογραφία για την 5-hydroxytryptophan, αποτελεί την υδροξυλιωμένη μορφή του αμινοξέως τρυπτοφάνη, το οποίο βρίσκεται σε τρόφιμα υψηλής πρωτεϊνικής σύνθεσης, όπως το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Πληροφορίες Ο οργανισμός παράγει ΗΤΡ από τρυπτοφάνη και εν συνεχεία στον εγκέφαλο μετατρέπεται στον νευροδιαβιβαστή σεροτονίνη Η σεροτονίνη διαιδραματίζει ρυθμιστικό ρόλο σε πολλές οργανικές λειτουργίες από την όρεξη και τη διάθεση μέχρι τον ύπνοΧρήση Μέχρι ταμπλέτες ημερησίως μισή ώρα πριν τα γεύματα ή μισή ώρα πριν τον ύπνο Ξεκινήστε με μία ταμπλέτα και αυξήστε αν είναι αναγκαίο Το προϊόν είναι καλύτερο να λαμβάνεται για περιόδους άνω των μηνώνΣυσκευασία ταμπλέτες


5055148404383
1 Αντικείμενο
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Adamah Eie Equiseto 30ml

Υδροενζυματικό εκχύλισμα εκουιζέτου που συμβάλλει στην αποτοξίνωση του οργανισμού και προάγει την υγεία των αρθρώσεων, των οστών, των νυχιών και των μαλλιών.

Vitabiotics Immunace 30caps

Το Immunace της Vitabiotics είναι ένας μοναδικός ισχυρός συνδυασμός αντιοξειδωτικών και απαραίτητων θρεπτικών συστατικών που βοηθούν στην προστασία του ανοσοποιητικού και την άμυνα του οργανισμού.

AM Health Smile Elixir 60 κάψουλες

Βασικά χαρακτηριστικά:

100mg Εκχύλισμα Προνύμφης

100mg Πρωτόγαλα

100mg Zυμωμένη Kombucha

150mg Αμινοξέα

Συμπλήρωμα διατροφής με συνεργιστική δράση που προσφέρει πλήθος μικροθρεπτικών συστατικών, ενέργεια και τόνωση, ενώ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Adamah EIE Calendula 30ml

Βασικά χαρακτηριστικά:

Χωρίς Αλκοόλ

Φυσική Σύνθεση

Εκχύλισμα Ανθών

Κατάλληλο για Ομοιοπαθητική

Βάμμα που υποστηρίζει την σωστή λειτουργία του πεπτικού, έχει καταπραυντική και μαλακτική δράση, ενώ προάγει την φυσική λειτουργία της έμμηνης ρύσης.