• Μειωμένη τιμή

Power Health Foods Cranberry 20eff tabs

Κωδικός:

Μάρκα: Power Health

17,50 €
14,00 € -20%
με ΦΠΑ

Σύστημα... υγείας από τη φύση.Για ένα υγιές ουροποιητικό σύστημα.

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Στη σειρά POWER FOODS έρχεται το Κράνμπερι, ένα συμπλήρωμα διατροφής σε αναβράζουσα μορφή, με εκχύλισμα κράνμπερι (Cranmax®) και βιταμίνη C. Το κράνμπερι αν και μικρό φρούτο αποτελεί μία υπερτροφή. Δεν είναι τυχαίο ότι το αποκαλούν “κόκκινο θησαυρό”, καθώς είναι πλούσια πηγή πολυφαινολών, προανθοκυανιδινών, ουσιών που προσδίδουν το κόκκινο χρώμα στο κράνμπερι, ενώ εμποδίζουν την ανάπτυξη παθογενών παραγόντων στο ουροποιητικό σύστημα.

Η βιταμίνη C συμβάλλει στην φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος*  και στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες*.
*EFSA : επίσημοι ισχυρισμοί υγείας από την Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφαλείας Τροφίμων

Το μοναδικό σε αναβράζουσα μορφή!

Ενεργά συστατικά ανά δισκίο Αποδιδόμενη ποσότητα ανά δισκίο % Σ.Η.Π.*
Εκχύλισμα Cranberry, Cranmax®
(Vaccinium Macrocarpon)
500 mg -
Βιταμίνη C 100 mg 125

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 

Ενήλικες: Λαμβάνετε 1 δισκίο την ημέρα, διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό, ως συμπλήρωμα διατροφής. Κλείνετε επιμελώς το πώμα μετά από κάθε χρήση.

Χωρίς
Τεχνητά χρώματα, συντηρητικά, γλουτένη και λακτόζη

Περιεχόμενο
20 αναβράζοντα δισκία

Εγκυμοσύνη / Θηλασμός
Μη λαμβάνετε κανένα σκεύασμα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, εκτός κι αν συνιστάται από το γιατρό σας.

Να μην γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Αρ. Γνωστ. ΕΟΦ: 49149-20-06-2013

Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας του ΕΟΦ

Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lamberts Evening Primrose Oil with Starflower Oil 1000mg 90 κάψουλες

Αυτό το προϊόν συνδυάζει evening primrose oil με starflower (borage) seed oil για να δώσει τελικά ένα μείγμα το οποίο είναι πλουσιότερο σε Γ-λινολεϊκό οξύ (GLA) σε σχέση με αυτό που αποδίδει το evening primrose oil μεμονωμένα.

Lamberts 5-HTP 100mg 60 ταμπλέτες

Το 5-HTP, συντομογραφία για την 5-hydroxytryptophan, αποτελεί την υδροξυλιωμένη μορφή του αμινοξέως τρυπτοφάνη, το οποίο βρίσκεται σε τρόφιμα υψηλής πρωτεϊνικής σύνθεσης, όπως το κρέας και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

A.Vogel Echinaforce Protect 40 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με φρέσκια εχινάκια (Echinacea purpurea), η οποία χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των κρυολογημάτων, του συναχιού, των ιώσεων και κάθε είδους λοιμώξεων. Έχει αντιιική, αντιβακτηριακή, αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Δρα απευθείας κατά των ιών

Adamah EIE Rhodiola 30ml

Το εκχύλισμα Ροδιόλας συμβάλλει στη ρύθμιση της διάθεσης βελτιώνοντας την απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών όπως Σεροτονίνη, ντοπαμίνη και υποστηρίζει την μνήμη, μάθηση & την πνευματική απόδοση. Επίσης η ροδιόλα είναι εξαιρετικό αντιστρεσσογόνο μειώνοντας τόσο και σωματικές όσο και τις λειτουργικές επιδράσεις του άγχους και του στρες.