La Roche-Posay Cicaplast Lavant B5 Purifying Soothing Foaming Gel 125ml

Κωδικός: K00061036

Μάρκα: La Roche-Posay

8,57 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
CICAPLAST LAVANT BKATAΠΡΑΫΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΥΓΙΑΝΤΙΚΟ GEL KAΘΑΡΙΣΜΟΥΤο CICAPLAST LAVANT Β είναι εξαιρετικά απαλό αφρώδες ζελ που καταπραΰνει και εξυγιαίνει χωρίς να ξηραίνει το δέρμα Κατάλληλο για βρέφη παιδιά και ενήλικες πρόσωπο και σώμα ευαίσθητη περιοχή τριχωτό της κεφαλήςΣυσκευασία μπουκάλι mlΙΔΙΟΤΗΤΕΣΔέρμα ερεθισμένο και ευαίσθητο λόγω ξηρότητας ή λόγω καθημερινών ερεθισμώνΓια να επιταχύνει την ποιοτική επανόρθωση του δέρματος το CICAPLAST LAVANT Β περιέχειΧαλκό Ψευδάργυρο Μαγγάνιο συστατικά γνωστά για την αντιβακτηριδιακή τους δράση Σύνθεση που καθαρίζει την επιδερμίδα χωρίς να διαταράσσει τη φυσική της ισορροπίαΠανθενόλη σε συγκέντρωση δραστικό συστατικό με αναγνωρισμένες καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες Κατάλληλο για το πρόσωπο το σώμα το τριχωτό της κεφαλής και την ευαίσθητη περιοχή Χωρίς paraben Xωρίς άρωμαΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ pHTο CICAPLAST LAVANT Β ΔΕΝ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑΟΦΕΛΗΚαθαρίζει απαλά εξυγιαίνει το δέρμα και καταπραΰνει τους ερεθισμούςΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣΧρησιμοποιήστε φορές την ημέρα κάνοντας αφρό στα χέρια σας με νερό και εφαρμόστε απαλά στις ευαισθητοποιημένες ή ερεθισμένες περιοχές του δέρματος Ξεβγάλετε με άφθονο νερό Σκουπίστε το δέρμα χωρίς τρίψιμο Για βέλτιστη επανόρθωση του ερεθισμένου δέρματος εφαρμόστε μετά τον καθαρισμό το CICAPLAST BAUME BΣΥΣΤΑΤΙΚΑAQUA WATER SODIUM LAURETH SULFATE PANTHENOL PEG HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE GLYCERIN COCOBETAINE SODIUM CHLORIDE POLYSORBATE PEG GLYCERYL COCOATE CITRIC ACID COCAMIDE MEA COPPER GLUCONATE MANGANESE GLUCONATE PEG PROPYLENE GLYCOL OLEATE PEG HYDROGENATED CASTOR OIL POLYQUATERNIUM PPGCETETH PROPYLENE GLYCOL PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL SWEET ALMOND OIL SODIUM BENZOATE SODIUM HYDROXIDE ZINC GLUCONATE

K00061036
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Pharmasept Παιδικό Αφρόλουτρο "Kids Intim Foam" με Χαμομήλι για την Ευαίσθητη Περιοχή σε Μορφή Αφρού 200ml 5205122003549

Απαλός παιδικός αφρός για τον υγιεινό καθαρισμό της ευαίσθητης περιοχής, κατά την παιδική & προεφηβική ηλικία, με πατενταρισμένο σύστημα απόσμησης της Pharmasept, για τριπλή αποσμητική δράση.

A-Derma Exomega Control Emollient Lotion Anti-Scratching Tube 200ml

Μαλακτικό γαλάκτωμα, για δέρμα με τάση ατοπίας ή ξηρότητα. Μειώνει την ξηρότητα και βοηθά στην αναδόμηση του δερματικού φραγμού. Ενδείκνυται για βρέφη, παιδιά, ενήλικες και είναι κατάλληλο για πρόσωπο και σώμα.

A-Derma Exomega Control Emollient Cleansing Gel 2 in 1 από τη Γέννηση 200ml

Ειδικό σαμπουάν - αφρόλουτρο για βρέφη και παιδιά με ατοπικό δέρμα. Το τζελ καθαρισμού δεν περιέχει σαπούνι ωστόσο καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα. Με σύνθεση 2 σε 1 δημιουργεί έναν απαλό αφρό ο οποίος δεν τσούζει τα μάτια σε περίπτωση επαφής.

A-Derma Exomega Control Emollient Cleansing Gel 2 in 1 500ml

Ειδικό σαμπουάν-αφρόλουτρο για βρέφη και παιδιά με ατοπικό δέρμα. Δεν περιέχει σαπούνι ωστόσο καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, χάρη στη σύνθεση 2 σε 1, δημιουργώντας έναν απαλό αφρό ο οποίος δεν τσούζει τα μάτια σε περίπτωση επαφής.

Κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα

Κάνει τα μαλλιά μεταξένια και απαλά

Σέβεται το pH της επιδερμίδας και ξεπλένεται εύκολα

Δεν τσούζει τα μάτια

Υποαλλεργικό

Χωρίς σαπούνι, paraben και φαινοξυαιθανόλη

Απαλά αρωματισμένο