Mey Savon Liquide Purifiant 150ml

Κωδικός: K00017065

Μάρκα: Mey

23,44 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Το MEY SΑVON LIQUIDE PURIFIANTE είναι ένα απαλό σαπούνι καθαρισμού που συνδυάζει τις απολεπιστικές ιδιότητες των βυδρόξυ οξέων σαλικυλικό οξύ με τις ιδιότητες ενυδατικώναπαλυντικών παραγόντων πανθενόλη εκχύλισμα χαμομηλιού γλυκυρρητινικό οξύ φρουκτόζη και γλυκίνη οι οποίοι αναπληρώνουν την υγρασία και τονώνουν το δέρμα Το εκχύλισμα Propolis καθαρίζει απαλά και εξαλείφει την υπερβολική έκκριση σμήγματος Ιδανικό για λιπαρά και ακνεϊκά δέρματαΣυσκευασία ml

K00017065
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Roger & Gallet Gingembre Rouge Energising Αφρόλουτρο 200ml

Το αφρόλουτρο της Roger & Gallet σε gel, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

• Η περιεκτικότητα του σε αλόη, προσφέρει μαλακτική, ενυδατική και καταπραϋντική δράση.

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση

Youth Lab. Retinol Reboot Serum Προσώπου με Ρετινόλη 30ml

Ορός προσώπου με ρετινόλη της Youth Lab., κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η ρετινόλη γνωστή και ως βιταμίνη Α, συμβάλλει σημαντικά στην λειτουργία της ανανέωσης των κυττάρων, δίνει σφριγηλότητα και βοηθάει στην ανάπλαση του δέρματος. Συστήνεται οι πρώτες εφαρμογές να είναι σε πιο αραιά διαστήματα, για παράδειγμα, 1 με 2 φορές την βδομάδα. Χάρη στη σύνθεσή του ο ορός απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας αντιγηραντική προστασία.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Συστατικό: Ρετινόλη

Δράση: Αντιγήρανση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Matchstick Monkey Monkey Teething Starter Set Blue 3+ μηνών 4τμχ

Αυτό το μασητικό, της εταιρίας Matchstick Monkey, θα ανακουφίσει το μωρό σας από τους πόνους και τις ενοχλήσεις που προκαλεί η οδοντοφυΐα και παράλληλα θα βοηθήσει στην υγιή ανάπτυξη των δοντιών. Κατασκευασμένο από σιλικόνη, η οποία αποτρέπει τον τραυματισμό του στόματος, λόγω της μαλακής της σύνθεσης.

Υλικό: Σιλικόνης

Ηλικία: 3+ μηνών

Jabadabado Ξύλινα Τουβλάκια Κατασκευών Teddy για 2+ Ετών 49τμχ

Αυτά τα τουβλάκια της εταιρίας Jabadabado, χαρίζουν ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και αναπτύσσουν την δημιουργικότητα του παιδιού. Είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό ξύλο. Είναι κατάλληλα για ηλικίες από 2 ετών και άνω.

Τεμάχια: 49τμχ

Υλικό: Ξύλινα

Vichy Supreme H.A. Epidermic Filler Σετ Περιποίησης

Vichy Promo Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler 30ml & Δώρο Mineral 89 Booster 10ml & Capital Soleil UV- Age Spf50+ Daily 3ml & Νεσεσέρ

Ορός Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ για Αναπλήρωση της Πυκνότητας της Επιδερμίδας & Booster Ενυδάτωσης Προσώπου & Λεπτόρρευστο Αντιρυτιδικό Αντηλιακό Προσώπου Πολύ Υψηλής Προστασίας

Grobag Χειμερινός Υπνόσακος με Πόδια Steppee 2.5 tog Grey Marl

Αυτός ο χειμερινός υπνόσακος - φορμάκι, της εταιρίας Tommee Tippee, θα κρατήσει το μικρό σας ζεστό και προστατευμένο κατά τη διάρκεια του ύπνου. Φοριέται σαν ρουχαλάκι, δίνοντας στο παιδί απεριόριστη ελευθερία κινήσεων, επιτρέποντάς του να σηκώνεται και να περπατά. Τα 2.5 tog το κρατούν στη σωστή, για την εποχή, θερμοκρασία.

Χαρακτηριστικά:

Είδος: Φορμάκι

Τύπος: Χειμερινός

Βαθμοί Tog: 2.5tog

Χρώμα: Γκρι

Filorga Hydra-Hyal 24ωρη Κρέμα Προσώπου Ημέρας για Ενυδάτωση με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

Η Filorga HYDRA-HYAL Hydrating Plumping Water Cream 50ml  με υαλουρονικά οξέα ειδικά σχεδιασμένη για τις μικτές έως λιπαρές επιδερμίδες.

Η σύνθεσή του συνδέει ένα δίδυμο υαλουρονικών οξέων (δικτυωτού και χαμηλού μοριακού βάρους) με την επανεξισορρόπηση του ενεργού συστατικού για την αποκατάσταση του επιπέδου ενυδάτωσης για όλη την ημέρα.

Δοκιμασμένο υπό δερματολογικό έλεγχο.

Κατασκευασμένο στην Γαλλία

Lavish Care Banana Shower Gel 500ml

Το αφρόλουτρο της Lavish Care σε gel, με άρωμα banana προσφέρει αναζωογόνηση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

• Η περιεκτικότητα του σε αλόη, προσφέρει μαλακτική, ενυδατική και καταπραϋντική δράση.

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση