Eubos Urea 5% Hand Cream,75ml

Κωδικός:

Μάρκα: Eubos

9,70 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

EUBOS MED. Dermatological Skin Care.

EUBOS UREA. Η σειρά UREA της EUBOS για το Ξηρό Δέρμα, αποτελεί μία ειδική περιποίηση για το ξηρό και το πολύ ξηρό δέρμα, που έχει αναπτυχθεί για την ενίσχυση της προστατευτικής λειτουργίας του. Ο καθαρισμός του ξηρού και πολύ ξηρού δέρματος απαιτεί μία εξαιρετικά ειδική φροντίδα, καθώς μία σημαντική ελάττωση των λιπιδίων μπορεί να είναι η αιτία του ξηρού δέρματος ή να καταλήξει στην επιδείνωση της κατάστασης του δέρματος, όπως π.χ. η ατοπική δερματίτιδα.

Η σειρά UREA έχει ως κύριο ενεργό συστατικό την Ουρία, η οποία αποτελεί φυσικό συστατικό του φυσιολογικού ενυδατικού παράγοντα του δέρματος. Η ουρία δεσμεύει την υγρασία και αυξάνει σημαντικά την ενυδάτωση της κεράτινης στοιβάδας της επιδερμίδας. Ενεργεί επίσης ήπια κερατολυτικά, αντικαθιστώντας τις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος. Ενισχύει το φράγμα του δέρματος και το δέρμα γίνεται απαλότερο. Σε συνδυασμό με το Γαλακτικό οξύ και τα άλατά του καθώς και με τη γλυκερόλη, εξασφαλίζει μία παρατεταμένης διάρκειας ενυδατική δράση, λειαίνει αισθητά το δέρμα και μειώνει σημαντικά τον κνησμό.

Eubos Urea 5% Hand Cream

Εντατική φροντίδα για το ξηρό και σκασμένο δέρμα των χεριών.

Η ειδική σύνθεση σε ουρία προσφέρει παρατεταμένη ενυδάτωση, ενώ τα πολύτιμα συστατικά της αποκαθιστούν τα λιπίδια του δέρματος και καταπραΰνουν το ερεθισμένο και τεντωμένο δέρμα. Ο μοναδικός συνδυασμός βιταμίνης Ε, πανθενόλης, αλλαντοΐνης και της πολύτιμης βιταμίνης νιασίνης συμβάλλουν στην αναγέννηση και την ουσιαστική αναδόμηση του δέρματος. Αρκούν λίγες εφαρμογές, ώστε το ξηρό δέρμα να αποκτήσει απαλότητα, ελαστικότητα και τα χέρια νεανική εμφάνιση.



Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Adamah EIE Rhodiola 30ml

Το εκχύλισμα Ροδιόλας συμβάλλει στη ρύθμιση της διάθεσης βελτιώνοντας την απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών όπως Σεροτονίνη, ντοπαμίνη και υποστηρίζει την μνήμη, μάθηση & την πνευματική απόδοση. Επίσης η ροδιόλα είναι εξαιρετικό αντιστρεσσογόνο μειώνοντας τόσο και σωματικές όσο και τις λειτουργικές επιδράσεις του άγχους και του στρες.

Roger & Gallet Cedrat Energising Shower Gel 200ml

Το αφρόλουτρο της Roger & Gallet σε gel, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

• Το προϊόν δεν περιέχει parabens

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση

Korres Γυναικείο Σετ με Eau de Toilette 2τμχ

Το White Tea σετ περιέχει White Tea Eau de Toilette 50 ml + Αφρόλουτρο 250 ml.

Άρωμα δροσερό με νότες φρεσκοκομμένων λουλουδιών και γλυκόπικρων εσπεριδοειδών που υπογραμμίζει η ντελικάτη αίσθηση του πολύτιμου λευκού τσαγιού, τυλιγμένη σε νότες κέδρου και βελανιδιάς.

TOP NOTES: Bergamot, Neroli, Mandarine

HEART NOTES: Jasmine, Peony, White Tea, Freesia

BASE NOTES: Cedarwood, Oak Moss, Musk

Scent Identity: Floral, Fresh, Citrus

Filorga Nutri Filler Lips

Ένα απόλυτα ενυδατικό balm για τα πολύ ξηρά χείλη δίνοντας τους φυσική λάμψη. Αναζογωνεί και προστατεύει τα σκασμένα χείλη. Περιέχει κολλαγόνο και γεμίζει το περίγραμμα των χειλιών.
Η απόλυτη λύση, ένα υβριδικό προϊόν πολλαπλής δράσης!

1.Θρεπτική και επανορθωτική: ένα ντουέτο ελαίων υψηλής διατροφής σε συνδυασμό με βούτυρο καριτέ, θρέφει, αποκαθιστά και προστατεύει τα σκασμένα χείλη.

2.Λείανση και εξομάλυνση: ένα ενισχυτικό πεπτίδιο κολλαγόνου λειαίνει τα χείλη, επαναφέρει μια φυσική ενίσχυση του όγκου τους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα τους.

3.Αναζωογονητική λάμψη: το NTF®, ένα κοκτέιλ αναζωογόνων συστατικών, σε συνδυασμό με ένα στοιχείο που αποκαλύπτει λάμψη, και επαναφέρει αμέσως το φυσικό χρώμα των χειλιών.

Candy Scrub & Mask 50ml

To Youth Lab Candy Scrub & Mask είναι ένα κρεμώδες πίλινγκ προσώπου και μάσκα μαζί το οποίο αφαιρεί αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα, τους ρύπους και τις ακαθαρσίες, ενώ απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους και τους εξυγιαίνει, δίχως να ερεθίζει την επιδερμίδα.

Youth Lab. Retinol Reboot Σετ Περιποίησης για Αντιγήρανση με Μάσκα Ματιών & Μάσκα Προσώπου

Πακέτο περιποίησης, της εταιρείας Youth Lab., ιδανικό για όλους τους τύπους επιδερμίδας.

Τα σετ περιποίησης είναι ένα έξυπνο και χρήσιμο δώρο για κάθε περίσταση.

Χρησιμοποίησε κάθε προϊόν του σετ σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης του.

Περιεχόμενα σετ: Μάσκα Ματιών, Μάσκα Προσώπου

Δράση: Αντιγήρανση