Froika U-10 Cream 150 ml

Κωδικός: K00015069

Μάρκα: FROIKA

19,55 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Πληροφορίες Κατάλληλο για περιπτώσεις όπου παρουσιάζεται ξηρότητα ξηροδερμία κνησμός υπερκεράτωση απολέπιση ερυθρότητα τραχύτητα αίσθηση τάσης τραβήγματος Δεν περιέχει άρωμα ή χρωστικές ουσίες Είναι κατάλληλο για γηρασμένα δέρματα ή σαν συμπλήρωμα σε θεραπείες ψωρίασης ιχθύασης νευροδερματίτιδας ατοπικής δερματίτιδαςΣυσκευασία ml

K00015069
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Yellow Rose Golden Line Ginger Body Cream 250ml

Ενυδατική, λιπολυτική και συσφιγκτική κρέμα με Ginger και πρωτεΐνες Μεταξιού. Ιδανική και για μασάζ τοπικού αδυνατίσματος και σύσφιγξης. Βασίζεται στις ιδιότητες του Ginger και άλλων ενεργών συστατικών και είναι κατάλληλη για τη καθημερινή περιποίηση του σώματος. Χαρίζει μεταξένια απαλότητα στο δέρμα, χωρίς να αφήνει την αίσθηση της λιπαρότητας.

Elancyl Firming Body Κρέμα για Σύσφιξη Σώματος 200ml

Χάρη στο εκχύλισμα κισσού και τη βιταμίνη C, οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης διεγείρονται για ένα λείο, ελαστικό, φυσικά σφριγηλό δέρμα. Η σύσφιγξη του δέρματος αποκαθίσταται.

Αυτή η απολαυστική, φίνα, ελαφρώς ιριδίζουσα σύνθεση που δεν κολλάει ενυδατώνει το δέρμα σας και του δίνει ένα βελούδινο και διακριτικά αρωματισμένο τελείωμα για μια χρήση που συνδυάζει απόλαυση και αποτελεσματικότητα.

Roger & Gallet Rose Mignonnerie Shower Gel 200ml

Το αφρόλουτρο της Roger & Gallet σε gel, προσφέρει ενυδάτωση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση

Lavish Care Banana Body Scrub 250ml

Κρέμα απολέπισης της Lavish Care κατάλληλη για όλο το σώμα. Καθαρίζει και αποτοξινώνει την επιδερμίδα από τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας την απαλή και λαμπερή. Μετά την απολέπιση, το δέρμα είναι ανανεωμένο και έτοιμο να δεχθεί όποια ενυδατική κρέμα και να την απορροφήσει σε μεγαλύτερο ποσοστό, με αποτέλεσμα να είναι πιο απαλό και λαμπερό.

Τύπος: Κρέμα

Περιοχή Χρήσης: Για όλο το Σώμα

Lavish Care Freshly Squeezed Bliss Αφρόλουτρο σε Gel 500ml

Το αφρόλουτρο της Lavish Care σε gel, προσφέρει αναζωογόνηση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση