• Μειωμένη τιμή

Synchroline Cleancare Intimate pH 4.5 Cleanser 200ml

Κωδικός: 8023628400023

Μάρκα: Synchroline

15,50 €
12,40 € -20%
με ΦΠΑ


Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Απαλό καθαριστικό με πλούσιο αφρό, ειδικά μελετημένο για τον καθημερινό καθαρισμό προσώπου και σώματος, με απόλυτο σεβασμό στη φυσιολογία της επιδερμίδας. Έχει ήπια αντισηπτική δράση, ενισχύοντας την άμυνα του δέρματος. Κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα, για παιδιά και για την υγιεινή της ευαίσθητης περιοχής. 

200ML


8023628400023
2 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Lavish Care Flyffy Marsh Mallow Αφρόλουτρο σε Gel 500ml

Το αφρόλουτρο της Lavish Care σε gel, προσφέρει αναζωογόνηση ενώ παράλληλα περιέχει καθαριστικούς παράγοντες που φροντίζουν το δέρμα.

Οδηγίες Χρήσης

• Εφαρμόστε μικρή ποσότητα σε βρεγμένο δέρμα

• Ξεπλύνετε καλά

• Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια

• Μόνο για εξωτερική χρήση

Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi Purpose Face, Body & Hair Dry Oil 100ml

Ιριδίζον ξηρό λάδι περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που διαθέτει μια ωραία υφή και άρωμα. Θρέφει, επανορθώνει και χαρίζει απαλότητα με 6 φυτικά έλαια και βιταμίνη. Χαρίζει μια διακριτική και χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα με πέρλες μαργαριταριού.

Yellow Rose Golden Line Ginger Body Cream 250ml

Ενυδατική, λιπολυτική και συσφιγκτική κρέμα με Ginger και πρωτεΐνες Μεταξιού. Ιδανική και για μασάζ τοπικού αδυνατίσματος και σύσφιγξης. Βασίζεται στις ιδιότητες του Ginger και άλλων ενεργών συστατικών και είναι κατάλληλη για τη καθημερινή περιποίηση του σώματος. Χαρίζει μεταξένια απαλότητα στο δέρμα, χωρίς να αφήνει την αίσθηση της λιπαρότητας.

Korres Body Smoothing Jasmine Ενυδατική Lotion Σώματος με Άρωμα Γιασεμί 200ml

Πλούσιο κρεμώδες body butter, εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ και ελληνικό λάδι αμυγδάλου, που ενισχύει την ενυδάτωση και την ελαστικότητα της επιδερμίδας χαρίζοντας πιο νεανική και λεία όψη. Με φρέσκο άρωμα από άνθη γιασεμιού.

Lavish Care Pomegranate Ενυδατική Κρέμα Σώματος 300ml

Κρέμα σώματος και χεριών με άρωμα ρόδι. Είναι προϊόν καθημερινής χρήσης για ενυδάτωση, προστασία και περιποίηση της επιδερμίδας των χεριών και του σώματος. Προστατεύει το δέρμα από περιβαλλοντικούς παράγοντες, απορρυπαντικά, χρώματα, σκόνες, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει δερματικά προβλήματα ξηροδερμίας και σκληρού δέρματος.

Lavish Care Banana Body Scrub 250ml

Κρέμα απολέπισης της Lavish Care κατάλληλη για όλο το σώμα. Καθαρίζει και αποτοξινώνει την επιδερμίδα από τα νεκρά κύτταρα, αφήνοντας την απαλή και λαμπερή. Μετά την απολέπιση, το δέρμα είναι ανανεωμένο και έτοιμο να δεχθεί όποια ενυδατική κρέμα και να την απορροφήσει σε μεγαλύτερο ποσοστό, με αποτέλεσμα να είναι πιο απαλό και λαμπερό.

Τύπος: Κρέμα

Περιοχή Χρήσης: Για όλο το Σώμα