• Μειωμένη τιμή

Vichy Liftactiv Supreme Κρέμα ημέρας για ξηρές επιδερμίδες 50ML

Κωδικός: K00058950

Μάρκα: Vichy

41,10 €
28,80 € -29,92%
με ΦΠΑ

Αντιρυτιδική κρέμα ημέρας με συνεχές αποτέλεσμα lifting για ξηρές επιδερμίδες με λεπτόρρευστη υφή και ματ αποτέλεσμα. Για 1η φορά* η αντιρυτιδική κρέμα Liftactiv Supreme για ξηρή επιδερμίδα παρέχει συνεχές lifting για επανόρθωση των ρυτίδων και σύσφιξη καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας.
Για ξηρές επιδερμίδες

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

- Άμεσα: 
Επιδερμίδα λεία και λαμπερή χάρη στην ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ 3D ΟΠΤΙΚΗΣ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ.


- Μέχρι το τέλος της ημέρας: 
Επιδερμίδα με περισσότερη λάμψη, +16,4% πιο σφριγηλή. Το πρόσωπο διατηρεί τη νεότητά του, χάρη στην τεχνολογία DAYPROOF με ΚΑΦΕΪΝΗ (αποσυμφoρητική δράση) και ΑΔΕΝΟΣΙΝΗ (αντιρυτιδική δράση). 

-1 μήνα μετά: 
H επιδερμίδα + 32% πιο σφριγηλή. Ακόμα και οι πιοέντονες ρυτίδες επανορθώνονται, χάρη στη σύνθεση με ΡΑΜΝΟΖΗ 5% (ισχυρή αντιγηραντική δράση) και ΝΕΟΕΣΠΕΡΙΔΙΝΗ (αντιοξειδωτική δράση) για ολικό αποτέλεσμα 
lifting. 

Άμεσα, λειαίνει την επιδερμίδα και χαρίζει λάμψη. Μέχρι το τέλος της ημέρας, η επιδερμίδα παραμένει λεία, τα χαρακτηριστικά παραμένουν σφριγηλά και το πρόσωπο διατηρεί τη νεότητά του. Σε 1 μήνα, ολικό αποτέλεσμα lifting: επανόρθωση των ρυτίδων με την αντιγηραντική κρέμα Liftactiv Supreme (για ξηρές επιδερμίδες), ακόμα και των πιο έντονων, +32% σφριγηλότητα**.

*Από τη Vichy.
** Τεστ προσωπικής αξιολόγησης, 52 γυναίκες, χρήση 4 εβδομάδες, 2 φορές / ημέρα, Οργανομετρική αξιολόγηση, 40 γυναίκες, Τεστ προσωπικής αξιολόγησης, 44 γυναίκες, χρήση 4 εβδομάδες, 2 φορές / ημέρα.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Εφαρμόστε την αντιρυτιδική κρέμα Liftactiv Supreme το πρωί σε καθαρή επιδερμίδα σε όλο το πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να επαναλάβετε μέσα στην ημέρα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η αντιρυτιδική και υποαλλεργική κρέμα Liftactiv Supreme είναι κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες. Εμπλουτισμένη με το Ιαματικό Νερό της Vichy.


K00058950
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 other products in the same category: