A-derma Hydralba Creme Hydratante Legere 40ml

Κωδικός: K00041125

Μάρκα: A-derma

17,44 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Ενυδατική Κρέμα για κανονικό μικτό εύθραυστο δέρμα Ιδιότητες Κορεσμένοι σε νερό απαραίτητο για την ανάπτυξή τους οι Νεαροί Βλαστοί Βρώμης Rhealba έχουν την ικανότητα να συντηρούν αυτό το φυσικό απόθεμα και να διατηρούν τα κύτταρά τους ενυδατωμένα σε συνθήκες ξηρότητας Αφού παρατήρησαν αυτό το άκρως πρωτότυπο φαινόμενο οι ερευνητές μας αναγνώρισαν το φυσικό δραστικό συστατικό από το οποίο πηγάζει αυτός ο μηχανισμός υδροπροστασίας η Rhealbase Αυτό το καινοτόμο δραστικό συστατικό συστατικό αναδείχτηκε ότι είναι επίσης ισχυρός προστατευτικός παράγοντας των δερματικών κυττάρων Αυτή η αποκλειστική ανακάλυψη των Δερματολογικών Εργαστηρίων ADerma είναι η βάση της σειράς Hydralba Αποτέλεσμα Με τη σειρά Hydralba το δέρμα είναι απόλυτα ενυδατωμένο και προστατευμένο από το καθημερινό κλιματικό στρες Η πλούσια υφή της Hydralba Creme Riche προσφέρει στο δέρμα απαράμιλλη απαλότητα και ελαστικότητα Το δροσερό και διακριτικό άρωμά της κάνει την εφαρμογή της πραγματική στιγμή ευχαρίστησης Κλινικά δοκιμασμένη αποτελεσματικότητα και ανεκτικότητα υπό δερματολογικό έλεγχο Υποαλλεργικό Προϊόν Μη Φαγεσωρογόνο

K00041125
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Filorga Neocica Universal Repair Care 40ml

Εντατική αναδόμηση των ιστών και παρεμπόδιση σοβαρών ερεθισμών

Ένα βιοσυνθετικό εξαπεπτίδιο επιταχύνει την διαδικασία αναδόμησης του δέρματος

 Ένας θερμικά ανθεκτικός σταθεροποιητής micro-algae αυξάνει την κυτταρική άμυνα ενάντια στο stress.

Το δέρμα επανακτά την απλότητα του

Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Cream Global Anti-Aging SPF20

Αντιγηραντική κρέμα ημέρας με πλούσια υφή που αναπλάθει και αναζωογονεί το δέρμα, ενώ αναδιαμορφώνει το οβάλ του προσώπου και λειαίνει τις ρυτίδες. Αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και απαλά αρωματισμένο με ανθούς πορτοκαλιού, βατόμουρο και σανταλόξυλο. Περιέχει 94,1% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι κατάλληλη για ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα.

Youth Lab. Youth Serum Προσώπου για Λεύκανση & Πανάδες 30ml

Dark Spot Remover Serum 30ml

Δραστικός ορός πρόληψης & αποχρωματισμού των έντονων κηλίδων & δυσχρωμιών

Δραστικός ορός για την πρόληψη & τον αποχρωματισμό όλων των τύπων υπερμελαγχρώσεων, όπως έντονες & επίμονες κηλίδες, δυσχρωμίες και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο σε κάθε τύπο δέρματος, καθώς στοχεύει τις διαφορετικές αιτίες πρόκλησής τους.

Τα εργαστήρια της YOUTH LAB. διευρύνουν τη σειρά επανόρθωσης και προστασίας Brightening Vitamin C που βασίζεται σε σταθεροποιημένη βιταμίνη C νέας γενιάς και εστιάζει στην πρόωρη γήρανση που προκαλείται από την έκθεση σε περιβαλλοντικές επιθέσεις όπως είναι: ηλιακή ακτινοβολία, ατμοσφαιρική ρύπανση και το μπλε φως.

Origins Ginzing Glow Boosting Μάσκα Προσώπου για Λάμψη 75ml

Μάσκα προσώπου της Origins, η οποία έχει πλούσια σύνθεση και είναι κατάλληλη για κανονικές, ξηρές, καθώς και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο και χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό για τυχόν υπολείμματα της μάσκας που δεν έχουν απορροφηθεί. Χάρη στη σύνθεσή της με αυξημένη περιεκτικότητα σε συστατικά, εισχωρεί στις ανώτερες στοιβάδες του δέρματος αποκαθιστώντας τη χαμένη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Τρόπος Εφαρμογής: Κρέμα

Δράση: Λάμψη

Lierac Lift Integral Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Η Lift Integral κρέμα νύχτας ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του (κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ), αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Thank You Farmer Pure Daily Foaming Gel Cleanser 200ml

Τζελ καθαρισμού προσώπου της Thank You Farmer, κατάλληλο για ευαίσθητη επιδερμίδα. Με πυκνότερη σύνθεση και υδάτινη βάση, δημιουργεί αφρό και έπειτα ξεπλένεται με νερό. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τύπος: Gel

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Καθαρισμός

Τύπος Επιδερμίδας: Ευαίσθητη