Avene Hydrance Optimale UV Riche Peaux Seches a Tres Seches 40ml

Κωδικός: K00000352

Μάρκα: Avene

22,18 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Κρέμα ημέρας ενυδατική και ταυτόχρονα προστατευτική από τις καθημερινές επιθέσεις για ευαίσθηρα ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα Βοηθά στην πρόληψη της φυσιολογικής διαδικασίας της γήρανσης του δέρματος Η Hydrance OPTIMALE UV Riche είναι μία πλούσια κρέμα με αντηλιακή προστασία SPF Χάρη στην απαλή υφή της το δέρμα παραμένει ελαστικό και βελούδινο

K00000352
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Nuxe Nuxuriance Ultra Replenishing Cream Global Anti-Aging SPF20

Αντιγηραντική κρέμα ημέρας με πλούσια υφή που αναπλάθει και αναζωογονεί το δέρμα, ενώ αναδιαμορφώνει το οβάλ του προσώπου και λειαίνει τις ρυτίδες. Αφήνει το δέρμα απαλό, λείο και απαλά αρωματισμένο με ανθούς πορτοκαλιού, βατόμουρο και σανταλόξυλο. Περιέχει 94,1% συστατικά φυσικής προέλευσης και είναι κατάλληλη για ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα.

Jowae Bb Creme Hydratante Teintee Claire ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ 30ml

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΧΡΩΜΑ - ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ

Με αντιοξειδωτικές Φωτοφαινόλες & Νερό από άνθος sakura 
Για όλους τους τύπους επιδερμίδας, ακόμη και ευαίσθητες. Πρόσωπο.

Thank You Farmer True Water Deep Ενυδατικό Serum Προσώπου 60ml

Ορός ενυδάτωσης προσώπου της Thank You Farmer, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ενυδάτωση.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Ενυδάτωση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Origins Plantscription Power Anti Aging Cream SPF25 50ml

Μία κρέμα αντιγηραντικής δράσης με δείκτη προστασίας SPF25 που απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και επαναφέρει την φυσική ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Συμβάλλει ορατά στην ανάκτηση της νεανικής όψης και ανζωογονεί. Το αποτέλεσμα είναι μία επιδερμίδα γεμάτη φρεσκάδα, που διαρκεί περισσότερο.

Κατάλληλο για ξηρές, κανονικές και λιπαρές επιδερμίδες.

Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi Purpose Face, Body & Hair Dry Oil 100ml

Ιριδίζον ξηρό λάδι περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά που διαθέτει μια ωραία υφή και άρωμα. Θρέφει, επανορθώνει και χαρίζει απαλότητα με 6 φυτικά έλαια και βιταμίνη. Χαρίζει μια διακριτική και χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα με πέρλες μαργαριταριού.

Lierac Lift Integral Κρέμα Προσώπου & Λαιμού Νυκτός με Υαλουρονικό Οξύ για Αντιγήρανση & Σύσφιξη 50ml

Η Lift Integral κρέμα νύχτας ενισχύει τη δομή του δέρματος δρώντας στα κύρια στοιχεία του (κολλαγόνο, ελαστίνη, υαλουρονικό οξύ), αλλά και στις γλυκοπρωτεΐνες που τα συνδέουν. Η επιδερμίδα ανακτά τη σφριγηλότητα, την ελαστικότητα και τη δομή της, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα lifting.

Filorga Universal Cream 100ml

Η κρέμα προσώπου της εταιρείας Filorga είναι μια 24ωρη κρέμα που μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ, χωρίς να απαιτείται ξεχωριστά η χρήση κρέμας νυκτός. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες.

Δράση: Ενυδάτωση

Όγκος: 100ml

Υφή: Cream