Avene Hydrance Optimale Riche Peaux Seches a Tres Seches 40ml

Κωδικός: K00000350

Μάρκα: Avene

20,36 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Κρέμα ημέρας ενυδατική και ταυτόχρονα προστατευτική από τις καθημερινές επιθέσεις για ευαίσθηρα ξηρά έως πολύ ξηρά δέρματα Βοηθά στην πρόληψη της φυσιολογικής διαδικασίας της γήρανσης του δέρματος Η Hydrance Optimale Riche είναι μία πλούσια κρέμα Χάρη στην απαλή υφή της το δέρμα παραμένει ελαστικό και βελούδινο

K00000350
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Predermine 24ωρη Ενυδατική & Αντιγηραντική Κρέμα Προσώπου για Κανονικές Επιδερμίδες με Υαλουρονικό Οξύ 50ml

Βελούδινη, απαλή κρέμα που βελτιώνει την πυκνότητα του δέρματος, απαλύνει γραμμές, ρυτίδες και πτυχές χάρη στο εκχύλισμα ίριδας και στα μικροσφαιρίδια υαλουρονικού οξέος.

Filorga Scrub & Detox Intense Purity Foam Exfoliator 50ml

Μάσκα απολέπισης προσώπου σε μορφή αφρού με ενεργό άνθρακα. Προσφέρει διπλή απολέπιση και αποτοξινώνει τη επιδερμίδα. Περιβάλλει το δέρμα με μια ανεπαίσθητη προστατευτική μεμβράνη για την καταπολέμηση των καθημερινών επιθέσεων. Η βελούδινη μαύρη αφρώδη υφή του προσφέρει ενυδατικό και άνετο φινίρισμα.

Thank You Farmer True Water Deep Ενυδατικό Serum Προσώπου 60ml

Ορός ενυδάτωσης προσώπου της Thank You Farmer, κατάλληλος για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Χάρη στη σύνθεσή του απορροφάται γρήγορα και εισχωρεί βαθύτερα στην επιδερμίδα σε σχέση με τις κρέμες προσώπου, παρέχοντας ενυδάτωση.

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Δράση: Ενυδάτωση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

CeraVe SA Smoothing Cream For Dry, Rough, Bumpy Skin 340gr

Ενυδατική και απολεπιστική κρέμα. Η σύνθεσή της με 3 απαραίτητα ceramides, ουρία, LHA και σαλικυλικό οξύ ενυδατώνει και απολεπίζει την ξηρή τραχιά επιδερμίδα καθώς αποκαθιστά τον προστατευτικό επιδερμικό φραγμό.