Avene Lotion Nettoyante Peaux Intolerantes 300ml

Κωδικός: K00051640

Μάρκα: Avene

13,91 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)
Δράση Λοσιόν καθαρισμού για τις πολύ ευαίσθητες μη ανεκτικές επιδερμίδες Φροντίδα καθαρισμού και αφαίρεσης του μακιγιάζ από το πρόσωπο και τα μάτια ειδική για δέρματα ευαίσθητα από τη φύση τους ανοιχτόχρωμες ή λεπτές επιδερμίδες δέρματα που εμφανίζουν κοκκινίλες ή που έχουν γίνει ευαίσθητα λόγω διαφορών επιθέσεων κλιματολογικές συνθήκες πολύ επιθετικά καθαριστικά δερματολογικές θεραπείες ερεθιστικά καλλυντικά ή προϊόντα που ξηραίνουν το δέρμαΠληροφορίες Χωρίς ξέπλυμα χωρίς άρωμα χωρίς paraben ΥποαλλεργικόΧρήση Εφαρμόστε τη λοσιόν πρωί και βράδυ με τη βοήθεια βαμβακιού ή με τις άκρες των δακτύλων

K00051640
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Thank You Farmer Υγρό Τόνωσης Rice Pure Essential Toner 200ml

Υγρό τόνωσης προσώπου της Thank You Farmer, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Επαναφέρει το pH του δέρματος στη φυσική του κατάσταση, η οποία συχνά διαταράσσεται μετά τον καθαρισμό, βοηθώντας την επιδερμίδα να “ισορροπήσει” και προετοιμάζοντάς την για ενυδάτωση.

Thank You Farmer Miracle Age Repair Toner 150ml

Λοσιόν τόνωσης προσώπου της Thank You Farmer, κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Έχει διαυγή όψη και λεπτόρευστη υφή, βασιζόμενη στη σύστασή της που περιέχει περισσότερο νερό και λιγότερα έλαια, συγκριτικά με τις άλλες μορφές καλλυντικών. Επαναφέρει το pH του δέρματος στη φυσική του κατάσταση, η οποία συχνά διαταράσσεται μετά τον καθαρισμό, βοηθώντας την επιδερμίδα να “ισορροπήσει” και προετοιμάζοντάς τη για ενυδάτωση.

Τύπος: Lotion

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Τόνωση

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι

Darphin Rosewood Aromatic Cleansing Balm 100ml

Γαλάκτωμα καθαρισμού προσώπου της Darphin, κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Με ήπια ενυδατική σύνθεση που δεν αφήνει κατάλοιπα, εφαρμόζεται με δίσκο βαμβακιού και έπειτα μπορεί να απομακρυνθεί χωρίς τη χρήση νερού. Καθαρίζει τη σκόνη και τους ρύπους από την επιδερμίδα, ρυθμίζοντας τη λιπαρότητα και ενισχύοντας την ενυδάτωσή της, κάνοντάς τη πιο λαμπερή.

Τύπος: Γαλάκτωμα

Περιοχή Χρήσης: Πρόσωπο

Χρήση: Καθαρισμός

Τύπος Επιδερμίδας: Όλοι οι Τύποι