• Μειωμένη τιμή
My Elements ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ με Ester C 1000mg
My Elements ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ με Ester C 1000mg

My Elements ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ με Ester C 1000mg

Κωδικός:

Μάρκα:

11,44 €
9,69 € -1,75 €
με ΦΠΑ

My Elements ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ με Ester C 1000mg Αναβράζουσα Βιταμίνη C, 20 eff.tabs & ΜΑΖΙ Immuneed Αναβράζουσα Φόρμουλα για το Ανοσοποιητικό Σύστημα, 20 eff.tabs : Ολοκληρωμένο Πακέτο για την Καλή Υγεία & την Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Η βιταμίνη C παρουσιάζει πολλαπλές ευεργετικές λειτουργίες για τον οργανισμό. Συμβάλλει στην διατήρηση ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος, στην ομαλή παραγωγή κολλαγόνου και στην διατήρηση υγιών αιμοφόρων αγγείων, οστών, αρθρικού υγρού, ούλων, δοντιών και επιδερμίδας.

Ακόμη, βοηθάει στην ομαλή απελευθέρωση της ενέργειας από τις τροφές, στην καλύτερη απορρόφηση του σιδήρου, όπως επίσης και στην ανακύκλωση της βιταμίνης Ε.


Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Uni-Pharma Vitorange Immuno Vitamin C + Zn Βιταμίνη για Ενέργεια & Ανοσοποιητικό Πορτοκάλι 30 μασώμενες ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με με τη συνεργιστική δράση της βιταμίνης C και του ψευδαργύρου που συμβάλλει στην μείωση της κόπωσης και ενισχύει την καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού. Είναι σε μορφή μασώμενων δισκίων με ευχάριστη γεύση πορτοκάλι.

Lamberts A to Z Multivitamins 20 αναβράζοντα δισκία

Η Α-Ζ της Lamberts είναι μια φόρμουλα μίας ταμπλέτας την ημερησίως η οποία παρέχει σχεδόν όλα τα απαραίτητα μικροθρεπτικά συστατικά, πολλά εκ των οποίων στο 100% του RDA. Αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο παρέχει επίπεδα μικροθρεπτικών συστατικών με στόχο τη συντήρησή τους και συνίσταται για ηλικίες άνω των 13 ετών.

Αναβράζον πολυβιταμίνη με υπέροχη γεύση μάνγκο & ανανά και φυσικά ποιότητα Lamberts.

Δοσολογία: Μια αναβράζων ταμπλέτα την ημέρα.

Quest Vitamin C 1000mg & Zinc

Βασικά χαρακτηριστικά:

1000mg Βιταμίνη C

10mg Ψευδάργυρος

Ευχάριστη Γεύση Πορτοκάλι

Χωρίς Γλουτένη, Ζάχαρη & Λακτόζη

Συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνη C ενισχυμένη με ψευδάργυρο και άγριο τριαντάφυλλο για καλύτερη απορρόφηση και υψηλή βιοδιαθεσιμότητα.

BetterYou B12 Boost 25ml

Η βιταμίνη Β12 ανήκει στο σύμπλεγμα βιταμινών Β. Συμμετέχει στην αιμοποίηση, στην υγεία του νευρικού συστήματος καθώς και βελτίωση και ενίσχυση της μνήμης. Έλλειψη βιταμίνης Β12 συνήθως συνοδεύεται και από έλλειψη βιταμίνη Β6 και προκαλεί μεγαλοβλαστική αναιμία και καρδιαγγεικά προβλήματα. Το συμπλήρωμα διατροφής Boost B12 Oral Spray χρησιμοποιεί την πλέον βιοδιαθέσιμη μορφή της Β12 (μεθυλοκοβαλαμίνη), μια φυσικά ενεργή μορφή για τον ανθρώπινο μεταβολισμό.

Χρήση

4 ψεκασμοί ημερησίως.

Συστατικά ανά 4 ψεκασμούς

Vitamin B12 1200 mcg

Chromium 40 mcg

Κατασκευαστής

BetterYou (Βιταμίνες)

Lamberts Multi Guard Control 120Tabs

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο υψηλής δραστικότητας συμπλήρωμα διατροφής που σχεδιάστηκε συγκεκριμένα για να βοηθήσει το σώμα να διατηρήσει μια πιο ομαλή ισορροπία των ενεργειακών αποθεμάτων μεταξύ των γευμάτων.

Προσθήκη στη σύγκριση menu BetterYou Vitamin C Daily Oral Spray 100mg 25ml

Συμπλήρωμα διατροφής σε υπογλώσσιο σπρέι με βιταμίνη C, βιταμίνη Β2 και σελήνιο που προσφέρει τόνωση και ενέργεια, ενώ συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος. Με φυσική γεύση κεράσι και βατόμουρο.

Lamberts Vitamin Β-50 Complex 60 Tabs

Το Β-50 Complex είναι ένα υψηλής  περιεκτικότητας και ολοκληρωμένο σύμπλεγμα της ομάδας των Βιταμινών Β. Εκτός από την συνήθη σύνθεση, περιέχει επιπλέον το συστατικό inositol και το συστατικό που θεωρείται ‘τροφή για τον εγκέφαλο’, την choline.

Neubria EDGE Focus Συμπλήρωμα για την Μνήμη 60 κάψουλες

Βασικά χαρακτηριστικά:

22 Βιταμίνες & Μέταλλα

120mg Καφεΐνη ανά Μερίδα

435mg Mastermind Βοτανικό Σύμπλεγμα

Κατάλληλο για Vegan

Νοοτροπικό συμπλήρωμα διατροφής με μείγμα ενεργών συστατικών, βιταμινών στοχευμένης συγκέντρωσης.

Adamah EIE Rhodiola 30ml

Το εκχύλισμα Ροδιόλας συμβάλλει στη ρύθμιση της διάθεσης βελτιώνοντας την απελευθέρωση νευροδιαβιβαστών όπως Σεροτονίνη, ντοπαμίνη και υποστηρίζει την μνήμη, μάθηση & την πνευματική απόδοση. Επίσης η ροδιόλα είναι εξαιρετικό αντιστρεσσογόνο μειώνοντας τόσο και σωματικές όσο και τις λειτουργικές επιδράσεις του άγχους και του στρες.