• Μειωμένη τιμή

Vichy Neovadiol Replenishing Anti Sagginess Day Cream 50ml

Κωδικός: 3337875774031

Μάρκα: Vichy

37,20 €
26,04 € -30%
με ΦΠΑ

Κρέμα ημέρας για ξηρές επιδερμίδες, που αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στο δέρμα. Επανέρχεται η πυκνότητα και η ελαστικότητα της επιδερμίδας, το περίγραμμα του προσώπου αναπλάθεται, η χαλάρωση μειώνεται και η λάμψη και η ομοιογένεια αποκαθίστανται. Με υφή απαλού θρεπτικού γαλακτώματος εμπλουτισμένου με λιπαρά οξέα που αντιμετωπίζουν τη ξηρότητα της επιδερμίδας σε φάση εμμηνόπαυσης: έλαιο από πίτουρο ρυζιού, βερικοκέλαιο, κερί μέλισσας, βούτυρο Καριτέ. Απορροφάται αμέσως από την επιδερμίδα, χωρίς να κολλάει, αφήνοντάς την απαλή χωρίς γυαλάδα.

Ποσότητα
Αμεση παραλαβή/Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

3337875774031
6 αντικείμενα
Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Elancyl Slimming Concentrate Gel για την Κυτταρίτιδα 200ml

Μέθοδος μασάζ εμπνευσμένη από την επαγγελματική γαλλική τεχνική της «ψηλάφησης-κύλισης (palper-rouler)»: το δέρμα ανασηκώνεται και στη συνέχεια υποβάλλεται σε μασάζ, ενεργοποιώντας τη μείωση από τα σημάδια της κυτταρίτιδας. Μια διαδοχή από «τσιμπήματα» στο δέρμα χαρίζει ελαστικότητα στους ιστούς κινητοποιώντας την κυκλοφορία.

Helenvita Sun High Protection Αδιάβροχη Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου SPF50 50ml

Αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά της φωτογήρανσης με υψηλό δείκτη προστασίας SPF50. Περιέχει αντηλιακά φίλτρα ευρέως φάσματος που προστατεύουν από τη UVA, UVB και IR ακτινοβολία. Το εκχύλισμα του φυτού Φυσαλίδα προστατεύει την επιδερμίδα από την IR ακτινοβολία, υπεύθυνη για τη θερμική γήρανση ενώ παράλληλα μειώνει τους ερεθισμούς που προκαλούνται από την συνεχή έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία.

BetterYou DLux 1000 Daily Vitamin D Βιταμίνη για Ανοσοποιητικό 1000iu 15ml

Το στοματικό spray βιταμίνης D3 , μπορεί να εγγυηθεί το βέλτιστο επίπεδο απορρόφησης από τον οργανισμό.Η βιταμίνη D είναι μία από τις πλέον σημαντικές βιταμίνες για τον οργανισμό, ζωτικής σημασίας τόσο για την σκελετική όσο και για την εξωσκελετική υγεία.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ 05/2024

A.Vogel Echinaforce Protect 40 ταμπλέτες

Συμπλήρωμα διατροφής με φρέσκια εχινάκια (Echinacea purpurea), η οποία χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση των κρυολογημάτων, του συναχιού, των ιώσεων και κάθε είδους λοιμώξεων. Έχει αντιιική, αντιβακτηριακή, αντισηπτική και αντιφλεγμονώδη δράση. Δρα απευθείας κατά των ιών

Darphin Essential Oil Elixir Vetiver Aromatic Care Stress Relief Detox Oil Mask 50ml

Η μάσκα Elixir Aux Huiles Essentieles Masque Huile Detox Anti-Stress της Darphin αποτοξινώνει την επιδερμίδα από τα σημάδια του στρες και του άγχους. 

Η σύνθεσή της περιέχει αιθέρια έλαια vetiver, λεβάντα, γεράνι και μαντζουράνα.

Fixodent Plus Best Fresh Breath Technology Στερεωτική Κρέμα Τεχνητής Οδοντοστοιχίας 40gr

Στερεωτική κρέμα Fixodent Pro Plus Antibacterian για σταθερό κράτημα και άνετη εφαρμογή όλη την ημέρα. Παρέχει 10 φορές πιο δυνατό κράτημα συγκριτικά με τη μη χρήση στερεωτικής κρέμας, διατηρώντας την τεχνητή οδοντοστοιχία σταθερή ανά πάσα στιγμή και με κάθε τροφή.

Fresk Παιδικό Μαγιό Ολόσωμο Αντιηλιακό (UV) Μπλε

Fresk, η οικολογική επιλογή που μας έρχεται από την Ολλανδία, με Σκανδιναβική αισθητική, λιτές γραμμές, αρμονία και χαρακτήρα. Κορυφαία ποιότητα και προστασία για τα παιδάκια μας! Με αυτό το ολόσωμο μαγιό με UV50 προστασία της Fresk θα είναι το αστέρι της παραλίας! 

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ!

Altion Kids Vitaminc C 60 μασώμενες ταμπλέτες

To ALTION Kids Vitamin C® είναι πλούσιο σε βιταμίνη C, 100% φυτικής προέλευσης, καθώς προέρχεται αποκλειστικά από τους καρπούς του φυτού Ασερόλα και είναι ιδανικό για τη συμπλήρωση της καθημερινής διατροφής με έναν τρόπο πρακτικό και έξυπνο που αρέσει στα παιδιά.

Chilly's Thermos Sports Monochrome Grey 500ml

Το παγούρι θερμός της εταιρείας Chilly's είναι κατάλληλο τόσο για ζεστά όσο και για κρύα ροφήματα. Χρησιμοποιεί ενισχυμένη μόνωση από διπλό τοίχωμα προκειμένου η θερμοκρασία του περιεχομένου να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σχέση με τα θερμός μονού τοιχώματος. Με το επιστόμιο θα μπορέσετε να πιείτε το ρόφημά σας χωρίς να χρειάζεται να ξεβιδώσετε το καπάκι. Ιδιαίτερα βολικά σε περιπτώσεις γυμναστικής ή άθλησης.

Υλικό: Ανοξείδωτο

Χωρητικότητα: 0.5lt