• Μειωμένη τιμή

YELLOW ROSE CELLULAR EYE CONTOUR CREAM

Κωδικός:

Μάρκα:

56,00 €
43,12 € -23%
με ΦΠΑ

Ενισχυμένη κρέμα ματιών με φυτικά Βλαστοκύτταρα, Υαλουρονικό οξύ, Ολιγοπεπτίδια και συστατικά αντιμετώπισης όλων των προβλημάτων της περιοχής των ματιών.

Ποσότητα
Eκτός αποθέματος - Κατόπιν παραγγελίας

  • Security policy (edit with Customer reassurance module) Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module) Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module) Return policy (edit with Customer reassurance module)

Αποτελεί μία εξελιγμένη περιποίηση για μία στοχευμένη αντιμετώπιση των ιδιαίτερων προβλημάτων της περιοχής των ματιών (ρυτίδες, μαύροι κύκλοι, οιδήματα-‘σακούλες’, ξηρότητα).

Η πρωτοποριακή αυτή σύνθεση συνδυάζει Φυτικά Βλαστοκύτταρα, Ολιγοπεπτίδια, Υαλουρονικό οξύ τριών ειδών και απαλυντικά θρεπτικά τονωτικά συστατικά βελτιώνοντας την υφή και την όψη της επιδερμίδας.

Οι ρυτίδες και οι γραμμές έκφρασης ελαττώνονται και η επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών ανανεώνεται, δείχνει πιο νεανική, φωτεινή και ελαστική. Οφθαλμολογικά και Δερματολογικά ελεγμένη.

Χρήση

Χρησιμοποιείται καθημερινά πρωί και βράδυ σε καθαρό δέρμα. Απλώνεται με ελαφρύ μασάζ στην περιοχή των ματιών με τις άκρες των δαχτύλων σας, από το εσωτερικό στο εξωτερικό τμήμα του βλέφαρου. Για να απορροφηθεί καλύτερα το προϊόν μπορείτε να κάνετε απαλές ταμποναριστές κινήσεις. Συνδυάζεται αποτελεσματικά με τα υπόλοιπα προϊόντα περιποίησης Yellow Rose Cellular Eye-Contour Treatment.

Βασικά συστατικά

Φυτικά Βλαστοκύτταρα.  Εκχύλισμα καλλιέργειας Βλαστοκυττάρων από μία σπάνια ποικιλία ενός Ελβετικού μήλου (Malus Domestica) μέσα σε λιποσώματα. Προστατεύουν και δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον ανάπτυξης και δράσης των επιδερμικών βλαστοκυττάρων, ενισχύοντας την ικανότητά τους για ανανέωση της επιδερμίδας. Η επιδερμίδα αυτο-ανανεώνεται και αντιμετωπίζονται σταδιακά τα σημάδια του χρόνου.

Ολιγοπεπτίδια Υβίσκου.  Καταπολεμούν τις ρυτίδες έκφρασης και δρουν κατά των ελεύθερων ριζών (φυτικό ‘Botox-like’ effect + αντιοξειδωτική δράση)

Ειδικό αντιρυτιδικό(‘Retinol-like’ effect) Πενταπεπτίδιο.  Προάγει την φυσική σύνθεση συνδετικού ιστού (κολλαγόνο, ελαστίνη, γλυκοζαμινογλυκάνες) στους ινοβλάστες συμβάλλοντας στην δερματική αναδόμηση και ανανέωση.

Μίγμα Υαλουρονικού οξέος υψηλού, χαμηλού και πολύ χαμηλού Μοριακού βάρους.  Αποτελεσματικότερη ενυδάτωση και στα βαθύτερα επίπεδα της επιδερμίδας.

Καινοτόμο μίγμα 3 συστατικών για την καταπολέμηση των οιδημάτων (‘σακουλών’) κάτω από τα μάτια (διπεπτίδιο Βαλίνης-Θρυπτοφάνης, παράγωγο του Φλαβονοειδούς Εσπεριδίνη και Ολιγοπετίδιο Pal -GQPR).  Η Εσπεριδίνη είναι ένα αντιοξειδωτικό φλαβονοειδές, το οποίο βρίσκεται στα εσπεριδοειδή. Προστατεύει τα τριχοειδή αγγεία ενισχύοντας τα τοιχώματά τους. Το διπεπτίδιο Βαλίνης- Θρυπτοφάνης βοηθά στην διατήρηση της φυσιολογικής λεμφικής παροχέτευσης του μεσοκυττάριου υγρού από την περιοχή των ματιών, ενώ το Ολιγοπεπτίδιο Pal-GQPR προσφέρει αποτελεσματική σύσφιξη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

Λιποσώματα με Καρνιτίνη και Καφεΐνη.  Η Καφεΐνη και η Καρνιτίνη δρουν συνεργιστικά με αποτέλεσμα την ενίσχυση της μικροκυκλοφορίας και του καταβολισμού των λιπιδίων στα λιποκύτταρα. Μειώνουν το πρήξιμο και διασπούν τα συσσωρευμένα λιπίδια, βελτιώνοντας την περιοχή κάτω από τα μάτια.

Πρωτοποριακό σύστημα αντιμετώπισης των ‘μαύρων κύκλων’ με 2 Ολιγοπεπτίδια (Pal-GHK + Pal-GQPR), ένα Σουξινιμίδιο (NHS) και το Φλαβονοειδές Χρυσίνη (Crysin).  Το μίγμα αυτό των δραστικών συστατικών, ενεργοποιεί τη λεμφική παροχέτευση και βοηθά στην απομάκρυνση των χρωστικών (αιμοσφαιρίνη και παράγωγά της) ενώ παράλληλα προσφέρει αντιφλογιστική δράση και ενισχύει τον τόνο της εύθραυστης περιοχής γύρω από τα μάτια.

Λευκαντικό μίγμα από εκχύλισμα Pea και Sucrose Dioleate.  Αναστέλλει τη δράση των ενζύμων που καταλύουν το μηχανισμό της μελανογένεσης και την ωρίμανση των μελανοκυττάρων.

Φυτικές κυκλοδεξτρίνες Αμύλου και Πρωτεΐνες Σίτου.  Προσφέρουν αποτελεσματική σύσφιγξη και ενυδάτωση στην επιδερμίδα.

Περιέχει επίσης Ισχυρό αντιοξειδωτικό μίγμα από Λιποσώματα με Συνένζυμο Q10 και Καρνιτίνη, Βιταμίνες C και Ε και Λυκοπένιο, μίγμα απόα-Μπιζαμπολόλη, εκχυλίσματα Χαμομηλιού και Boswellia Seratta (με ιδιαίτερες καταπραϋντικές ιδιότητες, απαλύνoυν από πρηξίματα και ερεθισμούς), Σύμπλοκα οργανικού Πυριτίου (αναδόμηση και αντιμετώπιση πρηξίματος και χαλάρωσης), Νιασιναμίδιο (Βιταμίνη Β3-ενυδατώνει, ενισχύει τη φυσική παραγωγή Κολλαγόνου και καταπολεμά τις δυσχρωμίες), αντιρυτιδικές Φυτοστερόλες, ενυδατικό και προστατευτικό μίγμα Κεραμιδίων και Φυτοσφινγκοσίνης, τονωτικό εκχύλισμα Αγγουριού και άλλα απαλυντικά και θρεπτικά συστατικά (υδατικό απόσταγμα Τριαντάφυλλου, Shea butter,έλαια Jojoba και Avocado, Βιταμίνη A, d-Πανθενόλη (Προβιταμίνη B5), Λανολίνη και Αλλαντοΐνη.


Σε περίπτωση που η παραγγελία σας πρέπει να αποσταλεί σε απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας ή στην νησιώτικη Ελλάδα, παρακαλούμε όπως έρθετε σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας για τον υπολογισμό των μεταφορικών.

16 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Filorga Nutri Filler Lips

Ένα απόλυτα ενυδατικό balm για τα πολύ ξηρά χείλη δίνοντας τους φυσική λάμψη. Αναζογωνεί και προστατεύει τα σκασμένα χείλη. Περιέχει κολλαγόνο και γεμίζει το περίγραμμα των χειλιών.
Η απόλυτη λύση, ένα υβριδικό προϊόν πολλαπλής δράσης!

1.Θρεπτική και επανορθωτική: ένα ντουέτο ελαίων υψηλής διατροφής σε συνδυασμό με βούτυρο καριτέ, θρέφει, αποκαθιστά και προστατεύει τα σκασμένα χείλη.

2.Λείανση και εξομάλυνση: ένα ενισχυτικό πεπτίδιο κολλαγόνου λειαίνει τα χείλη, επαναφέρει μια φυσική ενίσχυση του όγκου τους και αναδιαμορφώνει το περίγραμμα τους.

3.Αναζωογονητική λάμψη: το NTF®, ένα κοκτέιλ αναζωογόνων συστατικών, σε συνδυασμό με ένα στοιχείο που αποκαλύπτει λάμψη, και επαναφέρει αμέσως το φυσικό χρώμα των χειλιών.

Elancyl Slimming Concentrate Gel για την Κυτταρίτιδα 200ml

Μέθοδος μασάζ εμπνευσμένη από την επαγγελματική γαλλική τεχνική της «ψηλάφησης-κύλισης (palper-rouler)»: το δέρμα ανασηκώνεται και στη συνέχεια υποβάλλεται σε μασάζ, ενεργοποιώντας τη μείωση από τα σημάδια της κυτταρίτιδας. Μια διαδοχή από «τσιμπήματα» στο δέρμα χαρίζει ελαστικότητα στους ιστούς κινητοποιώντας την κυκλοφορία.

Anats Termosafety 200 Μονό Ηλεκτρικό Υπόστρωμα Πλενόμενο Λευκό 60W 80x150εκ.

Ηλεκτρικό υπόστρωμα Termosafety 200 της εταιρείας Anats, με ισχύ 60 Watt. Οι διαστάσεις του είναι 80x150εκ. και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μονό κρεβάτι.

Το υπόστρωμα τοποθετείται πάνω από το στρώμα και κάτω από το κατωσέντονο. Η ένταση της θερμότητας που εκλύεται είναι κατάλληλη για έναν ήρεμο και ζεστό ύπνο 

Χαρακτηριστικά & Διαστάσεις

Μέγεθος: Μονό

Ισχύς: 60W

Βαθμίδες Θέρμανσης: 2

Μήκος: 150εκ.

Πλάτος: 80εκ.

Klorane Gentle Cleansing Gel 500ml με Αντλία

Νέα βιοδιασπώμενη φυσική σύνθεση με καταπραϋντική Καλέντουλα από άνθη βιολογικής καλλιέργειας. Πλούσιο σε ενυδατικούς παράγοντες, με τρυφερό και χαλαρωτικό άρωμα καθαρίζει με απαλότητα. Το δέρμα προστατεύεται από την ξηρότητα και τα μαλλιά είναι ευκολοχτένιστα.

Fresk Παιδικό Καπέλο Jockey Υφασμάτινο Αντιηλιακό για Κορίτσι Ροζ

Το καπέλο της Fresk είναι τύπου λεγεωνάριου, με προστασία UV50 και προστατεύει το κεφαλάκι, τα αυτάκια και το σβέρκο του παιδιού!  

Με την βοήθεια του πρακτικού κορδονιού, μπορείτε να ρυθμίσετε το καπέλο ώστε να εφαρμόσει τέλεια στο κεφαλάκι του και να μην γλιστράει.

Είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο νάυλον και ως εκ τούτου είναι η οικολογική εναλλακτική λύση σε σχέση με τα συμβατά καπέλα.

Καλέστε μας για το μέγεθος!

Χαρακτηριστικά:

UV προστασία 50+

Πλένεται στους 30 ° C 

Υλικό: ανακυκλωμένο νάυλον

Nuxe Sun Tanning Oil for Face and Body SPF10 150ml

Λάδι μαυρίσματος για πρόσωπο & σώμα που προσφέρει χαμηλή προστασία με SPF10. Προστατεύει την επιδερμίδα από την ακτινοβολία UVA/UVΑ και τη φωτογήρανση, ενώ παράλληλα προσφέρει λαμπερό μαύρισμα. Περιέχει υάκινθο και ηλίανθο, ενώ δεν περιέχει parabens.

Moller's Forte Omega 3 Μουρουνέλαιο και Ιχθυέλαιο Κατάλληλο για Παιδιά 60 κάψουλες

Μαλακές κάψουλες ω-3 λιπαρών οξέων από υψηλής ποιότητας μείγμα μουρουνέλαιου και συμπυκνωμένου ιχθυέλαιου σε αναλογία 1:3. Ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό και το νευρικό τους σύστημα, την καρδιά, τις εγκεφαλικές λειτουργίες, κ.λπ.